Free gossip!

Η εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη on air για τη δύσκολη περίοδο μετά τη γέννα της και οι τύψεις

Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της δεν δίστασε να αποκαλύψει την ψυχολογία που είχε ένα μήνα μετά τη γέννα της.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε: «Θυμάμαι τη μαμά μου που μου έλεγε, μόλις πλησίαζα τον μήνα, είχε αρχίσει να ανησυχεί που με έβλεπε μόνιμα με μία κοτσίδα και πυτζάμες, ερείπιο με ένα στήθος να κυκλοφορώ ανά δύο ώρες που σε ποιο δωμάτιο να χωθώ για να θηλάσω… μου είπε “Ελένη φθάνει πήγαινε στη δουλειά σου, έστω και για τρεις ώρες…”! Ήμουν κολλημένη σε μία πολυθρόνα κι όλο νύσταζα με ένα μωρό στην αγκαλιά…» μη διευκρινίζοντας αν της συνέβη στην τελευταία της εγκυμοσύνη!

Ενώ δεν δίστασε να πει «Δεν αισθάνομαι τύψεις που δουλεύω αλλά αισθάνομαι τύψεις όταν είμαι τόσο κουρασμένη, πιεσμένη, τρελαμένη με τα όσα έχω ζήσει όλη την ημέρα που δεν έχω την γλυκιά διάθεση να προσαρμοστώ άμεσα με τα παιδιά όταν πάω σπίτι, εκεί έχω τύψεις… γιατί τα κουβαλάω μέσα μου»!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κοιτάξτε, αγαπώ πολύ τα φαν τρόλ της Ελένης αλλά αυτή τη φορά όμως νομίζω ότι το παράκανανε, αφού η εμφάνισή τους σε αυτή εδω την ανάρτηση της λενιώς σύμφωνα πάντα με τους ίδιους πρέπει να άγγιξε την τελειότητα.

 2. Ρε φιλαράκι τρέλα μας πουλάς? Που κολλάει ο καπιταλισμός με τα σχόλια της Ελένης απο το FAN CLUB της? Αιντεεεε!!!! Και μετά σου λένε ό,τι η τρέλα πάει μόνο στα βουνά!

 3. Ω του θαύματος ο καπιταλισμός δεν υπάρχει μόνο στην φουκαριάρα την Ελλαδίτσα μας. Το οικονομικό αυτό μόρφωμα βλέπω και κυριαρχεί εδω μέσα σε όλα τα σχόλια της Μενέγως απο τα Φασιστάκια τα γλυφό//φαν//τρόλ της.

 4. Ποιά όλα ρε; ένας το πολυ δυό φαν τρόλλ είναι αυτοί που γράφουνε όλα τα σχόλια της ελένης. Παιδιά προς θεού, μην τα διαβάζετε τα σχόλιά τους γιατί θα γίνεται τοξικοί και αγκυλωμένοι ψυχάκηδες σαν κι αυτούς.

 5. Ακόμα και σε αυτή την άθλια κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας, να κάνουμε τον σταυρό μας φιλαράκια μου που υπάρχει ακόμη στην τιβί μας το όμορφο καράσέξι λενιώ της Κάντζας και απαλύνει λίγο τις πληγές μας. Απλώς τώρα με την πρωινή κίτρινη Σκορδού να απειλή τα πρωινά μας, απολαμβάνουν τα ρουφιανό/προνόμια όλο και λιγότεροι πιπινογαμουλίτσοι, και ειδικά όσοι βρίσκονται πιο κοντά σε ανθρώπους της εξουσίας και πάσης φύσεως μ@λακίας!

 6. Ένα άτομο γράφει όλα τα σχόλια. Μπράβο μεγάλο ταλέντο απαντά ρωτα κατακρινει ένα άτομο όλα αυτά. Μέγα θέμα

 7. Η ελληνική κοινωνία μας δε νοσεί απο την Θεά Ελενάρα μας, αλλά νοσεί εδώ και αρκετά χρόνια τώρα απο το Πρωινό το Σκόρδο, το χοντρό το Λιάγκα, το ξυλάγγουρο τη Σάσα, την Καραφλή την Μενια, το Ζηνιώ το Κουτσελίνη, και την Τάτι την νεκρόθαφτρα. Όλα αυτά τα κίτρινα τσατσόειδή όντα απλά ήρθαν και ξεγύμνωσαν κάτι που πολύ καιρό πριν δεν ήταν ούτε σάπια ούτε και αρρωστημένα…γιατί πολύ απλά είχαμε το όμορφο λενάκι της καρδιάς μας που φώτιζε και αγαλλίαζε τα βάθη της ψυχούλας μας!

 8. Παιδιά κάντε υπομονή. Το σχέδιο εξόντωση της γριόμενέγως απο την τιβί μπαίνει στην τελική του ευθεία. Το μόνο που είναι πια σίγουρο αλάνια μου είναι ότι όταν ξυπνήσουν οι Έλληνάρες του φραπόγαλου θα αισθανθούν την ανάγκη να σταματήσουν να βλέπουν τη κουραδό/Μενέγω της καρδιάς τους και θα βλέπουν μόνο το [πρωινό Σκόρδο] και την [καραφλή την Μένια] με το σκατουλί το περουκίνι. Το ένδοξο τέλος της Μενέγως απο τα μεσημέρια μας θα είναι τόσο βροντερό, που η πρωινή Σκορδαλιά απο τρίωρη θα γίνει τετράωρη και η οικονομία μας απο την μια και το τέταρτο μνημόνιο απο την άλλη που θα μας φορέσουνε με το ζόρι στο σβέρκο η μανούλα Μέρκελ με τον Αριστερό Αλέξη της καρδιάς μας θα μας αλλάξει την ζωή μας προς το καλύτερο.

