Ροή ειδήσεων

Έξαλλη η Μελέτη: Αντί να στρωθεί στη δουλειά, κλαψουρίζει, γκρινιάζει…

Ενώ είχε πάει εννιά το βράδυ, κανείς χθες δεν είχε ασχοληθεί με την συνέντευξη της. Είπε λοιπόν η απεγνωσμένη, αν το κάνει θέμα φέρνωνατς στο προσκήνιο έναν τσαμπουκά. Αληθινόςή όχι ο τσαμπουκάς αυτίς, δεν την σέρνει μακριά από τον τηλεοπτικό πάτο που έχει πιάσει. Αντί να γυρνάει με την τζιπάρα στη Γλυφάδα και με τον καφέ στο χέρι στα γραφεία του “ε” παπαρολογόντας με τον αλλού ντ’α λλού αρχισυντάκτη της, ας στρωθεί πραγματικα στη δουλειά. Το ξερε πως το κανάλι στο οποίο πήγαινε δεν έχει μέσα. Ας κάνει λοιπόν σόου μόνη της αν μπορεί και να κόψει την κλάψα. Αλλά οι καλοβολεμένες πλουσιοκοπέλες, θέλουν μόνο να κοιτούν φιλάρεσκα το μόνιτορ. Χωρία να κάνουν κάτι για να τις κοιτά κι αυτό. Διαβάστε:
 
Δήθεν έξαλλη – όπως γράψαμε και χθες – η Ελεονώρα Μελέτη μπας και ακουστεί λιγάκι και ξεφύγει από τον τηλεοπτικό πάτο του “ε” και του 3% τηλεθέασης.  Ποιος νοιάζεται και ποιος ελπίζει ν’α σχοληθεί μαζί της εκτός από μας που πρέπει τεμπέλικα επίσης – ώρες – ώρες να γεμίζουμε τις σελίδες μας;.Διαβάστε:  Με δημοσιογράφο Κυριακάτικης εφημερίδας, ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα δεν παρουσίασε με σωστό τρόπο όσα είπε και ο τίτλος της συνέντευξης της «Πλήττω με τα καλά αγόρια», δεν ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο.
Η παρουσιάστρια με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram «πρόδωσε» τον θυμό της και ανακοίνωσε ότι δεν θα αφήσει το γεγονός να περάσει ασχολίαστο. Η φωτογραφία του εξωφύλλου του ενθέτου, την οποία ανάρτησε, συνοδεύτηκε από το σχόλιο: «Σε λίγο στο blog μου: το παρασκήνιο ενός τίτλου που δεν δήλωσα ποτέ. Όλη η κουβέντα κ η εξέλιξη μιας συνέντευξης που ήθελα να αποφύγω κ έδωσα με συμφωνία τον λόγο μιας τιμής που τελικά ήταν φθηνή. Από δω κ στο εξής θα εκθέτω όπως με εκθέτουν γιατί όλα έχουν τα όριά τους».
Η οργισμένη ανάρτηση της παρουσιάστριας

Back to top button