Hit enter after type your search item

Έρρικα Πρεζεράκου Βιογραφικό: Η Ηλικία, το ύψος, οι σχέσεις και ο γάμος

/
/
/
video
img

Έρρικα Πρεζεράκου Βιογραφικό: Η Ηλικία, το ύψος, οι σχέσεις και ο γάμος H Έρρικα Πρεζεράκου, μπορεί να είναι από τις πιο καταξιωμένες αθλήτριες, ωστόσο υπάρχουν σίγουρα πράγματα που δεν ήξερες για αυτήν. Εμείς, βρήκαμε το βιογραφικό της ώστε να την γνωρίσεις καλύτερα!

Η Έρρικα Πρεζεράκου έχει καταγωγή από τη Μάνη.
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μεγάλωσε στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η ηλικία της είναι 46 ετών.
Σπούδασε χορογραφία στο Imperial Society of Teachers of London, αλλά και Διοίκηση και Marketing στο Deree College.

Συγκλονίζει η Ξένια Πρεζεράκου: «Είμαι έτοιμη θάνατε, σε κοιτάω στα μάτια»

Δουλεύε από τα 17 της και κατά καιρούς έχει εργαστεί ως: υπεύθυνη παραγωγής σε ναυπηγείο, βοηθός σκηνοθέτη, χορογράφος, συντονίστρια προγράμματος σε στούντιο ηχογραφήσεων, group manager σε συναυλίες.
Ήρθε σε επαφή με τον αθλητισμό εντελώς τυχαία και το αγώνισμα του άλματος επί κοντώ την γοήτευσε αμέσως.
Μέσα σε τρία χρόνια σημείωσε την δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών, η οποία ήταν μάλιστα το χαμηλό όριο (4,25μ.) για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
4 χρόνια μετά, το 2007 κατέλαβε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο και το Βαλκανικό πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Το 2008 ήταν Ολυμπιακή χρονιά.

Η ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η ίδια δεν μιλάει συχνά για την προσωπική της ζωή, αλλά ο γάμος και ένα παιδί δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της.
Το Replayce που έφτιαξε και κατοχύρωσε η ίδια
Το 2004 ξεκίνησε μια μελέτη που ολοκλήρωσε το 2008 και έφτιαξε το Replayce. Το Replayce, το έχει κατοχυρώσει η Έρρικα και είναι παγκόσμια καινοτομία. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μελέτη που στόχευε στο να συνδυάσει την λογική με το συναίσθημα, το αποτέλεσμα με τη χαρά και την άσκηση με το παιχνίδι. Το πρόγραμμα που έφτιαξε η Έρρικα, είχε διάρκεια 1,5 ώρα και ενώ όσοι το ακολουθούσαν νόμιζαν ότι απλά έπαιζαν και χαλάρωναν, στην πραγματικότητα παρακολουθούσαν ένα αυστηρό πρόγραμμα προπόνησης στηριγμένο στον κλασικό αθλητισμό.

ΕΡΡΙΚΑ ΠΡΕΖΕΡΑΚΟΥ: Η 7ΧΡΟΝΗ ΑΝΙΨΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Το ατύχημα που είχε
Το περασμένο καλοκαίρι η Έρρικα Πρεζεράκου είχε ένα ατύχημα, στο οποίο χτύπησε πολύ σοβαρά το χέρι της. Ο τότε σύντροφός της, ήταν μαζί της σε διακοπές. Συγκεκριμένα, ενώ η ίδια βρισκόταν στη θάλασσα, η προπέλα του σκάφους με την οποία η αθλήτρια και η παρέα της είχαν βγεθ στα ανοιχτά, έκοψε μέρος του δεξιού χεριού της.

Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ οδηγήθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το ένα απ΄ τα δυο δάχτυλα της που είχαν τραυματιστεί σοβαρά, σώθηκε. Πλέον, παρά την απώλεια ενός δακτύλου, η κατάσταση του χεριού της είναι πολύ καλύτερη.

Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία: «Έχει DIPG. Έχουν ζήσει μόνο 9 παιδιά στον κόσμο»

Πρόσφατα σε συνέντευξή της στο περιοδικό «ΟΚ!» η αθλήτρια είχε δηλώσει σχετικά:

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες.

Έρρικα Πρεζεράκου – Υπάρχουν πολλοί γιατροί που λένε αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί

Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου. Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό».

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :