Ευαγγελία Πλατανιώτη: Ταξιδάκι με τον αγαπημένο της μετά την πρόταση γάμου στο Nomads

0

H Ευαγγελία Πλατανιώτη πριν αποχωρήσει από το Nomads, δέχτηκε πρόταση γάμου από σύντροφό της, τον Άγγελο Βλαχόπουλο, που συγκίνησε την ομάδα του Ωκεανού.

Η Ευαγγελία συγκινήθηκε με το δαχτυλίδι που της έκανε πρόταση γάμου και είπε το πολυπόθητο «ναι»! Για την πρόταση γάμου είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό 7 Mέρες TV: «Για την πρόταση γάμου, η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα σε καμία περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και στο συγκεκριμένο μέρος. Με τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι μαζί είμαστε μαζί χρόνια. Τον αγαπάω πάρα πολύ, με αγαπάει πάρα πολύ και με αυτή την κίνηση πραγματικά συγκινήθηκα πάρα πολύ, ξαφνιάστηκα και έκανε τον ερχομό μου στην Ελλάδα ακόμα πιο γλυκό».

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετά την πρόταση γάμου και τη συμμετοχή της Ευαγγελίας στο Nomads, ταξίδεψε στην Πράγα και δημοσίευσε και την πρώτη κοινή φωτογραφία μετά το ριάλιτι!
Ρομαντικό ταξίδι στην Πράγα για το ευτυχισμένο ζευγάρι!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com