Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει την γαλήνη και την ηρεμία στο σπίτι της στο Γύθειο μαζί με την οικογένειά της. Φέτος το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα διαφορετικό για την γνωστή ηθοποιό, καθώς επέλεξε να το περάσει μακριά από την Μύκονο και την Σαντορί" />

Hit enter after type your search item

Ερωτευμένη με τις ομορφιές της Πελοποννήσου!

/
/
img

Η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει την γαλήνη και την ηρεμία στο σπίτι της στο Γύθειο μαζί με την οικογένειά της. Φέτος το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα διαφορετικό για την γνωστή ηθοποιό, καθώς επέλεξε να το περάσει μακριά από την Μύκονο και την Σαντορίνη – όπου διατηρεί ο σύζυγός της ξενοδοχειακές επιχειρήσεις – και αντιθέτως να μείνει στον τόπο καταγωγής της. Η πρωταγωνίστρια του Alpha και σχεδιάστρια κοσμημάτων περνάει ένα υπέροχο και ήσυχο καλοκαίρι και έχει στο πλευρό της ό,τι ακριβώς χρειάζεται!

Μετά από μια σύντομη απόδραση στην Κύθνο με τους φίλους της, η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στον επίγειο παράδεισό της. Η όμορφη ηθοποιός είναι πραγματικά ερωτευμένη με τις ομορφιές της Πελοποννήσου και δεν σταματά τις βόλτες στο Γύθειο, στο Λιμένι, το Οίτυλο αλλά και στην Μονεμβασιά. Άλλωστε η Μάνη έχει μερικές από τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες και η Αθηνά το γνωρίζει καλά αυτό!

Η Αθηνά Οικονομάκου καθημερινά κάνει βόλτες με τους φίλους της αλλά και εξορμήσεις στις θάλασσες της περιοχής με τον γιο της και τον άντρα της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και χαίρεται στο έπακρο το καλοκαίρι της!


Οι ξέγνοιαστες στιγμές συνεχίζονται!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :