Hit enter after type your search item
freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

ΕΣΚΑΣΕ ΒΟΜΒΑ! Η Νικόλ Τσομπανίδου είναι ΕΓΚΥΟΣ! Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ γάμου με τον Παναγιώτη Βασιλάκο! Παρά το ότι έδωσαν συνέντευξη στηνοποία λένε ότι δεν βιάζονται καθόλου να παντρευτούν, παρά το ότι δηλώνουν πως θέλουν να συγκατοικήσουν πρώτα ώστε να δουν αν ‘τραβάει’ η σχέση τους για κάτι τόσο σοβαρό, οι πληροφορίες λένε τ’ ακριβώς αντίθετα. Μάλιστα τα…λέμνε ενώ όλα δείχνουν πως ο Παναγιώτης ως νέος παρουσιαστής εκπομπής, έχιε αλλού το μαυλό του.

Όμως η Νικόλ μάθαμε πως είναι έγκυος. Πως έχουν βρει ήδη το σπίτι που θα μείνουν. Πως ο γάμος έρχεται και θα είναι πολιτικός μέσα στην χρονιά αυτή.

Η έκπληξη είναι στο ότι κανεις δεν περίμενε, αυτή η…σχέση να συνεχιστεί εκτός ριάλιτι. Πως τα πάντα ήταν κανονισμένα. Ακόμα και οι κοινές τηλεοπτικές εμφανίσεις! Όμως, όχι!…

Παναγιώτης Βασιλάκος ΕΤΟΙΜΟΣ: Η 1 φωτο από την αρένα του “Battle of the Couples” και το σχόλιο της Νικολέττας

Πάμε να δούμε όμως την τελευταία συνέντευξη τους! Η σχέση τους ξεκίνησε μέσα σε ένα ριάλιτι και πολλοί είναι εκείνοι που αμφισβητούν τα πραγματικά συναισθήματα που μπορεί να μοιράζονται.

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικολέττα Τσομπανίδου όμως, δείχνουν να κλείνουν τα αυτιά και τα μάτια σε κάθε πικρόχολο σχόλιο, αφοσιώνονται ο ένας στον άλλον και… φτύνουν τον κόρφο τους να μη τους πιάσει το… μάτι.

Ο πρώτος bachelor της Ελλάδας και η γλυκιά αλλά… ζηλιάρα εκρηκτική Σαλονικιά κοκκινομάλλα μιλούν αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και αποκαλύπτουν όλα τα κοινά μελλοντικά σχέδιά τους…

Περάσατε αρκετό χρόνο ως ζευγάρι χωριστά. Τι σας κράτησε μακριά τον έναν από τον άλλον;

N: Δεν άντεξα να περάσω όλες τις ημέρες των εορτών μακριά από τον Παναγιώτη. Ωστόσο έπρεπε να αλλάξω χρόνο με τους γονείς μου γιατί δεν θα ήθελα ο μπαμπάς μου να κυνηγάει τον Παναγιώτη που του κράτησε την κόρη του μακριά (γέλια).

Σχέσεις… στοργής!
“Δεν άντεξα να περάσω όλες τις ημέρες των εορτών μακριά από τον Παναγιώτη.

Ωστόσο έπρεπε να αλλάξω χρόνο με τους γονείς μου γιατί δεν θα ήθελα ο μπαμπάς μου να κυνηγάει τον Παναγιώτη που του κράτησε την κόρη του μακριά” είπε με χιούμορ η Νικόλ.

Παναγιώτη είχες να επιλέξεις ανάμεσα σε 20 κοπέλες τη μία και μοναδική.

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στη Νικόλ; Αντίστοιχα Νικολέττα, πότε κατάλαβες πως ο Παναγιώτης αξίζει τον αγώνα σου για να τον διεκδικήσεις μέσα σε τόσο ανταγωνισμό;

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΟΛ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΤΟΥ ALPHA

N: Το πρώτο μας ραντεβού ήταν πολύ έντονο και κατάλαβα από το βλέμμα του και από τον τρόπο που μου μιλούσε ότι αυτόν τον άνθρωπο αξίζει να τον διεκδικήσω.

