freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Ευαγγελία Μουμούρη βιογραφικό! Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές, το ύψος και τα κιλά Η Ευαγγελία Μουμούρη ήρθε στον κόσμο στις 7 Μαΐου 1971.Σπούδασε Επικοινωνία & ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και με υποτροφία παρακολούθησε μαθήματα Κοινωνιολογίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμια της COIMBRA στην Πορτογαλία.

Είναι αριστούχος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου (1995). Σπούδασε χορό στις σχολές της Ντιάνας Θεοδωρίδου-Καζή, της Μαρίας Αγγελοπούλου και στην Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Παρακολούθησε μαθήματα τραγουδιού με τη Λουκία Φρατσέα.

Δείτε πώς ήταν πριν από 20 χρόνια
Η γνωστή ηθοποιός, που έχει γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε δημοφιλείς σειρές, και φέτος την απολαύσαμε πρόσφατα στις Άγριες Μέλισσες να υποδύεται με επιτυχία τη μάντισσα Σμαρώ,

Η Ευαγγελία Μουμούρη δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με τον σύντροφό της!

ανέβασε μια φωτογραφία της, πριν από 20 χρόνια. Δίπλα σε αυτήν έχει βάλει μια που έβγαλε πρόσφατα.

Η Ευαγγελία Μουμούρη, σύγκρινε το πριν και το σήμερα και όπως φαίνεται, η ηθοποιός δεν άλλαξε και πολύ μέσα στα 20 αυτά χρόνια που πέρασαν. Οι διαδικτυακοί της φίλοι ενθουσιάστηκαν και έγραψαν κάτω από την ανάρτηση κολακευτικά σχόλια.

«2000vs2020
Κάρτα στον μικρότερο εαυτό μου.
Αγαπημένη περισσότερο απ´όσο νομίζεις, Βαγγελίτσα.
Εμπιστεύσου τη ροή της ζωής.
Μην πιέσεις τίποτα. Θα έρθουν μόνα τους. Όλα όσα πραγματικά θέλεις, θα είναι δικά σου.
Θ´αγαπήσεις πολύ, θ´αγαπηθείς πολύ, θα θαυμάσεις πολύ, θα σε θαυμάσουν πολύ.
Θα εμπιστευθείς πολλοίς. Θα σ´εμπιστευθούν πολλοί. Είσαι όμορφη, κι ας μην το ξέρεις. Και θα γίνεσαι ομορφότερη, όσο πιο κοντά πλησιάζεις τη μορφή σου! Όλα είναι δρόμος. Περπάτα τον. Εγώ στην άκρη θα σε περιμένω. Η αγκαλιά μου ανοιχτή» έγραψε κάτω από τις δυο φωτογραφίες.

Ευαγγελία Μουμούρη: «Συμφώνησα να παίξω στη “Μουρμούρα”»

Προσωπική ζωή
Η Ευαγγελία Μουμούρη διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια σχέση με τον Αλέξανδρο Μαμμόπουλο, όμως οι δυο τους αποφεύγουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις, φροντίζοντας να κρατούν τη σχέση τους μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας.Η Ευαγγελία Μουμούρη δεν έχει καμία σχέση με τον γάμο ( έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης) κι ούτε θέλει ν’ αποκτήσει γι’ αυτό και στα γυρίσματα του “Ευτυχισμένοι Μαζί” πριν από μερικά χρόνια είχε πει στη μητέρα της να πάει για να την καμαρώσει νυφούλα γιατί στην πραγματική ζωή δεν θα το έκανε!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο θεός μου!

Η εξομολόγησή της για το MasterChef προκάλεσε τη μεγαλύτερη αίσθηση. «Βλέπω MasterChef. Έχω φάει από τον κ. Ιωαννίδη, τον αγαπώ πάρα πολύ, αλλά αυτόν που λατρεύω και θέλω να τον παντρευτώ άμα μου δοθεί η ευκαιρία, είναι ο κύριος σεφ Κουτσόπουλος. Είναι ο θεός μου! Οι γυναίκες ξέρουν…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Μουμούρη.

Σε πιο μικρή ηλικία αναμετρήθηκα με μια άλλη γυναίκα για έναν άντρα
Η Ευαγγελία Μουμούρη αποκάλυψε σχετικά: «Είχε συμβεί. Ήταν στην ηλικία που παθιαζόμαστε περισσότερο. Ο έρωτας ο παθιασμένος σε κάνει τυφλό. Όταν φεύγει αυτό εμφανίζεται μπροστά σου ένας άνθρωπος που εγώ δεν θα μπορούσε να είμαι μαζί του. Τώρα σε αυτήν την ηλικία που είμαι αν έκανες λίγο πίσω και ρωτούσες αν το θες πραγματικά η απάντηση θα ήταν όχι», είπε η ηθοποιός.

Το πρόβλημα υγείας που την οδήγησε στο χειρουργείο!
Η γνωστή ηθοποιός με τις πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση και το θέατρο, έφθασε μέχρι και το χειρουργείο εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε στο μάτι. Η Ευαγγελία Μουρμούρη εμφάνισε το 2015 χαλάζιο στο μάτι, πήρε φαρμακευτική αγωγή, αλλά η μόλυνση δεν υποχώρησε και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :