Ροή ειδήσεων

Eurovision 2015: Ποιος θα αντικαταστήσει την Μαίρη Συνατσάκη στον ελληνικό τελικό;

Πολύς ντόρος γίνεται τις τελευταίες ώρες σε ό,τι έχει να κάνει με την συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη στον Ελληνικό τελικό της Eurovision. To Mad είχε κάνει πρόταση στη δημοφιλή παρουσιάστρια ώστε να συμπαρουσιάσει τη βραδιά με την κολλητή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως τελικά δε θα συμβεί, αφού τα σχέδια του καναλιού και της παρουσιάστριας ναυάγησαν.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας που έχει η Μαίρη Συνατσάκη με τον ΑΝΤ1 και δεν της επιτρέπεται να κάνει άλλες συνεργασίες ή εμφανίσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά της Μαίρης Συνατσάκη το θέμα δε θεωρείται λήξαν, αφού μέχρι και πριν από μία περίπου ώρα, η ίδια επικοινωνούσε με τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, ώστε να της δώσουν την απαραίτητη άδεια και να παρουσιάσει, εν τέλει, τη βραδιά. Και γι’ αυτό το λόγο η Μαίρη Συνατσάκη, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, δε θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.
Η συνέχεια του ρεπορτάζ όμως, δεν είναι ευχάριστη για την παρουσιάστρια, αφού ο σταθμός, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, φαίνεται αμετακίνητος ως προς την αρχική του απόφαση και δεν της επιτρέπει τη συγκεκριμένη παρουσία στη βραδιά του τελικού.

Ωστόσο σε επικοινωνία που είχαμε με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, η παρουσιάστρια μας δήλωσε: «Δεν ξέρω ακόμα αν το θέμα θεωρείται λήξαν με τη Μαίρη, εννοείται ότι θα ήθελα να ήμασταν μαζί, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, πέραν του ότι περιμένω κι εγώ όπως όλοι την ανακοίνωση του καναλιού για τον άλλον παρουσιαστή που θα είμαστε μαζί. Πάντως ό,τι είναι να γίνει θα γίνει γρήγορα, αφού η βραδιά είναι στις 4 Μαρτίου και δεν μένει πολύς χρόνος για πρόβες και προετοιμασίες».
Ποιος όμως θα «πάρει τη θέση» της παρουσιάστριας; Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει – κατά πάσα πιθανότητα – την Μαίρη Συνατσάκη είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου όσον αφορά στο νέο της παρτενέρ ανέφερε: «Σίγουρα νιώθω πολύ καλά με τον Δημήτρη, έχουμε οικειότητα, δεδομένου ότι γνωριζόμαστε, αλλά δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται και περιμένω τις ανακοινώσεις του καναλιού».

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει ενημερωθεί για τη σκέψη που έχουν οι ιθύνοντες για τον ελληνικό τελικό τηςEurovision και είναι θετικός αν και θέτει τις δικές του… προϋποθέσεις. «Ό,τι είναι θα το συζητήσω πρώτα με τη Μαίρη που είναι φίλη μου και έπειτα με το κανάλι μου. Η κατακλείδα είναι ότι δεν μπορώ να περιμένω σαν όρνιο τι θα θα γίνει, ώστε να πάρω τη θέση της-αυτά δε γίνεται γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι. Οπότε θα μιλήσω πρώτα με την Μαίρη και έπειτα θα δούμε τι θα γίνει», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Back to top button