Π: Αυτό που με κέρδισε στη Νικολέττα εννοείται πως είναι το έντονο παρουσιαστικό της, αλλά πιο πολύ η προσωπικότητα της! Είναι αυθεντική και ειλικρινής από τη πρώτη μέρα που την γνώρισα.

Παναγιώτη θα έλεγες ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά με τη Νικόλ ή ήταν ακριβώς όπως το είδαμε και εμείς στο Bachelor; Δηλαδή στην πορεία άρχισες να νιώθεις πράγματα για εκείνη ή από την πρώτη στιγμή την ξεχώρισες;

Π: Η εμφάνιση της Νικολέττας, μου κίνησε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή, αλλά καθώς υπήρχαν κι άλλες όμορφες και εντυπωσιακές γυναίκες στο Bachelor, αυτό που τελικά με έκανε να την ξεχωρίσω ήταν η δυναμική της προσωπικότητα.

Νικόλ: Είμαι πολύ περήφανη για τον Παναγιώτη.

Μπορεί να κάνει τα πάντα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικός και σε αυτό το επαγγελματικό του βήμα, το Battle of the Couples.

Νικόλ, ο Παναγιώτης συχνά σε «κατηγορούσε» μέσα στο Bachelor για αφόρητη ζήλια. Είσαι πράγματι τόσο ζηλιάρα ή δεν άντεχες την εικόνα του να τον βλέπεις με τις άλλες κοπέλες σε τρυφερές στιγμές;

Ν: Μου αρέσει να είμαι ειλικρινής με τους άλλους και κυρίως με τον εαυτό μου, η ζήλια είναι κομμάτι του χαρακτήρα μου. Αν αισθάνομαι πολλά για τον σύντροφο μου γίνομαι αυτόματα ζηλιάρα και κτητική!

Ο Παναγιώτης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους γονείς της Νικόλ και ιδιαίτερα στον πατέρα της. Έχετε ξανασυναντηθεί μετά το Bachelor; Μιλάτε;

Ν: Οι γονείς μου έχουν κρατήσει επαφές μαζί του και μιλάνε στο τηλέφωνο αφού τον έχουν λατρέψει! Οι συζητήσεις του μπαμπά μου με τον Παναγιώτη έχουν κυρίως ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, ξέρουν αυτοί!

Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά σας ως ζευγάρι; Σκοπεύετε να ζήσετε κάτω από την ίδια στέγη ή είναι ακόμα νωρίς;

Ν: Όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει ,έτσι δεν λένε; Όλα είναι απρόβλεπτα με την κατάσταση που βιώνουμε αλλά σίγουρα σαν ζευγάρι θέλουμε να δοκιμάσουμε και την σχέση μας στην καθημερινότητα!

Π: Τα επαγγελματικά μας τρέχουν και προσπαθούμε να τα συνδυάσουμε! Σίγουρα όπως όλα τα ζευγάρια σκοπεύουμε να συγκατοικήσουμε.

Πολλοί θεωρούν πως εφόσον Παναγιώτη πέρασες μονόπετρο στο χέρι της Νικόλ, έχεις σκοπό να την παντρευτείς. Πόσο κοντά σε αυτό το σενάριο βρίσκεται η σχέση σας;

Π: Η σχέση μας μόλις έχει ξεκινήσει κι έχει ήδη σφραγιστεί μ’ ένα δαχτυλίδι. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας. Δεν κάνουμε ακόμα σχέδια για το «μετά». Ζούμε το «τώρα» που για εμάς είναι ακόμα πολύ καινούριο.

Πιστεύετε ότι έχει τα φόντα αυτή η σχέση να φτάσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας;

Ν: Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για γάμο. Θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας και να δοκιμάσουμε τις αντοχές μας σαν ζευγάρι.

Εκ των υστέρων και γυρνώντας τον χρόνο πίσω για την κοινή πορεία σας στο Bachelor, υπάρχει κάτι που διαπιστώσατε από κοινού και σας έκανε εντύπωση; Η συμπεριφορά κάποιας κοπέλας, κάποια παρεξήγηση που αργότερα «αποκρυπτογραφήσατε»;

Ν: To Bachelor έφερε στη ζωή μου τον Παναγιώτη κι έναν έρωτα που ζω την κάθε του στιγμή. Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που να με προβληματίζει ή κάποια συμπεριφορά που να με πληγώνει.

Η Εριέττα όταν έφυγε, δήλωσε πως σκοπεύει να διεκδικήσει τον Παναγιώτη και μετά το The Bachelor. Αποτελεί «απειλή» για τη σχέση σας;

Ν: Με την Εριέττα ήμουν πολύ κοντά στο σπίτι. Έχει περάσει καιρός και είμαι σίγουρη ότι πλέον σκέφτεται πιο καθαρά και δεν θα θέλει να ανακατευτεί σε κάτι τόσο όμορφο που έχει δημιουργηθεί σε εμένα και τον Παναγιώτη.

Νικόλ: Θέλουμε να προστατεύσουμε την σχέση μας, αλλά σίγουρα έχουμε κοινά σχέδια. Εξάλλου μετά το bachelor πιστεύω στο ‘’μάτι‘’, όποτε φτου φτου μην μας ματιάσω!

Π: Η Εριέττα μπορεί ήδη να έχει κάτι άλλο στη ζωή της και να έχει ξεχάσει αυτή τη δήλωση.

Μιλάτε με κάποιες από τις κοπέλες τώρα που έχουν τελειώσει όλα;

Ν: Έχω κρατήσει επαφές με κάποια κορίτσια.

Παναγιώτη είχες πει στην Αντζελίνα μετά το τέλος του Bachelor πως θα ήθελες να την έχεις στη ζωή σου γιατί ως φίλη είναι πολύτιμη. Συνεχίζεις να το πιστεύεις αυτό και αν ναι, η Νικολέττα πώς θα το διαχειριστεί όλο αυτό;

Π: Δε θεωρώ ότι θα ήταν εύκολο και εφικτό κάτι τέτοιο, αλλά συνεχίζω να πιστεύω πως σαν παρέα η Αντζελίνα είναι εξαιρετική!

Η Μαρίνα υπήρξε Νικόλ τελικά τη μεγάλη «απειλή» για σένα;

Ν: Η Μαρίνα, όπως έχω πει, ήταν η μεγαλύτερη αντίπαλός μου στο Bachelor, γιατί εκτός από το γεγονός ότι είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, είχε έρθει και πολύ κοντά με τον Παναγιώτη, αλλά όλα αυτά ανήκουν στο χτες.

Ποια είναι τα άμεσα σχέδιά σας ως ζευγάρι και ποιος ο προσωπικός στόχος του καθενός για το μέλλον;

Ν: Δεν μας αρέσει να μιλάμε για τα προσωπικά μας. Θέλουμε να προστατεύσουμε την σχέση μας, αλλά σίγουρα έχουμε κοινά σχέδια. Εξάλλου μετά το bachelor πιστεύω στο ‘’μάτι‘’, όποτε φτου φτου μην μας ματιάσω!

Πιστεύετε ότι μετά την τόση προβολή του έρωτά σας θα “εξαργυρώσετε” επαγγελματικά τη δημοσιότητα που αποκτήσατε;

Ν: Αυτή η σχέση γεννήθηκε στο πλαίσιο της δημοσιότητας. Όμως εμείς θέλουμε να ζήσουμε πλέον σαν κανονικό ζευγάρι και όσο μπορούμε μακριά από τα φώτα.­

Π: Το Bachelor ήταν για μένα διπλά τυχερό, αφού πέρα από το ότι στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσω τη Νικολέττα, μου έδωσε και την ευκαιρία να αναλάβω την παρουσίαση του νέου μεγάλου project του Alpha, του Battle of the Couples.

Παναγιώτη πες μας λίγα λόγια γι’ αυτό το νέο σου βήμα στο Battle of the Couples. Νικολέττα, πώς νιώθεις με αυτόν τον νέο ρόλο του Παναγιώτη;

Π: Είμαι ενθουσιασμένος με το Battle of the Couples!

Είναι ένα reality που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα από αυτό θα γνωρίσουμε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες, ενώ θα δούμε την πιο διασκεδαστική πλευρά της αγάπης μεταξύ ενός ζευγαριού. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα το αγαπήσει πολύ.

Νικόλ: Είμαι πολύ περήφανη για τον Παναγιώτη. Μπορεί να κάνει τα πάντα και είμαι σίγουρη ότι θα είναι εξαιρετικός και σε αυτό το επαγγελματικό του βήμα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :