Έξαλλη η Lupita Nyong’o με το photoshop που της έκαναν σε πρόσφατη φωτογράφιση

0

Η Lupita Nyong’o φωτογραφήθηκε πρόσφατα για το περιοδικό «Grazia», ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Συγκεκριμένα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός φιλοξενήθηκε στο τεύχος Νοεμβρίου αλλά σε ανάρτησή της στους λογαριασμούς της σε Twitter και Instagram εξέφρασε την απογοήτευσή της για την απόφαση των υπευθύνων του περιοδικού να ρετουσάρουν τα μαλλιά της, αφαιρώντας την αλογοουρά και ισιώνοντάς τα.

«Όπως κατέστησα σαφές πολλές φορές στο παρελθόν με κάθε ίνα της ύπαρξης μου, αποδέχομαι την κληρονομιά μου και παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα νομίζοντας πως το ανοιχτό δέρμα και τα ίσια, μεταξένια μαλλιά ήταν τα πρότυπα ομορφιάς, σήμερα ξέρω ότι το σκούρο δέρμα και τα σγουρά μαλλιά είναι όμορφα επίσης. Η παρουσία μου στο εξώφυλλο ενός περιοδικού με ικανοποιεί καθώς αποτελεί μια ευκαιρία να δείξω σε άλλους ανθρώπους με το ίδιο δέρμα και τα ίδια μαλλιά, και ειδικά στα παιδιά μας, ότι είναι όμορφα έτσι ακριβώς όπως είναι. Είμαι απογοητευμένη που το @graziauk μου έκανε πρόταση να είμαι στο εξώφυλλο και μετά έκοψε και ίσιωσε τα μαλλιά μου για να ταιριάζουν με τη δική τους θεώρηση για το πως δείχνουν τα όμορφα μαλλιά», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η 34χρονη ηθοποιός.

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com