Ευαγγελία Αραβανή: “Θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου αν μπορούσα”

0

Η νέα σεζόν φέρνει στην εντυπωσιακή και πνευματώδη Ευαγγελία Αραβανή το δικό της σόου από τη συχνότητα του Σκάι. Το όνομα αυτού; «Μy Style Rocks». Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε για τα νέα της ξεκινήματα αλλά και για άλλα πολλά στο νέο τέυχος του περιοδικού Celebrity.

 

 

Έχεις υπάρξει με άντρες που θεωρούσαν ότι πρέπει να παίζεις το ρόλο του μπιμπελό δίπλα τους; Εκ των υστέρων το αντιλήφθηκα αυτό, γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης δεν είχε φανεί ποτέ κάτι τέτοιο. Αυτά είναι πράγματα που δεν τα καταλαβαίνεις στην ώρα τους, είτε γιατί είσαι ερωτευμένος είτε γιατί τα βλέπεις και τα ωραιοποιείς μέσα σου. Δεν μου άρεσε όταν το κατάλαβα πάντως. Δεν μου αρέσει ο άλλος να ασχολείται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση ούτε θέλω να είμαι τρόπαιο κανενός.

 

 

Ήσουν πάντα σε όλες τις σχέσεις σου παθιασμένη και κεραυνοβολημένη;Όχι πάντα, αλλά σε όλες, είτε εξαρχής είτε στην πορεία, ερωτεύτηκα και αγάπησα με πάθος.

 

Σου έχει κοστίσει στις σχέσεις σου το γεγονός ότι, εκτός από εντυπωσιακή, είσαι και έξυπνη γυναίκα; Είναι κι αυτό ένα δύσκολο κομμάτι των σχέσεών μου. Ναι, έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου φάνηκε πως εν τέλει κάποιοι δεν θέλουν να συνάψουν σχέση με μια έξυπνη γυναίκα ή δεν τους αρέσει να είναι η γυναίκα δυναμική, γιατί προτιμούν να έχουν μια μαριονέτα και να τη χειρίζονται όπως εκείνοι θέλουν.

 

 

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στην εμφάνισή σου αν μπορούσες; Αν και πολλοί θα απορήσουν και θα ειρωνευτούν, έχω να πω πως ναι, θα άλλαζα κάτι αν μπορούσα: τη μύτη μου. Στο προφίλ είναι μια χαρά, αλλά στο ανφάς δεν μου αρέσει. Είναι μια τόση δα μικρή λεπτομέρεια, που σε όποιον την αναφέρω γελάει, αλλά και που δεν θα κάνω ποτέ τίποτα για να τη διορθώσω, γιατί απλά τρέμω τα χειρουργεία!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com