Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Πέμπτο χειρουργείο για την Ιωάννα

H 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, είναι πιο συνεργάσιμη, σύμφωνα με τον συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου.

H 35χρονη κατηγορούμενη για την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, μεταφέρθηκε στις φυλακές της Θήβας, το απόγευμα της Δευτέρας (29/6).

Μάλιστα, ο τηλεοπτικός σταθμός Mega ανέφερε πως η 35χρονη μίλησε τηλεφωνικά με την αδερφή της και ότι πλέον η ψυχολογία της είναι καλύτερη.

Επίσης, μένει σε κελί μαζί με άλλες κρατούμενες και στον θάλαμο υπάρχει τηλεόραση. Αυτό λοιπόν, σημαίνει ότι μπορεί να βλέπει και να ακούει τι λέγεται για την ίδια και για την υπόθεση.

Παράλληλα, ζήτησε να εργαστεί στο σωφρονιστικό ίδρυμα του Ελαιώνα, προκειμένου με τα μεροκάματα να μειώσει την όποια ποινή της επιβληθεί, ενώ άσκησε αίτημα για επισκεπτήριο της οικογένειάς της.

Επιπλέον, ο συνήγορο της Σάκη Κεχαγιόγλου, διευκρίνησε ότι η μεταγωγή στις φυλακές της Θήβας, δεν πραγματοποιήθηκε για λόγους ασφαλείας, αλλά για λειτουργικούς λόγους.

Στη συνέχεια, τόνισε πως η 35χρονη ήταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση την ημέρα της απολογίας της και δεν ήταν σε θέση να καταθέσει. Διευκρίνισε πάντως ότι η κατηγορούμενη θα απολογηθεί, χωρίς να γίνεται γνωστό το πότε.

Χαρακτηριστικά, είπε πως «στις αρχές της είχα ζητήσει να με βοηθήσει να τη βοηθήσω γιατί η δικογραφία βοά. Τώρα είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση».

Πέμπτο χειρουργείο

Η 34χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, υποβλήθηκε σε πέμπτο κατά σειρά χειρουργείο στα χέρια, καθώς εκεί έχει βλάβες από βιτριόλι, που είναι πολλές και σοβαρές.

Χαρακτηριστικά, η διευθύντρια της πλαστικής χειρουργικής του Θριασέιου Νοσοκομείου, Μαρία Καλοφώνου, τόνισε πως «Το κορίτσι αντέχει και αυτό βοηθά και εμάς τους γιατρούς της. Έχουμε όμως μπροστά μας πολύ δρόμο. Μας περιμένουν τουλάχιστον δύο σοβαρά χειρουργεία στο άμεσο μέλλον».

Μάλιστα, η 34χρονη πρέπει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, να παραμείνει στο νοσοκομείο και τον επόμενο μήνα.