 9. Παιδιά ηρεμήστε. Καλά τα λέει ο ΜΑΝΩΛΗΣ. Δεν αλλάζουν τα πράγματα στην τηλεόραση από τη μια μέρα στην άλλη. Καλώς η κακώς (κακώς για μένα) το σέξι λενιώ έχει ακόμα να διαβεί σε τηλεοπτικά χιλιόμετρα καμιά 20αριά χρονάκια ακόμα! Πάρτε (Ζάναξ) απο τώρα και ότι άλλο αγχολυτικό σας κάνει κέφι αδέλφια μου γιατί ίσως αυτό να είναι το τελευταίο βήμα (πρίν την αυτοκτονία μας) και αποκούμπι για τη θεραπεία μας ενάντια στη άπληστη Μενέγω που «Ο Καφές με το γλυκό λενιώ της καρδιάς μας» τείνει να γίνει για 20 χρόνια ακόμα και βάλε η αγαπημένη συνήθεια ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού της χώρας μας, …δυστυχώς!

 10. Κάποια στιγμή στην τηλεόραση όλα τα πράγματα τελειώνουν εκτός απο την λατρεμένη βασίλισσα της καρδιας μας την θεά Ελενάρα!! Το λατρεμένο όμορφο λενιώ της καρδιάς θα κάνει τηλεόραση για όσα χρόνια gustarizi και κάνει κέφι το κορίτσι μας και λογαριασμό δεν θα δώσει σε καμιά άπλυτη παλιοχαμούρα! Και όσο για τους ζηλόφθονους οχτρούς της Ελενίτσας μας «Ξυδάκι με Λεμονάκι» για να πάει κάτω το φαρμάκι!

 11. Άπληστο λενιώ σήκω και φύγε αμέσως απο την τηλεώραση. Αρκετα φράγκα έβγαλες πάνω στις πλάτες μας. Μας κούρασες μας τα έπριξες και γενικός μας τα έκανες τσουρέκια! Απάλαξέ μας να χαρείς.

  1. Εσυ ο απο πάνω μάθε πρώτα ορθωγραφία ρε αγράματο παλιοτσόλι και μετά ζήτα απο το λενιώ της καρδιάς μας να φύγει απο την τηλεώραση. Βούρλο ε βούρλο!!

   1. χαχαχαχαχαχααα …. «Είπε ο Γάιδαρος τον Πετεινό Κεφάλα» Δε μου λές ρε συ ‘ ‘ΨΑΓΜΈΝΕ’ ‘, στο ίδιο δημοτικό σχολείο πηγαίνατε με τον απο πάνω;;;

 12. Τι όμορφο που είναι το λενάκι μας χριστέ μου! Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που το λενιώ μας το «πεψε ο Θεός να το «χομε αντιστύλι, / για δυναμάρι στη ζωή, στον
  τάφο μας καντήλι! Η Ελένη μας είναι σχέση ζωής, μεγάλη αρρωστημένη κρυφόκαψούρα, και έρωτας βρώσιμος και ανεκπλήρωτος!

 13. Αυτά Ψεβό μου που έχασαν η Ελένη μας και ο Μαθιός της είναι τρίχες κατσαρές και τα @ρχίδια μας κουνιούνται θυελλοπόρα και περήφανα! Να ‘χαμε να λέγαμε! Τι να πώ και εγω ρε Ψεβό μου που πέρασα τη δικτατορία του Μεταξά, τον ελληνοϊταλικό πόλεμο, τη γερμανική κατοχή, την αντίσταση απο το πρωινό ρουφιανό/κίτρινο «Σκορδό/Λιαγκαίικο», τον εμφύλιο, τον διχασμό, την επανάκαμψη των δωσίλογων λούγκρων «Ουγγαρέζων, Καπουτζίδηδων, και Μεσσαροπούλων»! Σηκώνοντας το βάρος πολλών δυσβάσταχτων απουσιών απο άλλες κρυφές λουγκρό/τιτίκες, που πασχίζουν να σταθούν ξανά στα τέσσερα στα ξένα πρόστυχα κρεβάτια της ηδονής και της ντροπής!.

   1. Τι ωραίος τυπάς και μ@λακίες μας τζαμπουνάς ρε παπάρα;; Ο Σήφης είναι γνωστό γλυφτροτσιράκι της Μενεγάκης χρόνια τώρα εδώ μέσα. Που ζείς;;

 14. Μανούσακά μου, το κουκλί το κελέπουρο Μαθιό και το όμορφο λενιώ μας να μη τους κλαίς καθόλου γιατί πλάκα πλάκα μέσα σε τριάντα χρόνια έχουν ζήσει όλη τη μικρασιατική καταστροφή, και την οικονομική κρίση και την απαξίωση στο Σούσι και στα διπλά Πιτόγυρα!

 15. Ανέγνωρο, Άνδρος, 2017 πέρσι. Ήμουν και εγω εκεί. Σ’ ένα ημιορεινό χωριό δίπλα στα Άχλα που θα μπορούσε να βρίσκεται οπουδήποτε στη διχασμένη Ελλαδίτσα μας! Η Σέξι μαμά Ελένη και ο γόης ο μακαρονάς ο Μαθιός της τους είδα μπροστά στα μάτια μου να παλεύουν με τα γλαροπούλια τους βράχους και τις χαράδρες, φτιάχνοντας πεζούλες στο διάβα τους, προσπαθώντας συγχρόνως να ημερέψουν και να δαμάσουν την άγρια αφηνιασμένη μικρή Μαρινούλα! Πολύ όμορφο παιδάκι το μικρό το Μαρινιώ τους, αλλά είναι ώρες ώρες ρε παιδί μου που μοιάζει σαν δαιμονισμένο και γραντισμένο αφτάρμιστά του!

 16. Η Μαμά Ελένη είμαι σίγουρος ότι έχει κρυμμένη μια μεγάλη τρυφερή αγκαλίτσα για όλους μας. Ίσως το νόημά της μαμάς Ελένης παραήταν πολύ σπουδαίο και στοργικό και ίσως να χάθηκε στη πορεία. Ίσως να ήταν αβάσταχτα σπουδαία η αγάπη της για εμάς όλα τα τρελοφάν της κι ο πολύς ο κόσμος να μην το άντεχε, και να άρχιζε δειλά δειλά και ξεκόβει τη συνύπαρξή του μαζί της κάθε φορά που η μαμά λενιώ πήγαινε να ανοίξει τις φτερούγες της για να τους φτάσει.

 17. Μπραβο ,εσπασες καθε ρεκόρ,με εξαιρεση τα άρθρα καταφερες από τις εικοσι λέξεις που έγραψες οι τρεις να ειναι σωστές,επισηs ένα ατομο γραφει ολα τα σχολια και δυστυχως ειναι παρανοικο αλλιως πως να δικαιολογησεις την συμπεριφορα του

  1. χαχαχαχαχα χώστα ΡΗΝΙΩ μου χώστα στα φαν κωλότσιρα της Μενέγως γιατί πολύ αέρα έχουν πάρει εδω μέσα και θα τα πάρει κανένας διάολος και θα τα σηκώσει καμιά ώρα!

 18. Ρε σης, το έχετε κάψη τελίως εδω μέσα με το σκατολενιώ σας η πέρνετε σκληρά ναρκοτικά με παραισθησιογώνα;; Α στο διάολο ανόμαλα κωλόφάν κωλότσιράκια της γριόλενιώς σας …μη χέσω.

 19. Και δε μου λές ρε συ ΒΟΛΕΜέΝΕ, μιάς που πήγες στα άχλα πέρυσι για να δείς το σέξι λενιώ απο κοντά, μήπως της έκανες και τον αχθοφόρο μιάς που έλειπε και ο Μαθιός της απο την παραλία;;

 20. Την είχα δει πέρυσι στα άχλα την Σέξι μανούλα Ελένη που πήγε για μπάνιο με το μικρό το γλυκούλι το Μαρινιώ της και ξεσήκωσε όλη την παραλία! Ο Μαθιός της Ελένης μας πάντως έλειπε και δεν ήταν εκει, άγνωστο για πιο λόγο.

 21. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως το πιο σέξι και καλλίγραμμο κορμάκι της Κάντζας ανήκει στη …σέξι μανούλα Μενέγω. Φοράει το λενιώ τα κοφτά μπικινάκια της στο καμαρίνι της και τους κόβει την ανάσα.

 22. Μα είναι απίστευτη η μητέρα Ελενίτσα. Πριν λίγο καιρό μαζί με το Μαθιό της έφεραν στον κόσμο το αγγελούδι τους το μικρό το πανέμορφο το Μαρινιώ μας, και μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατάφεραν και οι δυό τους να επανέλθουν στα κιλά τους και να βγουν ακόμη πιο sexy και πιο κουκλιά στις παραλίες της Άνδρου.

 23. Με αναρτήσεις της στα σόσιαλ μίντια η μαμά Ελένη αποδεικνύει περίτρανα πως μπορεί να είσαι και μανούλα κόλαση αλλά και λαγνόσέξι μανουλόμάνουλο!

 24. Μπορεί η μανούλα λενιώ να έχει απαρνηθεί την εργένικη ζωή και να έχει παντρευτεί τον κελέπουρο κούκλο Μαθιό και να έχουν αποκτήσει και παιδιά μαζί, όμως και οι δυό τους δεν έχουν αφήσει καθόλου τη σέξι κολάσιμη πλευρά τους στην ακρούλα, και αυτό είναι ένα στοιχείο που το γουσταρίζω και το κάνω κέφι πάρα πολύ!

 25. ΌΠΑ ΡΕ …ΝΩΝΤΑ//ΤΣΟΝΤΑ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΓΡΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕΣ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΜΗ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΤΣΟΔΕΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΤΙ! ΝΩΝΤΑ//ΤΣΟΝΤΑ ΜΟΥ, …ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΤΣΟΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΟΔΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!

 26. Οι celebrities μανούλες σαν την Ελενάρα μας ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΜΟΥ έχουν και κάτι άλλο που κακώς δεν είπες. Είναι απίστευτα καβλιάρες και σέξι, και οι φωτογραφίες τους με μαγιό το αποδεικνύουν. Όπως θα διαπιστώσες και συ ΠΕΛΟΠΙΔΑ Αντράκι μου, οι τέσσερις εγκυμοσύνες της καραθεάς Ελενάρας μας δεν άφησαν κανένα σημάδι πάνω στο υφάλμυρο κολασμένο αγαλματένιο κορμάκι της. Να τα λέμε και αυτά ΠΕΛΟΠΙΔΑ ΜΟΥ, κι όχι ότι μας συμφέρει. Για να μη κοπούν εδω μέσα κωλαράκια ποτισμένα κι απότιστα! Άντε μ@λακισμένα γιατί δε θέλω και πολύ για να τα πάρω στην κράνα!!!

 27. Τι να πει κανείς για την κουκλόμανούλα λενιώ. Είναι πανέμορφη, είναι η πιο διάσημη και μεγαλύτερη σταρούμπα της Ελλαδίτσας μας, είναι επιτυχημένη στο τομέα της, έχει 4 παιδιά 2 σκυλιά και 2 γατιά, 1 χελώνα, και είναι μια τρυφερή και αξιαγάπητη … μανούλα πάνω απο όλα!

 28. Εκτός από καλή στοργική μανούλα η Ελένη μας, είναι και μια σέξι θεά και ξέρει πολύ καλά να τραβάει πάνω της όλα τα βλέμματα του αρσενικού και πιο πολύ του γυναικείου πληθυσμού. Μπράβο λενάκι μου, πάντα τέτοια κοριτσάρα μου απίστευτη!

 29. Γειά σας Κορίτσια! Εγω εν αντιθέσει με εσάς δε έχω καμιά σχέση ούτε με τον Μαθιό ούτε και με την μαμά Ελένη, Να μη με ματιάσω εδώ και δεκαπέντε μέρες δεν έχω καμία ενόχληση με το στομάχι μου. Ούτε καν καούρες ούτε φουσκώματα, ούτε πορδίτσες, ούτε ανακατωσούρες. Ούτε πεινάω συχνά όπως στις αρχές. Να σας ρωτήσω κάτι βρε κορίτσια για το θηλασμό? Μέχρι πότε μια μανούλα σαν την Μενέγω έχει γάλα??? Γιατί το μεσημέρι είδα την εκπομπή της Ελένης κάποιες μαμάδες θήλαζαν παιδιά 4 χρονών και έλεγαν πως σκοπεύουν να τα θηλάζουν ως τα 17 λίγο πριν πάνε φαντάροι. Εγω σε ενα πραγμα διαφωνώ. Ο θηλασμός του 17χρονου θα πρέπει να γινεται για όσο θελει το παιδι και οχι ο γονέας. Προσωπικά εγω το βρίσκω λάθος. Εσείς??

 30. Άνθρακας ο μητρικός θησαυρός σας. Η Ελένη είναι απο τις πιο άκαρδες στυγνές Μανούλες. Πρέπει να είναι διαλυμένες οι ζωές των βούρλων/φαν της που την έχουν μανούλα πρότυπο.

 31. Τελεία και παύλα! Η γλυκιά μανούλα Μενέγω είναι η πιο σπουδαία εφεύρεση του Θεούλη μας του επουράνιου. Καρατσεκαρισμένο.

 32. Η μαμά Ελένη έχω την αμυδρά υποψία ότι είναι και δικιά μου μανούλα ρε τσόλια! Είναι αυτή που μου φέρνει την ισορροπία στη ζωή μου.
  Είναι εκείνη που με έμαθε να μετράω τα άστρα. Να μετράω αριθμούς και νούμερα αλλά και τα νούμερα που κυκλοφορούν εδω μέσα.

 33. Και εγω ρε παιδιά ονειρεύομαι τα βράδια ότι είμαι γιός της Ελενάρας! Είναι μια γλυκιά μανούλα το λενιώ που ακόμα περνά το βράδυ για να δει αν είμαι σκεπασμένος. Τι σημασία έχει που είμαι 59 χρονών μαντράχαλος. Η μαμά Ελένη είναι ο δικός μου ξανθός άγγελός που με νανούριζε. Που μου έλεγε παραμύθια με δράκους και γκέι ξωτικά. Που έπαιξε μαζί μου για πρώτη φορά το πουλάκι μου για ώρες ατελείωτες. Αυτή είναι η δικιά μου μαμά Μενέγω που βλέπω τα βράδια στον ύπνο μου και που δεν έπαψα να την αγαπώ ποτέ!

 34. Το Σκόρδο για μένα είναι καλύτερη μανούλα απο το μπάζο τη Γριό/Μενέγω σας. Εμένα με μεγάλωσε το Σκόρδο για να ανοίξω τα φτερά μου και να κάνω τις πολύ γαμάτες εκπομπάρες μου στο ΑΡΤ του Καραντζαφέρη και να εκπληρώσω έτσι τα δικά μου όνειρα, και όχι τα δικά της τα τζούφια.

 35. Και εγω ρε παιδιά έχω δει άπειρες φορές στον ύπνο μου ότι είμαι γιός της Ελένης Μενεγάκη. Και άκουγα στον ύπνο μου την φωνή της μαμάς Μενέγως να με ηρεμεί και να με εξιτάρει. Ένα της καυτό φιλί με γλωσσίτσα στο στόμα πάντα με αγρίευε και ξύπναγα αμέσως.

 36. Δε ξέρω για εσάς ρε μούλικα αν είστε άπλυτα και νόθα παιδιά της γριάς Μενέγως και του μπούλη του Μαθιού, αλλά εγω είμαι γνήσιο παιδί του Σκόρδου και η πανέμορφη μανούλα μου η Φαίη με υπεραγαπά και με προστατεύει ακόμα κι αν χιλιάδες χιλιόμετρα μπορεί να μας χωρίζουν.

 37. Τι λέτε ρε παιδιά?? Πλάκα μου κάνετε τώρα?? Και εγω που είμαι νόθο παιδί της Νονάς μαμάς λενιώς και του Μαθιού Παντζόπουλου τι κατάλαβα απο τη ζωή μου. Ποτέ της η Νονά μαμά Ελενίτσα δεν ήθελε να είμαι η συνέχειά της. Με γέννησε για να ζω τη δική μου ζωή στους κάδους και στα κεραμίδια!!

 38. Αν είχα και εγω μια μανούλα σαν Ελένη θα ήμουνα το πιο κωλόφαρδο πλούσιο βλαστάρι του κόσμου. Εκείνη θα με γέμιζε καθημερινά με αγάπη και άφθονα πετροδόλαρα ώστε να έχω αποθέματα για 7 ζωές ακόμα.

  1. το πιθανότερο είναι να το έριχνες στα ναρκωτικά και να έκανες κι εσύ ντεκαπάζ στο μαλλί σου σαν τον Αγγελάκη μπας και σε προσέξει η μανουλα

 39. Άστα βρε συ Νώντα μου. Κάποια βλακεία θα έχουμε κάνει για να μη είμαστε γνήσια παιδιά τέκνα της Ελένης. Σίγουρα μας έχει φτύσει η πουτ@να η μοίρα κατάμουτρα, δε μπορεί!

