Hit enter after type your search item

ΕΤΡΙΒΕ τα ΜΑΤΙΑ του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Είδε τη Ζέτα Μακρυπούλια να ΡΙΧΝΕΙ πολύ…ΞΥΛΟ!

/
/
img

ΕΤΡΙΒΕ τα ΜΑΤΙΑ του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης! Είδε τη Ζέτα Μακρυπούλια να ΡΙΧΝΕΙ πολύ…ΞΥΛΟ! Από εκείνες τις μαγικές στιγμές που ο σύντροφος σου παρακολουθεί τον αγώνα που δίνεις, χωρίς να μπορεί να βοηθήσει. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν περίμενε να δει τέτοια κίνηση από τη Ζέτα.

Χθες, για μία ακόμα φορά επιβεβαίωσε το ότι είναι η μόνη από τις παρουσιάστριες του…

…Αντ1 που όχι μόνο δεν κινδυνεύει με ..κόψιμο όπως άλλες, αλλά έχει ανακυρηχθεί σε …σημαία του μέχρι πρότεινως νούμερο ένα καναλιού της χώρας! Η Ζέτα, μέ να όχι δυαντό παιχνίδι, μπορεί καθαρά μόνο εξαιτίας τους ταλέντου της, να κάνει τα καλύτερα νούμερα στον Αντ1 και από τα καλύτερα στη ζώνη της. Μάλιστα η πρόταση σύμφωνα με πληροφορίες να αντικαταστήσει του χρόνου τη Φαίη Σκορδά, θεωρείται από την ίδια πολύ επικίνδυνη και ψυχοφθόρα, μιας και έχει ήδη εδραιωθεί σε μία ζώνη και δεν έχει λόγο να ρισκάρει, με προίκα την κάκιστη πορεία στους πίνακες τηλεθεάσης του πρωινού!

Ζέτα Μακρυπούλια: Αποκαλύπτει τα μυστικά την ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ομορφιάς της

ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
17,2% 21,7%
Alpha
DEAL
16,4% 16,9%
Mega
LIVE NEWS
15% 15,7%
Ant1
STILL STANDING
11,6% 10%
Alpha
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ
10,7% 10,4%
ΣΚΑΙ
MY STYLE ROCKS
10,3% 9,6%
Mega
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ YEN
8,1% 5,7%
Ant1
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΡΕΞ
7,8% 5,9%

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ: ΤΙ ΕΧΕΙ ΒΙΩΣΕΙ! Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΣΗΜΕΙΑ

 

Διαβάστε ακόμα: Μάρτυρας μιας τέτοιας επώδυνης κατάστασης είναι και η μαρία Μπεκατώρου!

 

Πως και γιατί συγκρίνεται με την Ζέτα Μακρυπούλια; Πολύ απλά, η Ζέτα Μακρυπούλια μένει στην τηλέοραση όχι μόνο γιατί έχει άκρες. Πραγματικά είναι ελκυστική ως παρουσιάστρια και το μεγάλο της όπλο τα τελυταία χρόνια που την καθιστά μ΄ένα κόνσεπτ – όχι δυνατό όσο της Μπεκατώρου – την πιο πετυχημένη απ όλες τις εκπομπές, είναι το ότι ως όμορφη, ΤΣΑΛΑΚΩΝΕΤΑΙ. Κι όταν το κάνει αυτό μια όμορφη, είναι δέκα φορές  – για να μην πούμε δέκα χιλιάδες φορές πιο ισχυρό. Σκεφτείτε, ότι μια όμορφη δεν μπορεί να χάσει την ομορφιά της επειδή μένει αυτθόρμητη στον αέρα. Αντίθετα, ή άνεση της αυτή την κάνει ακόμα πιο γοητευτική στα μάτια μας!

 

Όμως,  η πανέμορφη Μαρία Μπεκατώρου μοιάζει, σαν να μην πιστέυει στην ομορφιά της!

Βασικά, ενώ την γνωρίσαμε να αστειεύται με ανθρώπους στο τηλεάστυ, απ όταν μετακόμισε στον αντέννα, δεν ρισκάρει πια τίποτα! Έτσι βέβαια, δεν κάνει και…τίποτα. Καμία έμπνευση στο παιχνίδι που παρουσιάζει. Καμμία πλαστικότητα στον λόγο ή στην γλώσσα του σώματος. Και μιλάμε για ένα παιχνίδι έτοιμη, σίγουρη επιτυχία.

Επειδή όμως την Μαρία Βλέπουμε να το παρουσιάζει και όχι κάποια άλλη, σκεφτόμαστε ότι μόνο εκείνη θα μπορούσε να το πατώσει. Πόσο θολώνουμε οι άνθρωποι και βγάζουμε όλες τις ανασφάλειες μας στις επιλογές των τρόπων μας!!!

 

Η Μαρία φαίνεται στα μάτια μας να μην πιστεύει αυτό που της συμβαίνει. Να την καίει περισσότερο η εμφάνιση της και πως θα μας εντυπωσιασέι μ’ αυτήν. Εμείς όμως θέλουμε το παιχνίδι ν’ απολάυσουμε. Αυτό που έχει ανάγκη η Μπεκατώρου να προβάλει, δεν αφήνει χώρο σ΄εκείνο που το παιχνίδι μπορεί να δώσει.

Η Μακρυπούλια αντίθετα, έχει κατακτήσει εδώ και χρόνια την ταμπέλα της όμορφης. Έχει εδώ και χρόνια λύσει οποιοδήποτε θέμα αυτοπεποίηθησης. Οπότε αυτό δεν την απασχολεί όταν κάνει τη δουλειά της και για υτό την κάνει καλά!

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :