Έρευνα και από την αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς σε βάρος των Harvey Weinstein και James Toback

0

Η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς ανακοίνωσε σήμερα ότι άρχισε τη διενέργεια έρευνας μετά τις «πολλές μηνύσεις» που έχουν κατατεθεί σε βάρος του Αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού Harvey Weinstein και του σκηνοθέτη James Toback, που κατηγορούνται αμφότεροι για σεξουαλική κακοποίηση.

Στην ανακοίνωση με τίτλο «Σεξουαλικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν πρόσφατα», η αστυνομία του Μπέβερλι Χιλς, κοντά στο Λος ‘Αντζελες, δεν αναφέρει λεπτομέρειες για τις μηνύσεις αυτές και διευκρινίζει ότι ουδεμία πρόσθετη πληροφορία θα δοθεί σε αυτό το στάδιο της έρευνας.

Η εφημερίδα Los Angeles Times πήρε συνέντευξη από 38 γυναίκες που κατηγόρησαν τον 72χρονο James Toback για σεξουαλική παρενόχληση και μη συναινετικές σεξουαλικές επαφές που λάμβαναν χώρα επί δεκαετίες.
Η εφημερίδα κατακλύστηκε επίσης από e-mails και τηλεφωνήματα 200 και πλέον άλλων γυναικών που ανέφεραν παρόμοια περιστατικά. Οι μαρτυρίες αυτές δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν, γράφει η εφημερίδα. Όπως ο 65χρονος μεγιστάνας του Χόλιγουντ Harvey Weinstein, και ο James Toback απορρίπτει τις κατηγορίες.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com