 40. Θα ήθελα πάρα πολύ ρε παιδιά να ήμουνα παιδί της Μενέγως. Τα δικά της τα μούλικα τα μισώ! Ήθελα πάντα σαν τρελός να την είχα μανούλα την Ελενίτσα γιατί δεν υπάρχει καλούπι στην αγάπη μου για εκείνη. Δεν υπάρχουν κανόνες για την σέξι μαμά Ελενάρα στα συναισθήματά μου που τρέφω για εκείνη.

 41. Παιδιά, να αγαπάτε τις θνητές άσημες μαμάδες σας και να τους το λέτε κάθε μέρα και ας μη μοιάζουνε καθόλου στην Θεά απαστράπτουσα Μενεγάκη. Δεν πειράζει που είστε απο τα άτυχα παιδάκια που δεν έχετε και εσείς μια μανούλα σαν την ωραία Ελενάρα! Εσείς πρέπει να χαιρόσαστε τις δικές σας θνητές μητερούλες και να μας χαίρονται επίσης. Μπορεί οι δικές μας μανούλες να μην είναι θεές μανούλες Μενεγάκες, αλλά στα αρχίδια μας αλάνια μου! Οι δικές μας οι ορίτζιναλ μανούλες μας είναι αυτές που θα μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους και θα είναι για πάντα η μοναδική σταθερή αξία της ζωής μας.

 42. Α ρε Ελενάρα είσαι η καλύτερη μητερούλα όλου του κόσμου ολάκερου! Είναι εκείνη η ξανθιά μανούλα που δεν κουράζεται ποτέ να παίζει με τα αμύθητα πετροδόλαρά της και με τα παιδιά της. Πόσο τυχερά είναι τα παιδάκια σου που είναι αδύνατα με ωραίο κορμί και που σε έχουν μανούλα! Τα κωλόφαρδα πόσο πολύ τα ζηλεύω!

 43. ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ Γ….ΣΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ..ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ Η ΑΓΙΑ ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ ΕΠΑΝΗΡΘΕ. ΓΙΑ ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΟΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,

 44. Ναι βρε Παγώνα μου, μές την καρδιά μου μιλάς κοπέλα μου! Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λές! Δεν ξέρω καμιά άλλη καλύτερη μανούλα απο την μανούλα Ελένη! Είμαι σίγουρος πως η τρυφερή μανούλα λενιώ έχει για όλους μας την κόλλα ψαρόκολλα για κάθε σπασμένο κομμάτι μας. Έχει για όλους μας την κατάλληλη κουβέντα για την κάθε μας στιγμή και την άμεση λύση σε κάθε πρόβλημά δυσκοιλιότητας, διάρροιας, τσιλοκοπιό, φούσκωμα, αέρια και άλλες επιπλοκές, όπως οι εξωτερικές αιμορροΐδες! Αυτές πάλι που τις βάζεις;;

 45. Μπα δε νομίζω. Δεν είναι ένας είναι πολλοί αυτοί που γράφουνε για την μητρική αγάπη που αισθάνονται για την μάνα Μενεγάκη! Άλλωστε το θέμα αυτής της ανάρτησης του ΜΜ μας είναι για την μαμά Μενέγω που όλο νύσταζε με τα με τρία μωρά στην αγκαλιά της διευκρινίζοντας τι της συνέβη στις τελευταίες της εγκυμοσύνες πρίν απο το μικρό πανέμορφο Μαρινιώ που το έκανε με το άλλο το κουκλί το Μαθιό της!

 46. Καλά αυτή που γράφει δεν καταλαβαίνει ότι είναι σχιζοφρενης;πώς αλλιώς να εξηγήσεις πως γράφει ένα άτομο που νομίζει πως πείθει ότι τα σχόλια γίνονται απο πολλούς και διαφορετικούς σχολιαστές,άρρωστη πολύ ειναι και την λυπαμαι

 47. Δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα να έχεις μαμά την μαμά λενιώ με αυτό το μεγάλο ζεστό χαμόγελο, τις ζεστές γαλάζιες αετίσιες ματάρες, και αυτήν την τεράστια ζεστή θαλπωρή της αγκαλιάς της.

 48. Δεν ντρέπομαι να το πω ρε παιδιά, αλλά ήμουν και εγω ένα απο τα πολλά μικρά παιδάκια που στο δημοτικό ζωγραφίζαμε μία γυναικεία φιγούρα με το πρόσωπο της μανούλας Μενέγως να μας κρατά το χέρι τρυφερά. Έτσι κι εγώ. Ζωγράφιζα την απίστευτη προσωπάρα της καραθεάς μανούλας λενιώς μας τόσο απλοϊκά και τόσο εμβρόντητα δυνατά, που ξιπαζόμουνα και εγω ο ίδιος.

 49. Μανώλη μου, και εγω θα ήθελα να είχα μια όμορφη μανούλα σαν την Ελένη μας. Με την δικιά μου άσημη και άσχημη μανούλα ήταν πολύ δύσκολο να λεκτικοποιήσω τα συναισθήματά μου. Τη ζω και την τρώω στην μάπα καθημερινά και ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ πως θα μπορούσα να περιγράψω τα χοντρά οπίσθια της που δεν έμοιαζαν καθόλου με τα ονειρεμένα σφριγηλά οπίσθια της θεάς Ελενάρας μας!

