Μπορεί τα ταξίδια να είναι η ζωή της, αυτές τις εβδομάδες όμως και η Ευγενία Νιάρχου έμεινε στο σπίτι και απέφυγε κάθε άσκοπη μετακίνηση, λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό. Η εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου που έχει δημιουργήσει τη δική τ" />

Hit enter after type your search item

Ευγενία Νιάρχου: Έτσι υποδέχτηκε την πρώτη επίσκεψη στο σπίτι μετά την καραντίνα!

/
/
img

Μπορεί τα ταξίδια να είναι η ζωή της, αυτές τις εβδομάδες όμως και η Ευγενία Νιάρχου έμεινε στο σπίτι και απέφυγε κάθε άσκοπη μετακίνηση, λόγω της καραντίνας για τον κορονοϊό. Η εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου που έχει δημιουργήσει τη δική της εταιρεία κοσμημάτων, την Venyx και έχει ως βάση της το Λονδίνο, πέρασε στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας.

Η ίδια όλο αυτό το διάστημα ανέβασε φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καραντίνα της, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμα αισιοδοξίας της για όλη τη δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Ωστόσο, τώρα που χαλάρωσαν σιγά σιγά τα μέτρα η Ευγενία Νιάρχου επιστρέφει στην κανονικότητά της και μετά από αρκετό καιρό είχε και την πρώτη καλεσμένη στο σπίτι της. Την οποία φυσικά και υποδέχτηκε με τις αγαπημένες της κρέπες και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί!

Leave a Comment

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :