Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Επιδόματα! Εκτάκτως 200€ και 1000€ με λίγες κινήσεις το επίδομα αυτό θα το πάρουν οι πολίτες το φθινόπωρο και σχεδιάζεται να ανακοινωθεί στη ΔΕΘ από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε επί λέξει για την επιταγή ακρίβειας «στο μυαλό του οικονομικού επιτελείου και του πρωθυπουργού είναι η βοήθεια στους πολίτες που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και ένα από τα μέτρα στήριξης είναι και η επιταγή ακρίβειας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες».

Συντάξεις Αυγούστου: Ξεκινάνε οι πληρωμές- Νωρίτερα και τα επιδόματα! Οι λεπτομέρειες τώρα!

Πέρα από τα 200 ευρώ έρχονται ακόμα 1000 ευρώ σε 230.000 άτομα
Το ταμείο ανάκαμψης φέρνει στην Ελλάδα τεράστιο πακέτο επιδοτήσεων για ανέργους και εργαζόμενους μέσω κατάρτισης πάνω σε διάφορα αντικείμενα. Σε αυτές τις καταρτίσεις οι ωφελούμενοι θα συμμετέχουν μέσω Voucher

Δεν δίνουν λύση τα επιδόματα! Εκτιμήσεις για 1.000 ευρώ τη μεγαβατώρα

Το πρώτο επίδομα των 1000 ευρώ θα δοθεί σε 80.000 ανέργους για κατάρτιση σε πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Οι αιτήσεις γίνονται έως τις 31 Αυγούστου ενώ εκδηλώσεις ενδιαφέροντος γίνονται ΕΔΩ

Ακόμα 1000 ευρώ θα λάβουν 150.000 εργαζόμενοι σύμφωνα με το σχεδιασμό κατάρτισης της ΔΥΠΑ που θα τρέξει με χρηματοδότησης του ταμείου ανάκαμψης

Επιδόματα! Εκτάκτως 200€ και 1000€ με λίγες κινήσεις
Επιδόματα! Εκτάκτως 200€ και 1000€ με λίγες κινήσεις

Παράλληλα 5000 άτομα θα λάβουν έξτρα 525 ευρώ από κατάρτισης για security και λήψη της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος –

Ποια είναι τα δύο «ξεχασμένα» επιδόματα με χιλιάδες δικαιούχους

Ειδικό εποχικό επίδομα ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ: Ποιοι είναι δικαιούχοι- Πόσα χρήματα θα λάβουν
Το ειδικό εποχικό επίδομα καταβάλλεται εφάπαξ στο τρίμηνο Σεπτέμβριος – Νοέμβριος κάθε έτους, με τις αιτήσεις να υποβάλλονται με δυο τρόπους. Μέσω των e-services ΟΑΕΔ και μέσω ΚΕΠ.

Ειδικότερα, σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελμάτων και εργαζομένων αναμένεται να δοθεί το ειδικό εποχικό επίδομα του ΟΑΕΔ, το οποίο κυμαίνεται από 508,20 ευρώ έως 1.016.40 ευρώ.

Τι ισχύει με τις επιταγές ακρίβειας – Ποιοι τις πήραν ως πάρει έκτακτο επίδομα το Πάσχα
676.735 χαμηλοσυνταξιούχοι είχαν πάρει 200 ευρώ
625.000 οικογένειες με παιδιά είχαν λάβει μιάμιση δόση έξτρα του επιδόματος παιδιού
241.281 δικαιούχοι εγγυημένου εισοδήματος είχαν λάβει διπλή δόση
166.982 άτομα με αναπηρία που εισπράττουν προνοιακό επίδομα είχαν λάβει 200 ευρώ
34.964 ανασφάλιστοι υπερήλικες είχαν πάρει 200 ευρώ

Fuel Pass και αυξημένο επίδομα θέρμανσης
Στην περίπτωση που οι τιμές των καυσίμων διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα θα υπάρξει και νέος γύρος ενίσχυσης.

Τα βασικά σενάρια που εξετάζονται για να ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Η κυβέρνηση φέρνει “ΠΑΚΕΤΟ ΔΕΘ” εν μέσω πολιτικής αστάθειας
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στο φόντο των υποκλοπών και της έντονης πολιτικής σύγκρουσης ανακοινώνει «Πακέτο ΔΕΘ». Οι παροχές θα διαχωριστούν σε δύο φάσεις από το κυβερνητικό επιτελείο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο επίκεντρο βρίσκεται η τόνωση των εισοδημάτων – εν μέσω ακρίβειας – και η στήριξη των ευάλωτων ομάδων.

Αύξηση συντάξεων
Από την 1η Ιανουαρίου του 2023 εκτιμάται ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στις συντάξεις οι οποίες σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη θα αφορούν όλους τους συνταξιούχους.

360, 1000, 250, 900, ευρώ! Όλα τα επιδόματα που ΑΝΟΙΓΟΥΝ και πως τα ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΑ!

Εισφορά αλληλεγγύης
Στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού, που θα κατατεθεί στη Βουλή την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, θα περιλαμβάνονται μεταξύ των άλλων η κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης για δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Αύξηση του κατώτατου μισθού:
Ο πρωθυπουργός εκτιμάται ότι θα δώσει την κατεύθυνση για αύξηση του κατώτατου μισθού, χωρίς βέβαια να την προσδιορίσει, αφού υπάρχουν συγκεκριμένες διαδικασίες, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να τις υπερκεράσει. Πληροφορίες θέλουν τον κατώτατο μισθό να διαμορφώνεται σε επίπεδα προ μνημονίων, δηλαδή στα 751 ευρώ, από 713 ευρώ που είναι σήμερα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner