Ευαγγελία Αραβανή: «Αν μπορούσα θα άλλαζα…τη μύτη μου»

7

Η Ευαγγελία Αραβανή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity και μίλησε για παλαιότερες σχέσεις της αλλά και για το τι θα ήθελε να αλλάξει πάνω της.

Έχει υπάρξει με άντρες που θεωρούσαν ότι πρέπει να παίζει το ρόλο του μπιμπελό δίπλα τους; Εκ των υστέρων το αντιλήφθηκα αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν είχε φανεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά είναι πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις στην ώρα τους, είτε γιατί είσαι ερωτευμένος είτε γιατί τα βλέπεις και τα ωραιοποιείς μέσα σου. Δεν μου άρεσε όταν το κατάλαβα πάντως. Δεν μου αρέσει ο άλλος να ασχολείται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ούτε θέλω να είμαι τρόπαιο κανενός.

Ήταν πάντα σε όλες τις σχέσεις της παθιασμένη και κεραυνοβολημένη; Όχι πάντα, αλλά σε όλες, είτε εξαρχής είτε στην πορεία, ερωτεύτηκα και αγάπησα με πάθος.

Τους έχει κοστίσει στις σχέσεις της το γεγονός ότι, εκτός από εντυπωσιακή, είναι και έξυπνη γυναίκα; Είναι κι αυτό ένα δύσκολο κομμάτι των σχέσεών μου. Ναι, έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου φάνηκε πως εν τέλει κάποιοι δεν θέλουν να συνάψουν σχέση με μια έξυπνη γυναίκα ή δεν τους αρέσει να είναι η γυναίκα δυναμική, γιατί προτιμούν να έχουν μια μαριονέτα και να τη χειρίζονται όπως εκείνοι θέλουν.

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζε στην εμφάνισή της αν μπορούσε; Αν και πολλοί θα απορήσουν και θα ειρωνευτούν, έχω να πω πως ναι, θα άλλαζα κάτι αν μπορούσα: τη μύτη μου. Στο προφίλ είναι μια χαρά, αλλά στο ανφάς δεν μου αρέσει. Είναι μια τόση δα μικρή λεπτομέρεια, που σε όποιον την αναφέρω γελάει, αλλά και που δεν θα κάνω ποτέ τίποτα για να τη διορθώσω, γιατί απλά τρέμω τα χειρουργεία!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

7 Σχόλια

  1. η ευαγγελία έχει όλο το πακέτο ύψος, σώμα, ομορφιά.την άλλη το σκυλάκι του κόκκαλή την έχει για επιδόρπιο.η νομικού είναι το βύσμα [που όσο την σπρώχνουν τόσο πάει πίσω.για μοντέλο δεν κάνει ούτε σώμα έχει, λεκάνη και ύψος.καλά τώρα που γκαστρώθηκε μέχρι και το τεστ θα το ανεβάσει

  2. αρχοντας στο άρθρο

    Μην πειραξεις τιποτα κουκλαρα εισαι.αποτις πιο ομορφες ελληνιδες.για να μην πω η πιο ομορφη απ ολες.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com