Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ μαζί

Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος: Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ να ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ μαζί Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου για το τι συμβαίνει πραγματικά στη σχέση της με τον συμπαίκτη της στο «Survivor» Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο μοναδικό ζευγάρι που γέννησε το «Survivor», ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα από την επισημοποίηση του δεσμού τους.

Καταγγελία σοκ! Η Βαλαβάνη ΤΙΝΑΖΕΙ το survivor! Απίστευτες αποκαλύψεις

Το αποκάλυψε έμμεσα ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη διάρκεια του τελευταίου «Έλα χαμογέλα» λέγοντας ότι έχει ντυθεί γαμπρός, κεντρίζοντας τα αντανακλαστικά των θαυμαστών του στα social media.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάλι αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία, λέγοντας ότι ακόμα νωρίς, και προτίμησε να απαντήσει στην ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσει κάποια εκπομπή με τον αγαπημένο της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: “Η παραγωγή δεν μας άφησε να φάμε αυτά που έφαγαν χθες οι Διάσημοι”

Αφού αρνήθηκε ότι υπάρχει κάτι στα σκαριά, η νεαρή αθλητικογράφος και παρουσιάστρια εξήγησε ότι δεν βρίσκει λόγο να ζορίσει τα πράγματα -αν τύχει να υπάρξει κάτι που ταιριάζει και στους δυο τους, δεν θα το απέκλειε,

όμως δεν σκοπεύει να κάνει κάτι απλώς και μόνο για να είναι οι δυο τους μαζί μπροστά στις κάμερες.

ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΟ ΓΑΜΠΡΙΑΤΙΚΟ Ο ΒΑΣΑΛΟΣ! ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΑΛΑΒΑΝΗ

«Είμαστε μαζί στο σπίτι» απάντησε στην σχετική ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Ακούστε τι απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην Κατερίνα Καινούργιου για

το ενδεχόμενο να παντρευτεί ή να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο: