freegossip.gr
freegossip.gr

News, Lifestyle

Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, Lifestyle

Εύη Μητσοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Αδάμ & Εύα (2019), Παραμύθια φύτρωσαν στον κήπο (2016).

Εύη Μητσοπούλου: «Η τέχνη μπορεί να κάνει θαύματα»

-Στα ημερολόγια του Αδάμ και της Εύας αποτυπώνεται και η απογοήτευση του Τουαίην για τον ανθρώπινο πολιτισμό. Ο άνθρωπος, πώς θα μπορούσε να ανατρέψει τη φθορά στην οποία ο ίδιος υποβάλλει τον εαυτό του;

E.M.: Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα των ημερών, τουλάχιστον, είναι ότι όλοι είμαστε απορροφημένοι από την προβληματική καθημερινότητά μας, και είμαστε ναρκισσιστές, κατά μία έννοια, θεωρώντας ότι το προσωπικό μας δράμα και τα προβλήματά μας είναι ανώτερα απ’ όλων των άλλων. Και έχουμε γίνει απόμακροι και απάνθρωποι σχεδόν. Έχω παρατηρήσει, ότι πολύ απλά πράγματα, όπως το να είσαι ευγενικός σε γνωστούς και αγνώστους, προκαλεί πολύ μεγάλη έκπληξη, ενώ κάτι τέτοιο θα έπρεπε να είναι, τουλάχιστον, αυτονόητο.

-Αυτό όμως δεν είναι και ένα θέμα κουλτούρας και παιδείας;

E.M.: Και βέβαια είναι. Θεωρείτε ότι δεν έχουμε τέτοια κουλτούρα; Έχουμε τη φήμη ως ένας πολύ ανοιχτός, «έξω καρδιά», φιλικός και φιλόξενος λαός.

-Θεωρείτε αυτή την κατάσταση, που μόλις μας περιγράψατε μη αναστρέψιμη;

E.M.: Όχι, δε θέλω να πιστεύω κάτι τέτοιο! Μάλλον ακούγομαι απαισιόδοξη, για να με ρωτάτε κάτι τέτοιο. Είναι αλήθεια ότι δεν προσφέρω ένα «χάπι εντ» στην παράσταση, και μία θεατής μου παραπονέθηκε πέρυσι. Αλλά δεν είμαι. Θα σας φανεί κοινότοπο, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλύτερα για τον καθένα, να βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο.

– H «μολυσμένη ματιά», που θίξαμε στην αρχή της συζήτησής μας μπορεί να «εξαγνιστεί» μέσω της τέχνης;

E.M.: Η τέχνη μπορεί να κάνει θαύματα, ανάλογα, βέβαια, και με τις προθέσεις που έχει. Αλλά, δυστυχώς, δεν είναι στην καθημερινότητά μας, θεωρείται πια πολυτέλεια, ακόμα και για τους ίδιους τους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Ίσως, βέβαια, για τους καλλιτέχνες πάντα να ήταν έτσι. Αλλά, δεν είναι τυχαίο ότι η τέχνη χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις ως θεραπευτική μέθοδος. Και, κατά τη γνώμη μου, θα ‘πρεπε να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας με καλλιτεχνικά ερεθίσματα, όχι μόνο με παιδικό θέατρο, αλλά με όλες τις μορφές τέχνης. Τα μικρά παιδιά λατρεύουν να ζωγραφίζουν και να χορεύουν.

Η Κλινική: Αυτή είναι η νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1

Εύη Μητσοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Εύη Μητσοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

«Η ΚΛΙΝΙΚΗ»

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, κάθε επεισόδιο θα αφηγείται τρία διαφορετικά περιστατικά, τα οποία είναι βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Μία scripted reality σειρά, η οποία, μέσα από τα μάτια γιατρών και νοσηλευτών, εστιάζει στο συναίσθημα και το δράμα, χωρίς, όμως, να λείπει το χιούμορ και οι στιγμές χαράς. Εδώ, κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή με τις σκέψεις, αλλά και τα συναισθήματα όλων να παρεμβάλλονται στην εξιστόρηση με τη βοήθεια ενός αφηγητή.

Στην «ΚΛΙΝΙΚΗ», γιατροί και νοσηλευτές παίρνουν αποφάσεις ζωής και θανάτου, αλλά δεν σηκώνουν ποτέ τα χέρια ψηλά. Ο σκοπός τους είναι να σώζουν ζωές, δίνοντας καθημερινές μάχες με σωματικές, ψυχιατρικές, γενετικές αλλά και εξαιρετικά σπάνιες ασθένειες.

ΒΑΛΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ (Εύη Μητσοπούλου)

Η Βάλια είναι ψυχίατρος και παντρεμένη µε τον γυναικολόγο και διευθυντή της Κλινικής, Χρήστο Κέλερη, με τον οποίο έχουν δύο παιδιά. Παρόλο που διαθέτει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, το γεγονός ότι είναι παντρεμένη µε τον διευθυντή της Κλινικής πολλές φορές παρεξηγείται και δημιουργεί κακεντρεχή σχόλια. Αναλαμβάνει την υποστήριξη των ασθενών και των συγγενών τους, ενώ πολλές φορές βοηθά συναδέλφους της που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα. Είναι μία ήρεμη και χαμηλών τόνων γυναίκα που ξέρει να ακούει τον συνάνθρωπό της και τον ασθενή της πριν εκφράσει τη γνώμη της. Δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, σε αντίθεση µε τον Χρήστο, γεγονός που θα προκαλέσει αρκετές φορές τριβές στη συνεργασία τους.

Εύη Μητσοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά
Εύη Μητσοπούλου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Πέτρος Ιωάννου βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, η προσωπική ζωή, το ύψος, η καταγωγή, οι σπουδές, και τα κιλά

Γεράσιμος (Μάκης) Κατσανέας βιογραφικό σήμερα! Η ηλικία, το GNTM 4, η Κλινική, η καταγωγή, οι σπουδές, και η παρενόχληση

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :