Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Η Ερασμία Μάνου είναι κόρη της Σοφίας Βόσσου. Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στην Αθήνα , σήμερα ειναι 39 χρονών.

Από τα πρώτα σχολικά χρόνια ήταν σαφές πως η μουσική και το τραγούδι θα απασχολούσαν τη ζωή της και έτσι ξεκίνησε μαθήματα πιάνου ενώ παράλληλα συμμετείχε σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις αλλά και θεατρικές παραστάσεις του σχολείου.

Μεγάλο ρόλο στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα έπαιξε η μητέρα της, Σοφία Βόσσου που από τα δεκαπέντε της χρόνια και γνωρίζοντας το ταλέντο της κόρης της, την είχε πάντα κοντά της στις συναυλίες αλλά και στις εμφανίσεις της.

Η κόρη της Σοφίας Βόσσου μιλάει για την κατάσταση της υγείας του Ανδρέα Μικρούτσικου

Αργότερα, η Ερασμία δημιούργησε το δικό της group και έκανε εμφανίσεις στα περισσότερα στέκια της Αθήνας.

Γράφει στίχους και μουσική ενώ παράλληλα παίζει μουσική και σαν DJ.
Στο παρελθόν είχε και δική της ραδιοφωνική εκπομπή στο Seven Radio 88,3 ενώ έχει συνεργαστεί και σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές σαν βοηθός παραγωγής.

Ερασμία Μάνου! Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο «Ο αρραβώνας έγινε με ειδική άδεια, παρουσία της μητέρας μου. Ήταν περίεργο όλο αυτό και ταυτόχρονα πολύ συγκινητικό. Η μαμά μου με τον Βασίλη έχουν πολύ ωραία σχέση, επικοινωνούν με κάποια τηλέφωνα. Στην αρχή φοβήθηκε, όταν της το είπα. Μετά – δεύτερο χρόνο – ήθελε να το συζητήσουμε.

Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Νίκος Κονσολάκης: Ο μάνατζερ που οι διάσημοι πίνουν…ευρώ στ’ όνομα του!

Το τρίτο βήμα ήταν ότι γνωρίστηκαν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαρούμενη κι εκείνη για το θάρρος μου» κατέληξε η Ερασμία Μάνου, η οποία ελπίζει να τελειώσει γρήγορα αυτή η ιστορία έτσι ώστε να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους και να κάνουν παιδιά.Η κόρη της Σοφίας Βόσσου, Ερασμία Μάνου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Chasers! Ποιοι ειναι; Τα ΟΝΟΜΑΤΑ και τα ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ τους

Σε συνέντευξή της στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως γνωρίστηκε με τον αγαπημένο της, μετά από ένα μήνυμα συμπαράστασης που του είχε στείλει, όταν εκείνος έκανε απεργία πείνας.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είναι η στιγμή που το ένιωσα. Ο αρραβωνιαστικός μου είναι ο Βασίλης Δημάκης, ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού, ο φοιτητής κρατούμενος Βασίλης Δημάκης. Κατάφερε να τελειώσει το Πανεπιστήμιο, τις Πολιτικές Επιστήμες.

Οι δεσμοί μεγαλώνουν σε αυτές τις συνθήκες. Η επικοινωνία είναι δύσκολη, όλα είναι δύσκολα. Παρόλα αυτά ό,τι είναι να συμβεί, συμβαίνει και δε μπορεί να το σταματήσει τίποτα. Αυτό νομίζω» ανέφερε αρχικά η κόρη της Σοφίας Βόσσου.

Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Για τη γνωριμία της με τον κρατούμενο Βασίλη Δημάκη, η Ερασμία Μάνου είπε: «Με τον Βασίλη αρχίσαμε να επικοινωνούμε όταν έκανε την απεργία πείνας για να διεκδικήσει το δικαίωμά του στο να σπουδάσει.

Τα σχήματα τα κέντρα – χειμώνας 2017

Του έστειλα ένα μήνυμα συμπαράστασης στα social media, δεν το διαχειριζόταν ο ίδιος αυτό το προφίλ και οι άνθρωποι που το είχαν του μετέφεραν την πληροφορία. Εκείνος επικοινώνησε μέσα από τη φυλακή, ακολούθησαν επισκεπτήρια που πήγαινα να τον δω στον Κορυδαλλό κάθε 15 ημέρες.

Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ερασμία Μάνου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Είχαμε πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη ο ένας τον άλλον για κάποιον λόγο που δε μπορώ να εξηγήσω. Είναι πολύ δύσκολο αλλά παράλληλα είναι μοναδικό» πρόσθεσε η Ερασμία Μάνου.

 

Ερασμία Μάνου! Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο
Ερασμία Μάνου! Η κόρη της Σοφίας Βόσσου αρραβωνιάστηκε κρατούμενο

Ερασμία Μάνου: «Έμεινα μόνη μου από την ηλικία των 16 ετών, πριν τελειώσω το σχολείο»

Πώς θα παρουσίαζες τον εαυτό σου;

Υδροχόος με ωροσκόπο Υδροχόο, που σημαί­νει ότι είμαι τρομερά κοινωνική και τρομερά ακοινώνητη παράλληλα. Είμαι κυκλοθυμική, δηλαδή, περ­νάνε μέρες που θέλω να είμαι μέσα στον κόσμο, στη φασαρία και στους φίλους, ενώ όταν μου «γυρίσει το κουμπί», δεν θέλω άνθρωπο, ούτε τον εαυτό μου, θέλω να είμαι μόνη μου.

Από μικρή μένεις μόνη σου;

Έμεινα μόνη μου από την ηλικία των 16 ετών, πριν τελειώσω το σχολείο. Μου «την έδωσε» και είπα στον μπαμπά και στη μαμά, γιατί έχω κάνει το «μπα­λάκι» και στους δύο, ότι δεν θέλω να μείνω άλλο μαζί τους. Είχε αδειάσει ένα σπίτι δίπλα στο σπίτι του πατέρα μου κι έτσι έμεινα εκεί. Ο μπαμπάς μου ήταν δημοσιογράφος, έγραφε λόγους για πολιτικούς, ήταν συγγραφέας, άνθρωπος του πνευματιστής. Δίπλα μου έμε­νε η γιαγιά και ο πατέρας μου, έτσι το δέχτηκαν. Ήθελα την ανεξαρτη­σία αυτή, μάλιστα ξεκίνησα και να δουλεύω εκείνη την πε­ρίοδο, παράλληλα με το σχολείο. Τραγου­δούσα κάθε Παρα­σκευή και Σάββατο που μπορούσα, λόγω του ότι δεν είχα σχολείο. Ξεκί­νησα να είμαι από μικρή αυτόνομη. Με μεγάλωσε η μητέρα του πατέρα μου, αλλά είχα πολλή αγάπη και από τους γονείς μου. Το πιο σκληρό πράγμα που έχω ζήσει μέχρι σήμερα ήταν όταν «έχασα» τη γιαγιά μου… Ήταν αγαπημένο μου πρόσωπο, μου έδωσε αρχές, βάσεις για τη ζωή. Η μαμά μου ήταν μικρή κι εκείνη πήρε το βάρος της ανατροφής μου, για μένα είναι σύμβολο, την έχω ιερό.

Σε πλήγωσε πολύ ο θάνατος της γιαγιάς σου;

Ήταν σκληρό, έγινε σύντομα, μέσα σε 15 μέρες άλ­λαξε μορφή και πέθανε. Έχουν περάσει 4 χρόνια και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει, υπάρχει μέσα μου. Το όνομα μου το πήρα από την προγιαγιά μου, η οποία όταν γέννησε τη γιαγιά μου, πέθανε στη γέννα. Ο παππούς μου, ο πατέρα3 τη3 μαμά$ μου, ζήτησε σαν χάρη όταν γεννήθηκα, να πάρω το όνομα της. Ό,τι ήθελα το είχα, αλλά οι γονείς μου είχαν το μέτρο, ώστε να μη γίνω κακομαθημένο παιδί. Μου αρέσει η οικογένεια, παρόλο που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι, δεν έζησα ως παιδί χωρισμένων γονιών, δεν είχα τέτοιες «πληγές». Οι γονείς μου δεν έμειναν μαζί πολύ καιρό. Λίγο μετά τη γέννηση μου είχαν αρχίσει τα προβλή­ματα. Ο μπαμπάς μου ξαναπαντρεύτηκε κι έχω μια μικρή αδερφή, 23 χρονών, έχουμε 13 χρόνια διαφορά.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner