Μπροστά σε μία απίστευτη εικόνα βρέθηκαν τα στελέχη της αστυνομίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την παραβίαση της άσκοπης κυκλο" />
Hit enter after type your search item

Έβαλε το παιδί στο πορτμπαγκάζ για να αποφύγει το πρόστιμο! – Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στα Χανιά : Νέα

/
/
img


 Μπροστά σε μία απίστευτη εικόνα βρέθηκαν τα στελέχη της αστυνομίας στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά, κατά τη διάρκεια ελέγχου για την παραβίαση της άσκοπης κυκλοφορίας.
Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της αστυνομίας, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο, το μεσημέρι της Πέμπτης 26 Μαρτίου 2020 σε κεντρικό σημείο των Χανίων, βρέθηκε ένα παιδί στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου!
Το όχημα που οδηγούσε μία γυναίκα, είχε ως επιβάτες άλλη μία γυναίκα και ένα παιδί. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκε στο χώρο αποσκευών ένα ακόμη παιδί, τέκνο της οδηγού!
Η γυναίκα συνελήφθη και για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι εισαγγελικές αρχές, ενώ της επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ για παραβίαση των περιορισμών στην κυκλοφορία των πολιτών.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
[Πηγή: zarpanews.gr]
#μένουμε_ σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :