Hit enter after type your search item

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Ο Ετεοκλής Παύλου είναι Διεθνής Αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία (Paracanoe). Ο Ετεοκλής Παύλου γεννήθηκε στις 16 Ιουνίου 1990. Είναι 32 ετών. Στόχος του η κατάκτηση μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 Ξημερώματα 14 Δεκεμβρίου 2013, η άμεση δράση ενημερώνεται για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι.

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό! Η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος εργαζόταν ως υποδοχή, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αρχικά ενημέρωναν στο περιβάλλον του πως είναι κλινικά νεκρός. Όταν πυροβολήθηκε τα προβλήματα ήταν περισσότερα από όσα νόμιζαν. Οι σφαίρες τρύπησαν ζωτικά του όργανα. Είχε πρόβλημα στο έντερο, στα νεφρά, στον ουρητήρα.

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό! “Ετσι με ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ! Έτσι μου ΕΚΟΨΑΝ το ΠΟΔΙ”! Ηλικία, σπουδές καταγωγή!

Έμεινε στην εντατική για μεγάλο διάστημα. Αρχικά ήταν σε καταστολή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει νικητής. Οι γιατροί προκειμένου να τον σώσουν αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί του πόδι.

Πως τραυματίστηκε; Στην συμπλοκή που αναφέρουμε πιο πάνω, ο Ετεοκλής είχε πέσει και στην προσπάθεια του να σηκωθεί είδε κάποιον να κρατάει πιστόλι με τα δύο χέρια – να τον σημαδεύει και στη συνέχεια να τον πυροβολεί. Ήταν μια εικόνα που δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του όπως είπε σε συνέντευξη του. Ο Ετεοκλής ένιωθε πως πεθαίνει.. ένιωσε το κρύο του θανάτου.

Ετεοκλής Παύλου! σε κώμα στο νοσοκομείο!

Όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φωνάξει τρεις φορές βοήθεια λέγοντας πως τον έχουν πυροβολήσει. Φοβήθηκε. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Προσπαθούσε να κρατήσει τις αισθήσεις τους μέχρι να ρθει το ασθενοφόρο. Ο δράστης διέφυγε και παραδόθηκε δύο μέρες μετά. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε ένα μήνα μετά. Ήταν για ένα μήνα στην εντατική. Δεν είχε την αίσθηση του ένα μήνα. Ο δράστης διέφυγε και παραδόθηκε δύο μέρες μετά.

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Προσωπική ζωή:
Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου. Στις 2 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους. Όπως έχουν πει σε παλιότερη συνέντευξη, θα τη βαφτίσουν Μελίτα – Δήμητρα.

Αθλητικές διακρίσεις

Σεπτέμβριος 2002’ – Δεκέμβριος 2009’ και Δεκέμβριος 2015 – έως σήμερα: Διεθνής Αθλητής – Πρωταθλητής Ελλάδας

Μέλος της Εθνικής Ομάδας

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

• Μέλος της Εθνικής Ομάδας Paracanoe και της ΠροvΟλυμπιακής Ομάδας του 2016 και κατάκτηση της 6ης θέσης στον Μικρό Τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ατόμων με Αναπηρίες. Συνολική κατάταξη: 15ος Παγκοσμίως. Απώλεια πρόκρισης για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για μόλις 0,410 εκατοστά του δευτερολέπτου.

ΦΡΙΚΗ! Στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ ο Ετεοκλής Παύλου

• Μέλος της ΠροΕθνικής Ομάδας Ανδρών το 2009.

• Μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων το 2007 με συμμετοχή στον Ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

• Μέλος της Εθνικής Ομάδας Εφήβων το 2006 με συμμετοχή στον Ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18.

Ετεοκλής Παύλου βιογραφικό σήμερα! Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά 3

• Κατάκτηση 30 μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Πανελλήνια Κύπελλα και Πανελλήνια Πρωταθλήματα Paracanoe, τα περισσότερα εκ των οποίων είναι Χρυσά.

Τον Μάρτιο του 2020 συμμετέχει στο Just the 2 of Us στο Open, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Στο παιχνίδι είναι ζευγάρι μαζί με την Ελένη Χατζίδου.

Ελένη ΧατζίδουΕτεοκλής Παύλου! Πως σχολιάζουν την 10ετη διαφορά ηλικίας τους Ωστόσο, μεγάλη εντύπωση μας έκανε η ατάκα τους σχετικά με την διαφορά ηλικίας, καθώς όπως είπαν έχουν 10 χρόνια διαφορά και όλοι πιστεύουν πως ο Ετεοκλής Παύλου είναι μεγαλύτερος! ΗΕλένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει μια κορούλα την ενός έτους, τη Μελίτα. Ωστόσο, και οι δύο προσπαθούν να αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους στην μικρή.

Μάλιστα, σήμερα βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου φυσικά αναφέρθηκαν στην μιαρή αλλά και στον έρωτα τους, ο οποίος ήρθε απότομα στην ζωή τους, μιας και σε λιγότερο από 4 μήνες παντρεύτηκαν.

Η διαφορά ηλικίας
Η τραγουδίστρια και ο διεθνής αθλητής έχουν περίπου 10 χρόνια διαφορά. Η Ελένη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η τραγουδίστρια είχε δηλώσει:«Καλά δεν είναι και συνέχεια στο καμαρίνι ο άνθρωπος. Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό…. Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 29 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου! Πως σχολιάζουν την 10ετη διαφορά ηλικίας τους
Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου! Πως σχολιάζουν την 10ετη διαφορά ηλικίας τους

Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τα έχουμε δει όλα… Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει με τόσο καλά λόγια για το παιδί τους. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του… Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία. Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή».

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη και είναι 41 ετών και έχει ύψος 1.75. Σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά της στην Αλεξανδρούπολη, που είναι ο τόπος καταγωγής, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο, επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :