Εύα Φούσκα ΣΧΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ INSTAGRAM

Εύα Φούσκα ΣΧΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ INSTAGRAM! Μία πανέμορφη εξαιρετικά χαμηλών τόνων κοπέλα, με τέλιες αναλογίες, ύψος σιλουέτα, χαμόγελο. Ένα σύνολο χαρισμάτων που δένουν μοναδικά ώστε να θες να την δεις ξανά στην τηλεόραση.

Βέβαια τα νιάτα από μόνα τους είναι το μεγάλο προσόν. Οπότε οι νεαρές που ξεκινούν με στόχο να κάνουν επάγγελαμ την ανακωρισιμότητας τους ξεκινούν με πλεονέκτημα! Βεβαίως και ενώ έχετε δει λίγες σχετικά φορές την Εύα Φούσκα θα θέλετε να μάθετε πολλά για τηνν σχέση της (αν και με ποιον έχει) τις αναλογίες της και οτιδήποτε αφορά στην προσωπική της ζωή!

Είμαστε λοιπόν εδώ για να εκπληρώσουμε την επιθυμία σας!

Η Εύα Φούσκα είναι μόλις 28 ετών και δηλώνει influencer. Ένα σύγχρονο επάγγελμα που για κάποιους αποδεικνύεται ανέκδοτο που ντέπονται μάλιστα να πουν, για κάποιους άλλους όμως, ιδιαίτερα ζηλευτό, όπως ακριβώς και τα έσοδα του!

Το πως μπορεί να πετύχει κάποιος ή κάποια ως influencer, είναι κουβέντα άλλης στιγμής. Τώρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε το κατά πόσο η Εύα Φούσκα καταφέρνει να υποστηρίξει την ιδιότητα της ως influencer, ή πως σαν influencer, της ανοίγουν πιο εύκολα κάποιες τηλεοπτικές πόρτες.

Το σίγουρο είναι πως εργάστηκε αρκετά ως μοντέλο και άσχετα με το πόσο αυτό βοήθησε την τσέπη της, έχει στο βιογραφικό της καταγεγραμμένη την συνεργασία με τους μεγαλύτερους Έλληνες μόδιστρους.

Κατά πόσο αυτό ακούγεται εντυπωσιακό, μάλλον έχει να κάνει από πια σκοπιά, ποια θέση ταξική ή επαγγελαμτική η ακόμα και ηλικιακή το βλέπει!

Πάντως το My Style Rocks ήταν για εκίνη η συνέχεια μια τηλεοπτικής περιπέτειας με όνειρο φανταζόμαστε την μεγάλη και γεμάτη εξώφυλλά καριέρα.

Εύα Φούσκα ημερομηνία γέννησης
Εύα Φούσκα ΣΧΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ INSTAGRAM 3

Αφού ως γνωστόν, το ένα φέρνει το άλλο…

Εύα Φούσκα βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η σχέση, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Βέβαια οι 80 χιλιάδες followers στο instagram, είναι και δεν είναι εφαλτήριο για μια προσωρινά έστω άνετη διαβίωση οικονομικά πάντα μιλώντας.

Εύα Φούσκα βιογραφικό
Εύα Φούσκα ΣΧΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΑΓΙΟ ΗΛΙΚΙΑ ΥΨΟΣ INSTAGRAM 4
x