Επίθεση της Παπαγεωργίου στην Βίκυ Καγιά! Ποιο τρόπο βρήκε να …εκδικηθεί!

Πρέπει να τραβήκουν πάνω τους θεατές και όπως δείχνει η αρχή της σεζόν για την Ηλιάννα Ππαγεωργίου, αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο!

Επίθεση της Παπαγεωργίου στην Βίκυ Καγιά! Ποιο τρόπο βρήκε να …εκδικηθεί! Οπότε και τη…δουλειά της έκανε να ελπίζει τουλάχιστον πως θα συζητηθεί. Και ορίστε! Από το ολότελα, μια χαρά τα κατάφερε να δει αναρτήσεις για το θέμα! Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υποδέχθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της τις Σφήκες που φέτος έκαναν το ντεμπούτο τους στο “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΗΛΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!!!

Οι τρεις τους επέλεξαν να παίξουν ένα γνωστό παιχνίδι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Συγκεκριμένα, θα της έδειχναν δύο φωτογραφίες επωνύμων και η παρουσιάστρια θα έπρεπε να σκίσει τη μία και να κρατήσει την άλλη.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: Η …ΕΛΕΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ Η ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ!

Αφού η Ηλιάνα έσκισε κάποιες φωτογραφίες και κράτησε κάποιες άλλες, ήρθε η ώρα για το μεγάλο δίλημμα: Βίκυ Καγιά ή Ζενεβιέβ Μαζαρί; «Λοιπόν, έχουμε την κριτή που ήταν δίπλα μου ή την κριτή που πήρε τη θέση μου. Σκίζω τη Βικάρα και κρατάω τη Ζεν γιατί της εύχομαι καλή επιτυχία στη θέση μου και την αγαπάω πολύ», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ηλιάννα Παπαγεωργίου – Σνικ: Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται