Hit enter after type your search item

Εύα Καϊλή! Η σκηνή που διαδραματίστηκε έξω από το Sofitel στις Βρυξέλλες, με πρωταγωνιστή τον πατέρα της Πώς συνελήφθη ο πατέρας της Καϊλή
H Le Soir περιγράφει και στην σκηνή που διαδραματίστηκε έξω από το Sofitel στις Βρυξέλλες, με πρωταγωνιστή τον πατέρα της πρώην αντιπροέδρου τουΕυρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Ο ίδιος και η σύζυγός του ήταν για λίγες ημέρες στις Βρυξέλλες. Ο πεθερός του Φραντσέσκο Τζόρτζι κρατά μια συνηθισμένη βαλίτσα μόνο που ήταν γεμάτη χαρτονομίσματα των 50 ευρώ. Τον προσήγαγε η ομάδα της αστυνομίας»

Εύα Καϊλή οικογένεια! Δεσμεύεται η περιουσία τους στην Ελλάδα

Η βελγική εφημερίδα υποστηρίζει ότι μετά από όσα συνέβησαν έξω από το ξενοδοχείο με τον πατέρα της κυρίας Καϊλή κρίθηκε ότι δεν ίσχυε η ασυλία που απολάμβανε η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Άμεσα αποφασίστηκε η κινητοποίηση μιας ομάδας αστυνομικών που συμμετείχαν στις πρωινές έρευνες, της 9ης Δεκεμβρίου. Μαζί τους ήταν ο επικεφαλής οικονομικός εισαγγελέας της επιχείρησης. Η έρευνα στο σπίτι μιας εκ των 14 αντιπροέδρων του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου δεν ήταν προγραμματισμένη. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη έκπληξη» αναφέρει το δημοσίευμα.

ΠΡΟΦΗΤΗΣ ο Φραντσέσκο Τζόρτζι! Το ΠΟΣΤ 4 χρόνια πίσω

Τα ευρήματα στο σπίτι της Καϊλή
Στο σπίτι της Εύας Καϊλή βρέθηκαν τσάντες και σακίδια με μετρητά. «Αυτά τα ευρήματα τα εντοπίζουμε συνήθως σε έρευνες σπιτιών διακινητών ναρκωτικών» λέει μια πηγή στη Le Soir. «Τα μετρητά είναι σε χαρτονομίσματα των 20 και 50 ευρώ. Η αστυνομία δεν έχει καταλήξει στο ακριβές ύψος του ποσού καθώς τα χρήματα εστάλησαν για ανάλυση στα εργαστήρια. Αλλά από συγκλίνουσες πηγές προκύπτει με συντηρητικές εκτιμήσεις ότι βρέθηκαν περίπου 600.000 ευρώ στις βαλίτσες του πατέρα της Εύας Καϊλή και 150.000 ευρώ μετρητά στο σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Η Le Soir επισημαίνει, επίσης, ότι «το διαμέρισμα της Εύας Καϊλή ήταν επιπλωμένο με δώρα που είχαν την υπογραφή της χώρας που φέρεται να εμπλέκεται στο σκάνδαλο διαφθοράς: μετάλλια και άλλα πολύτιμα αντικείμενα απ΄το Κατάρ. Τόσα στοιχεία για τα οποία το ζευγάρι Καϊλή-Τζόρτζι και ο πατέρας της Ελληνίδας ευρωβουλυευτή έπρεπε να δώσουν εξηγήσεις το Σαββατοκύριακο».

«Το απόγευμα της Παρασκευής κλαίγαμε από χαρά» αναφέρει μια δεύτερη πηγή κοντά στην έρευνα. «Ακόμα και αν κάνουμε ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα, είναι μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που προκαλεί ναυτία».

Σκάνδαλο! Όταν η Εύα Καϊλή «κόλαζε» τη Μύκονο – Φάνηκε το στήθος της (ΦΩΤΟ) να σου βγουν τα μάτια!

Πώς έγινε η επιχείρηση στο σπίτι της Καϊλή
Το πρώτο βήμα ήταν η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του Τζιόρτζι με όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση να τον ακολουθούν από την ώρα που έφυγε από το γκαράζ του σπιτιού μέχρι την ώρα που τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «ειδική μονάδα της αστυνομίας περίμενε υπονομετικά έξω από το σπίτι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή, για τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, τον σύζυγό της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου καθώς λόγω της ασυλίας της κυρίας Καϊλή δεν μπορούσε να γίνει επιδρομή στο σπίτι».

Ακόμη, τον φάκελο που αφορούσε την εμπλοκή της πρώην αντιπροέδρου, χειρίζονταν μετρημένοι στα δάχτυλα ερευνητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τα πρώτα λεπτά της επιχείρησης δεν καταγράφηκαν στην εθνική βάση δεδομένων της βελγικής αστυνομίας «προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν διαρροές».Δημοσιεύματα του Βελγικού Τύπου αποκαλύπτουν την επιχείρηση των αρχών στο σπίτι της Εύας Καϊλή.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Qatar Gate. Τη στιγμή που οι ελληνικές αρχές διέταξαν τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων και των λογαριασμών της ευρωβουλευτού, καθώς και συγγενικών της προσώπων, η Le Soir αποκαλύπτει τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, μεταξύ των οποίων, και αυτό της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύας Καϊλή.

Σύμφωνα με τους νόμους του Βελγίου, ήδη ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την παρέλευση των κρίσιμων 48 ωρών μέχρι η υπόθεση του σκανδάλου διαφθοράς να βρεθεί ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου, το οποίο πρόκειται να αποφανθεί την προφυλάκιση μέχρι την δίκη. Σήμερα (12/12) δε πρόκειται να συνεδριάσει η ολομέλεια για την αντικατάσταση της Καϊλή από την αντιπροεδρία και για να συζητηθεί το εν λόγω ζήτημα.

Εύα Καϊλή! Η σκηνή που διαδραματίστηκε έξω από το Sofitel στις Βρυξέλλες, με πρωταγωνιστή τον πατέρα της
Εύα Καϊλή! Η σκηνή που διαδραματίστηκε έξω από το Sofitel στις Βρυξέλλες, με πρωταγωνιστή τον πατέρα της

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :