Έρχεται η αυτοβιογραφία του Άντριου Λόιντ Γουέμπερ

0

Ο συνθέτης κορυφαίων μιούζικαλ όπως «Το Φάντασμα της Όπερας», η «Εβίτα» και το «Cats» προετοιμάζεται για να πει τη δική του ιστορία.

Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ σχεδιάζει να δημοσιοποιήσει τη δική του αυτοβιογραφία με τίτλο Unmasked στις 6 Μαρτίου, πολύ κοντά στα 70α του γενέθλια που είναι στις 22 Μαρτίου. Αν και έχουν υπάρξει πολλά βιβλία για το συγγραφέα, αυτό θα είναι το πρώτο που γράφει ο ίδιος.

Το βιβλίο που θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο HarperCollins υπόσχεται να αποκαλύψει πτυχές της καριέρας του, παιχνίδια που του έπαιξε η μοίρα, συνθήκες που του έφεραν και επιτυχίες αλλά και αποτυχίες αλλά και πάθη που τον ενέπνευσαν.

Το βιβλίο εξετάζει τις παραστάσεις και τη μουσική του και έχει ιστορίες για την Ιλέιν Πέιτζ, την Σάρα Μπράιτμαν, τον Ντέιβιντ Φροστ, την Τζούντι Ντέντς και πολλούς άλλους από τους πρωταγωνιστές στα διάσημα μιούζικάλ του.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com