ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! Πρώτη φορά ΑΝΗΛΙΚΗ! 17ΧΡΟΝΗ θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision!!! Η ΕΡΤ ΔΕΝ “μάσησε” να στείλει κάποιον…ΤΡΑΓΙΚΟ!!!

 Ευχάριστη έκπληξη και αιφνιδιαστική η απόφαση της ΕΡΤ να στείλει τη 17χρονη Στεφανία στη Eurovision. Μέχρι τώρα ακούγαμε ονόματα όσων είχαν για πόθο ευσεβή να μας εκπροσωπήσουν, αλλά τα ονόματα τους, όχι απλά μας φαίνονταν ακατάλληλα, αλλά η πιθανότητα συμμετοχή τους, μόνο σαν ανέκδοτο μας ακούγονταν. Ευτυχώς η ΕΡΤ απεκατέστησε την ..τάξη, στέλνοντας ένα νεαρό, όμορφο κορίτσι, να γεμίσει φρεσκάδα το στέιτ στην Ολλανδία.

«Κλείδωσε όπως όλα δείχνουν η εκπροσώπησή μας στην Eurovision- που θα γίνει στο Ρότερνταμ- από την Stefania και μένει μόνο η ανακοίνωση της ΕΡΤ. Η επιλογή αυτή είναι η 17χρονη Stefania Liberakakis, η οποία φέρεται να πήρε το «ΟΚ» από την ειδική επιτροπή που κρίνει το ποιος θα εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό τραγουδιού.

Όπως αναφέρεται, τα τραγούδια της 17χρονης έχουν και έντονο ανατολικό ήχο, καθώς υπάρχουν στην ενορχήστρωση ζουρνάδες και λίρες. Τα τραγούδια έχουν σύνθεση του Δημήτρη Κοντόπουλου. Αυτό που παραμένει άγνωστο προς το παρόν είναι το κομμάτι των στίχων του κομματιού καθότι δεν είναι ξεκάθαρο για το αν το κομμάτι είναι στην αγγλική γλώσσα αμιγώς ή όχι αλλά και το όνομα του στιχουργού

Μάλιστα, υπάρχουν οι πληροφορίες στις μουσικές ιστοσελίδες πως το τραγούδι που θα επιλεγεί θα περνάει και ένα μήνυμα στην Ευρώπη, καθώς ένα εξ’ αυτών φέρεται να έχει θέμα το bullying. Τα άλλα δύο τραγούδια, φέρονται να είναι ένα νεανικό hit, στο στυλ της νεαρής καλλιτέχνιδος, καθώς και ένα πιο ερωτικό κομμάτι.

Το μόνο που μένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΡΤ, οι οποίες αναμένεται να γίνουν μέσα στον Ιανουάριο.

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: