ΠροτεινόμεναΣυνεντεύξεις

Εβελίνα Νικόλιζα: «Είχα φτάσει σε ένα σημείο που με αηδίαζα! Δεν ήθελα να με βλέπω!»

«Είχα φτάσει ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν το άντεχα άλλο».
Η τραγουδίστρια Εβελίνα Νικόλιζα, την οποία το ευρύτερο κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» για τη δύσκολη και επιτυχημένη διαδρομή που έκανε και έχασε αρκετά κιλά. Τι ήταν εκείνο που την ώθησε να πάρει την απόφαση, αλλά και τι βοήθεια είχε στην πορεία της;

«Αρχικά το ξεκίνησα επειδή είχα φτάσει ψυχολογικά σε ένα σημείο που δεν το άντεχα άλλο. Το ότι δεν μπορούσα να ντυθώ όπως θέλω για να βγω ένα βράδυ με τις φίλες μου. Κυρίως για την υγεία μου και μετά για όλους τους υπόλοιπους λόγους. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που με αηδίαζα. Δεν ήθελα να με βλέπω.

Είχα πάει για μια δουλειά στην Αμερική και μου δόθηκε η ευκαιρία να ξαναπάω μετά από λίγους μήνες και ήθελα στο ενδιάμεσο να χάσω όσα περισσότερα κιλά μπορώ γιατί ήθελα να νιώσω τον καλύτερο μου εαυτό εκεί. Ένιωσα ότι άξιζε τον κόπο και ότι ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία. Με παρακολουθεί μια διατροφολόγος. Μόνη μου νομίζω ότι σε αυτή τη φάση δεν θα τα κατάφερνα. Έβαλα πάρα πολύ περπάτημα στην καθημερινότητα μου. Χιλιόμετρα. Δεν πήγαινα ούτε μέχρι το περίπτερο.

Αγαπώ πάρα πολύ το φαγητό. Έκανα υπερφαγικά επεισόδια. Μπορούσα το βράδυ να φάω μια ζαμπονοτυρόπιτα, δυο λουκουμάδες και να πέσω για ύπνο», ανέφερε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button