«Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε βράδυ τι αξίζω»

«Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε βράδυ τι αξίζω»

Ο Κώστας Καραφώτης ήταν για πρώτη φορά προσκεκλημένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1, όπου μίλησε για τα χρόνια μετά «Fame Story».

«Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story ήταν σα να είσαι μέσα σ’ ένα τρένο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα και σου ζητούν να δεις τι έχει γύρω σου. Δεν προλαβαίνεις να δεις, να αισθανθείς, να συνειδητοποιήσεις τα γεγονότα», είπε ο Κώστας Καραφώτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συνέχισε:

«Με ρωτάνε να τους πω για τότε με το Fame Story και τις συναυλίες μετά, με τα χιλιάδες άτομα. Δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν τόσο γρήγοροι οι ρυθμοί που δεν θυμάμαι τίποτα. Αυτό που μας ένοιαζε τότε ήταν αν ο κόσμος μάς αγαπάει και πόσες χιλιάδες ήταν. Ήταν τρομακτικό. Αλλά ωραία τρομακτικό».

Ερωτηθείς πότε συνειδητοποίησε πως η ορμή που είχε αποκτήσει από το Fame Story είχε πάψει να υφίσταται και πως έπρεπε να σταθεί χωρίς αυτή στα πόδια του, απάντησε:

«Αυτό το συνειδητοποίησαν πάρα πολύ νωρίς. Διότι μόλις τελείωσαν οι συναυλίες, ξεκίνησε ο καθένας μας την πορεία του στο μαγαζί».

«Είχαμε πολλή δουλειά τότε, πολλές προτάσεις. Εγώ είχα την τύχη τότε να με ‘’αγκαλιάσει’’ η Πέγκυ Ζήνα και ο κ. Παπαθεοχάρης στις επιχειρήσεις του», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Τότε κατάλαβα ότι το παιχνίδι μου έδωσε την αναγνωρισιμότητα και σκεφτόμουν πως υπάρχει ένα δίκοπο μαχαίρι: ότι με ξέρουν, αλλά και ότι περιμένουν από μένα κάτι που δεν έχουν από πριν. Δηλαδή με αναγνωρίζουν ως κάποιον που ήταν καλός στο ‘’γυαλί’’, όχι ως κακό τραγουδιστή».

«Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε βράδυ τι αξίζω», τόνισε.

«Σ’ εμένα ποτέ δεν ήλθε κάποιον να πει ‘’έλα μωρέ ο Καραφώτης που βγήκε από παιχνίδι’’. Αντιθέτως, λίγα χρόνια μετά το παιχνίδι, με πήραν τηλέφωνο καλλιτέχνες όπως η Γλυκερία, ο Νικολόπουλος, η Μαρινέλλα…», κατάληξε.

 

Γράψτε ένα σχόλιο