Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ποιον παίκτη θεωρεί φαβορί στο Nomads;

1

Συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» παραχώρησε η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το Nomads και τον Γιώργο Μαυρίδη.
Στην ομάδα σας μπήκε ο Μάνος Πίντζης. Εσύ ποιος θα ήθελες να είχε μπει;
Στην ομάδα των αθλητών θα ήθελα να δω τον Γιώργο Μαυρίδη. Είναι ένας καλός παίκτης. Δεν έχω ζήσει με την ομάδα της Φωτιάς για να ξέρω τα προβλήματα που υπάρχουν μεταξύ τους και με τον Γιώργο, αλλά όσες φορές έχω μιλήσει μαζί του μου φαίνεται αρκετά καλό παιδί. Ίσως έχει έναν τρόπο για να πει κάτι που μπορεί να είναι εριστικός μερικές φορές, ίσως να είναι αυτό που έχει πειράξει την κόκκινη ομάδα. Θεωρώ πως θα ταίριαζε στην ομάδα των αθλητών. Πιστεύω ότι και αθλητικά και ως άνθρωπος θα μπορούσε να είναι στην ομάδα.
Ποιος είναι το φαβορί για σένα;
Στον Γρηγόρη είχα πει κάποια ονόματα που δεν ξέρω κατά πόσο τα πιστεύω και τώρα θα σου ξαναπώ για τον Γιώργο Μαυρίδη. Όμως δεν έχω κατασταλάξει γιατί ούτε το παιχνίδι έχω δει απ’ έξω ούτε έχουμε προλάβει ακόμη να δούμε τους παίκτες πιο ατομικά.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

1 σχόλιο

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com