Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά

/
/
/
726 Views

Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά ”Γεννήθηκα σαν σήμερα .. 8 Μαρτίου
την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας

Φέτος στα γενέθλια μου ένιωσα να μας μοιράσω με αγάπη κάποιες ευχές ..
σε όλες εμάς που η ψυχή μας μας έχει επιλέξει να βρίσκεται στην Γη σε γυναικεία μορφή

Μας εύχομαι να αναγνωρίσουμε την όμορφια της ψυχής μας ότι και αν συμβαίνει στο σωμα μας .

Μας εύχομαι να επιτρέψουμε να συνδέσουμε την μητρική μας πλευρά με την θηλυκή ..

Μας εύχομαι να σεβόμαστε τον εαυτό μας και να κάνουμε παρέα με εγκάρδια ηλιόλουστα πλάσματα

Μας εύχομαι να αφουγκραζόμαστε την αλήθεια μας και να την υποστηρίζουμε.
Έτσι δεν θα γινόμαστε μέρος της αλήθειας των άλλων .

Μας εύχομαι να στηρίζουμε η μια την άλλη γιατί η κάθε μια απο εμάς έχει να ζήσει κάτι διαφορετικό ως εξελικτική εμπειρία άρα και μη συγκρίσιμο.

Μας εύχομαι να αποδεχτούμε ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι σε εμάς είναι ένα καθρέφτισμα των δικών τους ισορροπιών η συγκρούσεων ..

Μας εύχομαι να μπορούμε να κάνουμε Replayce (αντικατάσταση με χαρούμενο τρόπο) σε ότι δεν λειτουργεί .. στρέφοντας το μυαλό και τη καρδιά μας σε αυτά που θελουμε να δημιουργήσουμε ως πραγματικότητα .

Μας εύχομαι να ζήσουμε την αγάπη με ανθρώπους που όταν τους συναντάμε νοιωθουμε Σπιτι η να βρούμε τα κουράγια να απελευθερωθούμε απο ανθρώπους που καπως χάνουμε τον εαυτό μας για να τους συναναστραφουμε.

Μας εύχομαι να επιτρέψουμε να στηρίξουμε την μοναδικότητα μας και το πόσο πολυδιάστατες είμαστε με όλους τους τρόπους.

Τέλος μας εύχομαι να θυμόμαστε πάντα με σεβασμό αγάπη και τιμή ότι μέσα απο τις γυναίκες γεννήθηκε ο κόσμος όλος και αυτό φέρει μια ευθύνη ..

Σας ειπα σήμερα πόσο πολύ σας αγαπώ ηλιόλουστα μου πλάσματα ;!”
Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ηλικία της είναι 47 ετών.

Έρρικα Πρεζεράκου: Η πίστη, η απώλεια της ανιψιάς και το ατύχημα στη θάλασσα

Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London, αλλά και Διοίκηση και Marketing στο Deree College.
Δουλεύε από τα 17 της και κατά καιρούς έχει εργαστεί ως: υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες.

Συγκλονίζει ο Άρης Μακρής: ”Ημουν δίπλα στην Έρρικα Πρεζεράκου σε αυτή την οδυνηρή απώλεια

Ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό εντελώς τυχαία και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ την γοήτευσε αμέσως.
Μέσα σε τρία χρόνια σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία ήταν μάλιστα το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
4 χρόνια μετά, το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2008 ήταν Ολυμπιακή χρονιά.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Ένα κομμάτι μου πενθεί πολύ»

Η ίδια δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά ο γάμος και ένα παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.Το ατύχημα που είχε

Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά
Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά

Το περασμένο καλοκαίρι η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα ατύχημα, στο οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά το χέρι της. Ο τότε σύντροφός της, ήταν μαζί της σε διακοπές. Συγκεκριμένα, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θάλασσα, η προπέλα του σκάφους με την οποία η αθλήτρια και η παρέα της είχαν βγεθ στα ανοιχτά, έκοψε μέρος του δεξιού χεριού της.

Έρρικα Πρεζεράκου: «Το χέρι μου βρέθηκε κάτω από δυο μηχανές, αν ήταν το κεφάλι μου θα είχα σκοτωθεί»

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το ένα απ΄ τα δυο δάχτυλα της που είχαν τραυματιστεί σοβαρά, σώθηκε. Πλέον, παρά την απώλεια ενός δακτύλου, η κατάσταση του χεριού της είναι πολύ καλύτερη.

Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η αθλήτρια είχε δηλώσει σχετικά:

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό».

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα: Ακρωτηριάστηκε, χάνοντας δύο δάχτυλα.

Το Replayce που έφτιαξε και κατοχύρωσε η ίδια
Το 2004 ξεκίνησε μια μελέτη που ολοκλήρωσε το 2008 και έφτιαξε το Replayce. Το Replayce, το έχει κατοχυρώσει η Έρρικα και είναι παγκόσμια καινοτομία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μελέτη που στόχευε στο να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα που έφτιαξε η Έρρικα, είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ενώ όσοι το ακολουθούσαν νόμιζαν ότι απλά έπαιζαν και χαλάρωναν, στην πραγματικότητα παρακολουθούσαν ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης στηριγμένο στον κλασικό αθλητισμό

Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά
Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός, και τα κιλά

Έρρικα Πρεζεράκου: «Θα μπορούσα να πενθώ χρόνια για την 7χρονη ανιψιά μου, όμως η πίστη μου δεν με άφησε να βυθιστώ»

Η γνωστή αθλήτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στην πίστη της στο Θεό.

«Όλα όσα έχω κάνει, εμπεριέχουν κυρίως πίστη. Όταν στα 25 μου, ξεκίνησα πρωταθλητισμό, όλοι έλεγαν πως κανείς δεν ξεκινάει σε αυτή την ηλικία. Είχα όμως, τόση πίστη σε αυτό που ήθελα να κάνω και αυτό με οδήγησε, όπου με οδήγησε», δήλωσε αρχικά και αναφέρθηκε επίσης, στη μικρή Αναστασία, η οποία έφυγε από τη ζωή.

Η θεία της, αλλά και η υπόλοιπη οικογένειά της είχαν καταβάλλει τεράστια προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή.

Πρέπει να σωθεί! Πρέπει! Σπαράζει η Έρρικα Πρεζεράκου! Η ΚΡΙΣΙΜΗ μάχη είναι τώρα!

«Για την ανιψιά μου, την Αναστασία, νομίζω ότι δεν θα είχε γίνει ποτέ όλος ο αγώνας που έγινε, αν δεν είχαμε πίστη ότι μπορεί να τα καταφέρουμε. Επίσης, αν δεν είχα πίστη, δεν ξέρω αν θα ήμουν ζωντανή αυτή τη στιγμή», τόνισε.

Όπως εξήγησε, βέβαια, δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την επιστήμη, αλλά θεωρεί πως τα περισσότερα πράγματα στη δική της ζωή έχουν να κάνουν με τα θεία.

Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός 2
Έρρικα Πρεζεράκου βιογραφικό σήμερα! Ο ΓΑΜΟΣ, η ηλικία, τα ριάλιτι, η καταγωγή, οι σπουδές, ο αθλητισμός 2

«Πιστεύω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παρακολουθώ κι όλες τις έρευνες της επιστήμης. Αλλά νομίζω πως ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου έχει να κάνει με την πίστη μου στο Θεό. Πέρασα πολύ δύσκολα και στην παιδική και στην εφηβική μου ηλικία κι είχα πολλούς λόγους για να μην πιστεύω. Όταν όμως καταλάβεις πως αυτό είναι μία εξελικτική διαδρομή, όλα ξεκουράζονται μέσα σου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Ανέφερε επίσης, πως κάθε φορά η πίστη της τη βάζει σε διάφορες δοκιμασίες. «Κάθε φορά που έρχεται μία πρόκληση, η πίστη μου με βάζει στη διαδικασια να σκεφτώ πώς θέλω να σταθώ απέναντί της. Θα μπορούσα να μη βρίσκομαι εδώ, λόγω του ατυχήματος στο χέρι μου ή θα μπορούσα να είμαι χρόνια σε πένθος για ό,τι συνέβη με την ανιψιά μου. Έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα για αυτή την πρόκληση; Προφανώς ήταν κάτι πέρα από εμένα, όμως δεν μπαίνω στη διαδικασία να βυθιστώ, αλλά να μάθω αυπό αυτό. Όλοι φέρουμε μέσα μας τον Θεό, ακόμα κι αν δεν το καταλαβαίνουμε», είπε η Έρρικα Πρεζεράκου.

Τέλος, μίλησε για τον θάνατο της ανιψιάς της, της 7χρονης Αναστασίαας.

«Είχα επισκεφθεί όλες τις μονές και τα μοναστήρια, είχα πάντα πίστη. Δεν αισθάνθηκα απογοήτευση, όταν δεν έγινε τελικά, το θαύμα. Αισθάνθηκα πως ό,τι ήταν δυνατόν να γίνει, είχε γίνει. Όταν υπάρχει κάτι ανώτερο, δεν μπορείς να παρέμβεις. Όσα μου συνέβησαν, με έκαναν να συνειδητοποιήσω πόση ψυχική δύναμη έχουν οι άνθρωποι. Νιώθω πιο δυνατή από ποτέ. Κατάλαβα ότι είμαι η ψυχή μου και αυτό ήταν πολύ ενδιαφέρον και ιδιαίτερο», είπε κλείνοντας.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :