ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη δράστις δεν συν" />

Hit enter after type your search item

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση του αστυνομικού που συνέλαβε την 35χρονη -«Αρνήθηκε τον έλεγχο και την ακινητοποιήσαμε» | ΕΛΛΑΔΑ

/
/
img

Ολο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια σχετικά με την 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννη στην Καλλιθέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη δράστις δεν συνεργάστηκε ούτε αρχικά με τις αρχές δείχνοντας άρνηση ακόμα και για έναν τυπικό έλεγχο κοντά στην οικία της. Ο αστυνομικός που την συνέλαβε στην κατάθεσή του ανέφερε πως αναγκάστηκε να την ακινητοποιήσει για προβεί σε έλεγχο.

Συγκεκριμένα, στην κατάθεσή του αναφέρει: «Περί ώρα 07:00 και ενώ βρισκόμουν σε διατεταγμένη υπηρεσία με έτερους συναδέλφους μου, θέσαμε σε διακριτική επιτήρηση την οικία της υπόπτου που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, Αβύδου. Περί ώρα 08:10 η ανωτέρω εξήλθε της οικίας της και κινήθηκε επί της οδού Αβύδου.

Της γνωστοποιήσαμε την ιδιότητά μας και της ζητήσαμε να παραδώσει το δελτίο αστυνομικής της ταυτότητας καθώς και να μας ακολουθήσει. Ωστόσο, εκείνη αρνήθηκε την διενέργεια του ελέγχου, μας αγνόησε και συνέχισε να κινείται επί της οδού Αβύδου. Εν τέλει στη διασταύρωση των οδών Αβύδου και Αγίου Γερασίμου ακινητοποιήσαμε την κατηγορούμενη και από τον αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε εντός της μαύρης τσάντα χειρός που έφερε στο αριστερό της χέρι τα κάτωθι:

  • Μια χειρουργική μάσκα μιας χρήσης χρώματος μπλε,
  • μια περούκα χρώματος καστανόξανθου,
  • μια τηλεκάρτα,
  • δύο κινητά τηλέφωνα,
  • έξι έγγραφα με ιδιόχειρες σημειώσεις,
  • ένα πακέτο σύνδεσης,
  • μια κάρτα διαδρομών».

Το βίντεο με τη σύλληψη της 35χρονης για την επίθεση με βιτριόλι

Υπενθυμίζεται ότι η στιγμή της σύλληψης της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι καταγράφηκε σε βίντεο. Στο βάθος του βίντεο που διαρκεί μόλις 59 δευτερόλεπτα φαίνεται η 35χρονη να προχωρά στο δρόμο, ενώ στιγμές αργότερα οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας την πλησιάζουν και τις περνούν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές την παρακολουθούσαν για μια εβδομάδα πριν τη σύλληψή της.

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :