Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Alain Delon

1

O Alain Delon υπεβλήθει σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά. Μπορεί ο Γάλλος σταρ να εισήχθη στο νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου, μόλις τώρα όμως αποκαλύφθηκε η είδηση για το περιστατικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ici Paris», ο θρύλος του γαλλικού σινεμά, που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.

Η είσοδός του στο χειρουργείο ήταν άμεση και η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε 5 ώρες.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο ηθοποιός πέρασε μια ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο Alain Delon παραμένει υπό παρακολούθηση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα πάρει εξιτήριο.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

  1. ΕΛΕΑΝΑ στο άρθρο

    Ενας απο τους πιο ωραιους ηθοποιους που περασαν απο τον κινηματογραφο αλλα με μερικες σκιες σχετικα με την προσωπικη του ζωη,την εβγαλε ομως καθαρη,να ειναι καλα οι πολιτικες γνωριμιες.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com