   1. Γιατί είναι ηλίθιοι τα τρελοφάν της Ελένης ρε συ ανώνυμέ μου;; Επειδή την αγαπούν την λατρεύουν και θέλουν όλα τους εδω μέσα να έχουν μια μανούλα πρότυπο με ήθος σαν το όμορφο λενιώ. Που είναι το κακό;; Εμένα αυτό δε με ξενίζει αντιθέτως με γοητεύει και με συγκινεί συνάμα!

 50. Ζηλεύω πολύ. Ήθελα και εγω να είχα μια μανούλα σαν την γλυκιά μανούλα Μενέγω! Να είναι εκείνη που θα μου κρατά την χέρα το βράδυ πριν κοιμηθώ, λέγοντάς μου ένα παραμυθάκι για το «Ρουβικώνα και τις ρόζ λολίτες που ασελγούσε και πίπωνε στο ποταμάκι του δάσους»

 51. Εγω ρε παιδιά δε συμφωνώ καθόλου με την ελένη. Εγω αν ήμουν στη θέση της θα έκλεινα τα παιδιά μου στο ίδρυμα και την ίδια στιγμή θα χαλάρωνα με το Μαθιό στο κρεβάτι της ηδονής! Δε ξέρει να ζεί η ελένη, Της έχουν κατσικωθεί τα παιδιά της στο σβέρκο και χωρίς να το συνειδητοποιήσει ο καψουροέρωτας της με το Μαθιό τείνει να δύσει πριν την ώρα του.

 52. Είναι γεγονός πως όσο περνούν τα χρόνια κι οι υποχρεώσεις για τα παιδάκια της Ελένης μας αυξάνονται ραγδαίως, τόσο περιορίζεται ο χρόνος κι όρεξη για συνεχείς σεξάκι με το Μαθιό πριν τις εξόδους τους. Ξέρω πως για το μόνο πράγμα που ανυπομονείς αλάνι μου είναι να γυρίσεις σπίτι μία η ώρα το μεσημέρι, να χουχουλιάσεις στον καναπέ σου μ’ ένα πιάτο κοκολέτες «αλά κρέμ» μπροστά σου και να απολαύσεις περιχαρής την πολύ ψαγμένη εκπομπάρα της λενιώς.

 53. Όχι μόνο τα όμορφα παιδάκια της, αλλά τα παιδιά όλου του κόσμου αγαπούν και λατρεύουν την σαγηνευτική μητέρα Μενέγω. Τυχαίο, δε νομίζω.

 54. Μα είναι πασιφανές Πελοπίδα μου πως η Ελένη μας είναι μανούλα πρότυπο και μανούλα παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις μανούλες του κόσμου.

 55. Έτσι είναι, δεν υπάρχει πιο καλή και πιο τρυφερή μανούλα απο την Ελένη της καρδιάς μας. Την αγαπώ και κρυφά στην ζούλα απο τον Μαθιό την ποθώ!

 56. Κι όμως, πολλές μανούλες θα κλάψουν με την ανάγνωση αυτού του σεξιστικού λιτού σχόλιου αριστουργήματος του Γάτα! (θα κλάψουνε μανούλες, που λέμε, αλλά κυριολεκτικά). Οι Fan Club του παλιόγατα θα γοητευθούν από την απλότητα με την οποία μπορεί να στηθεί ένα σπουδαίο χυδαίο σεξιστικό σχόλιο ορόσημο για το πρόστυχο λενάκι. Τα πολύ ψαγμένα τυπάκια μέσα απο το σχόλιο του Γάτα θα βρουν και θα συλλέξουν ένα πολύτιμο διαμάντι όχι μόνο για τη γιορτή της μητέρας, αλλά και για τα κρυφά συναισθήματα πόθου και ηδονής στην αρχέγονη σχέση μάνας και παιδιού κάτω απο τα σεντόνια.

 57. Θα ήθελα πολύ ρε παιδιά να είχα και εγω μια γλυκιά και όμορφη μανούλα σαν τη Μενέγω μας! Και θα ήθελα επίσης λίγο τα βράδια πριν πάω για ύπνο, η μαμά Μενέγω να με καληνυχτίζει με ένα καυτό και υγρό φιλί στο στόμα λίγο με γλωσσίτσα στην άκρη. Και να της έλεγα με λαχανιασμένη φωνή χαϊδεύοντας το πουλάκι μου, «Μαμά Ελενίτσα, πες μου… θα μ’ αγαπάς για πάντα;»

 58. Χριστέ μου τι μ@λακίες διαβάζω εδω μέσα. Δυό τρίχες έχω στο κεφάλι μου κανονίστε μ@λακισμένα γλυφτρό/χαζό/φαν της γριόλενιώς να τις χάσω κι αυτές! Θα σας πιπώσω και θα σας παρτουζάρω χωρίς σάλιο όλα σας ρε χαφιέδό/παλιοτσόλια του ελέους!

 59. Μα βρε Μαρικάκι μου, από την πρώτη στιγμή που γεννιόμαστε όλες οι μαμάδες που είναι στοργικές και τρυφερές σαν την Ελενίτσα μας είναι πάντα στο πλευρό μας και πάντα πρόθυμες να μας βοηθήσουν για να μην συγκαούνε τα μπουτάκια και το κωλαράκι μας ποτέ. Οι γλυκές μανούλες σαν το λενιώ πάντα θα μας στηρίζουν σε όποια κατάσταση μέθης και αν βρεθούμε, όσες πλαστικές κι αν κάνουμε στη μούρη και στα βυζιά μας, και ότι ληγμένα χαπάκια και λούτσους κι αν καταναλώσουμε αυτές θα είναι εκεί Μαρικάκι μου βρέξει χιονίσει και θα παίρνουν το μέρος μας.

 60. Α ρε Γατόνι μου, πές και για μένα κάτι. Είμαι κι εγώ μια μανούλα πρότυπο σαν την μαμά Μενέγω, χαρούμενη που έχω και εγω το δικό μου μικρό πανέμορφο Μαρινιώ όπως η Ελένη μας, και Θυμήθηκα βρε συ Γατόνι μου όλα εκείνα τα πρώτα όμορφα καφέ αραιά σκατουλάκια να ξεχειλίζουν μέσα απο τις πάνες της μπεμπέκας μου και που έφερναν δάκρυα χαράς στα μάτια μου, σαν μια ακόμα χαζομαμά, αλλά δεν με ένοιαζε , για μένα βρε Γατόνι μου ήταν το δικό μου μωρό…

 61. Ναι ρε Γατόνι μου! Μές την καρδιά μου μιλάς! Η λέξη «τρυφερή μανούλα λενιώ» ηχεί με ένα μοναδικό τρόπο στα αυτιά της γυναίκας της διπλανής πόρτας, και ας την ακούει συνέχεια. Μια άξια γλυκιά μανούλα με ήθος σαν την Ελένη μας που δεν έχει ποτέ κούραση, πίκρα, φόβο ή αγανάκτηση για τα άφθονα πετροδόλαρα που της δίνει απλόχερα ο καλός ο θεούλης μας ο επουράνιος!.

 62. Μάνα κόλαση λενιώ… λέξη χιλιοειπωμένη και χιλιοτραγουδισμένη. Λέξη που κρύβει μόνο δάκρυα χαράς, και που μέσα απο την τηλεόραση ομορφαίνει ευφραίνει και αγαλλιάζει την ψυχούλα μας στα άθλια νωχελικά και μίζερα μεσημέρια μας!

 63. Είμαι κι εγώ μια περήφανη μάνα πρότυπο σαν την Ελενάρα μας, μια από τις δεκάδες, εκατοντάδες, χιλιάδες, εκατομμύρια γλυκές τρυφερές μανούλες ετούτου του μάταιου κόσμου. Ελενάραααααααααα φορέβεεεεεεεεεερ!!!!!

 64. Πίσω από κάθε καλό ευγενικό παιδί σαν το μικρό το πανέμορφο το Μαρινιώ μας, βρίσκεται μια γλυκιά και όμορφη ξανθιά μανούλα σαν την Ελενίτσα μας, που τυραννιέται αδίκως από τις τύψεις και τις ενοχές! Βρε συ λενιώ μου δεν θέλω να στεναχωριέσαι, εσυ κοριτσάρα μου είσαι πολύ καλύτερη μανούλα απ’ όσο νομίζεις χαρά μου!

 65. εγώ πάλι πιστεύω πως όλες όσες φέρνουν στον κόσμο παιδί θέλουν να είναι σπίτι με πιτζαμουλες κ 40 ημέρες να τις αφιερώνουν στο βλαστάρι τους.η Μενεγάκη μας λέει πως αυτές τις 40 ημέρες είχε φρικάρει κ ήθελε να δουλέψει.

  1. Ρηνιώ μου αυτό που κάνεις κορίτσι μου γλυκό είναι στυγνός βιασμός της ελληνικής γλώσσας για να μη πω τίποτα πιο χοντρό!

 66. Τη ηλήθια που είναι χρηστέ μου αυτά χαζοφάν γληφτρό/τρολάκια της γριάς Μενέγως. Διαβάζο τα σχόλιά τους για την γριά μούσα τους και μου έρχετε να ξεράσο μα το χρηστό μιλάμε. Με το ζόρι κρατιέμε λέμε!

 67. Μαμά Μενέγω… μια λέξη, μια απεριόριστη φροντίδα και στοργή, ένα πρόσωπο με μπλέ αματάρες που πάντα θα είναι δίπλα μας και δεν θα μας προδώσει ποτέ! Και στα καλά και στα άσχημα το σεξόλενάκι μας θα είναι δίπλα μας. Από την ώρα που γεννιόμαστε μέχρι σε όλη την ζωή μας που θα στηνόμαστε με λαχτάρα κάθε μεσημέρι μπροστά στην τιβί μας για να δούμε…. «Καφέ με το λατρεμένο λενιώ της καρδιάς μας»!!

 68. Μανώλη μου συμφωνώ και επαυξάνω. Στο ζωικό βασίλειο οι ζώόμανούλες
  τα φροντίζουν με στοργή τα γατόπαρδάκια παιδάκια τους, τα εκπαιδεύουν, τα ξεσκατίζουν, τα προσέχουν… και είναι δίπλα τους όποτε και όταν τις χρειάζονται… όπως ακριβώς κάνει η Ωραία Ελένη μας.

 69. Στο ανθρώπινο γένος η Θεά Ελενάρα μας είναι πολύ σημαντική για τα πανέμορφα παιδάκια της, και έχω παρατηρήσει φιλενάδες μου ότι στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στα Σπάτα στο ζωικό βασίλειο οι μανούλες μιμούνται το λενιώ μας και κάνουν το ίδιο για τα παιδιά τους με περίσσεια φροντίδα και στοργή όπως ακριβώς κάνει και η πολύλατρεμένη βασίλισσα της καρδιάς μας γλυκιά Ελενίτσα!

 70. Πέστα ρε Νώντα! Πόσο δίκιο έχεις αγόρι μου! Το φάγανε το λενιώ μας εδω μέσα οι φαρμακερές οι κάργιες. Λυσσάξανε απο το κακό τους και την αρρωστημένη τη ζήλια τους. Παρεμπιπτόντως Νώντα μου, τι ώρα σχολάς αύριο Αντράκι μου;;

 71. Δεν μπορεί καμιά συγκαμένη μπαζόλα να ξεχωρίσει τη μητρική αγάπη με την πρώτη ματιά…όπως κάνει το καυτό καρασέξι όμορφο λενάκι μας! Οι όμορφες καρασέξι μαμάδες όπως το γλυκό λενιώ μας είναι παράδειγμα προς μίμηση και δείχνουν με το βλέμμα και με τις πράξεις τους την αδυναμία στα βλαστάρια τους, που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη… κυράτσα εξώλης και προώλης.

 72. οτι εβαλε τον γκωμενο πανω απο τα παιδια της δεν εχει τυψεις; οτι στερησε τον πατερα απο τα παιδια της δεν εχει τυψεις;

 73. Με τις βλακείες που ξεστομίζει θα πέσει κάτω από το περσινό 8%. Η γυναίκα έχει κόλλημα με την τηλεόραση. Αν δε βγαίνει η μούρη της στο γυαλί τρελαίνεται.

 74. Εδώ δε νιώθει τύψεις, τόσα χρόνια, που φέρνει μονοψήφια στον άλφα, θα νιώσει τύψεις που δουλεύει;Οσο για τα παιδιά της, φαίνεται τι τύψεις έχει κάθε Παρασκευή που φεύγει.

  1. Γυναίκες! Απολογηθείτε που δουλεύετε,απολογηθείτε που σας κρατάνε στην δουλειά,απολογηθείτε που δεν έχετε τα παιδιά σας ασταμάτητα κοντά σας,να μην γίνουν ποτέ ανεξάρτητα!

 75. Ανωνυμε ρες παπαρεε ειμαι γυναικα εργαζομενη λατρευω τα παιδια μου αλλα θελωνα δουλευω για να ειμαι καλυτερη πρωτα για ταα πσιδια μου και μετα για μενα και τον ανδρα μου .τωρα αν δεν συμπαθεις την μενεγακη εεεε τοτε σιγουρα θα την κατηγορισεις

  1. αστα δεν το κανεις για τους αλλους αλλα για τον εαυτο σου και κακο δεν ειναι. Απλα,μετα τη δουλεια,να μην ξεστρατιζεις,πισω σπιτι,ε;

 76. Καλα κανει και δουλευει οπως ολες οσες εχουν.δουλεια και παιδια ολοκληρωμενες γυναικες εινσι οι γυναικες που ελεγχουν τον χρονο τους διαθετουν τον εαυτο τους στα πσιδια τους αλλα και διατηρουν την αυτονομια τους γι αυτο κι αυτες που εχουν το χρημα επιχειρησεις ακα και καραβοκυρησες ηθοποιοι σκηνοθετες τραγουδιστες οδο αντεχουν σωματικα πνευματικα εργαζονται .αργεια μητηρ πασης κακιας και γω συμπληρωνω μιζεριας δυυστυχιας φθονου πονου παρατησης απο την ζωη

 77. Της είπε η μάνα της ;να πάει έστω και για τρεις ωρες;μα αφού δεν δουλεύει πάνω από δύο ώρες την ημέρα,εκτός αν μιλάει για τότε που εκανε πρωινό αλλά και πάλι το οκτάωρο αυτή δεν το γνωρίζει,Α ρε την ψωναρα που ζει και προκαλεί με οσα λεει,τραβα ρε έξω να δεις πόσες γυναίκες γυρνάνε δπιτι κατάκοπες από την δουλειά τους,χωρίς να έχουν την πολυτελεια μιας φιλιπινεζας,ενός οδηγού και μιας ατελειωτης καλοκαιρινής άδειας,δεν δικαιουσαι λοιπόν να ομιλεις γιατί προκαλείς και γίνεσαι σντιπσθης

  1. Αντιπαθής είναι γιά ανθρώπους προκατειλημμένους,ότι και να πεί.Και φυσικά,όσοι κάνουν εκπομπές στην τηλεόραση,δεν βρίσκονται στο κανάλι μόνον τις ώρες που είναι στον αέρα!

 78. Οσες δουλευουμε ανεξαρτητα αοο την οικονομικη μας επιφανεια νοιωθουμε τυψεις αλλα συγχρονως αισθανομαστε γεματες ικανες μητερες συναμα γυναικες εχουμε επαφη με το κοσμο γεμιζουμε μπαταριες δεν μενουμε στασιμες εχουμε την δυνατοτητα να ειμαστε ενεργοι πολιτες αν αν εχουμε την τυχη να εχουμε δουλεια .ηανεργσια η κλεισουρα διμηουργει προβληματα οικογενειακα ψυχολογικα και δυστυχως χανουμε την κοινονικοτητα μας ασχολουμαστε και φυσικα τα νευρα μας τσαταλια που περνανε στα παιδια στο συζυγο .

  1. Απο την αλλη παλι,αν ειναι δουλευεις, να κρατας ενα ποσο για τα γυναικεια σου εξοδα και συνεισφερεις στον οικογενειακο κορβανα ειναι τελειως διαφορετικο απο το να σπαταλας ολο το μιαθο σε λουσα, να λειπεις απο τα παιδια σου και αμα λαχει να πεταγεσαι και σε κανενα ξενοδοχειακι με τον μορφονιο συναδελφο.

 79. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΡΓΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΡΕ? ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΘΑ ΚΡΑΤΙΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΠΕΤΑΞΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΠΑ, ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΛΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΤΙ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΟΠΑΛΗ? ΚΑΙ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ Ε? ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΧΛΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΛΟ.

 80. Αααχ η καημένη έχει τύψεις…Όταν τα παρατάς Χριστούγεννα και Πάσχα για να πας διακοπές να φας λουτσο ή όταν κερατωνες τον πατερα τους και διέλυσες το σπίτι σου δεν είχες. Είσαι γνωστή τομαριστρια δε μας πείθεις

 81. το να μαγειρέψεις και να συμμαζέψεις και να σιδερωσεις το εχεις λύσει πάντως….το μαλλι και το νυχι το εχεις παντα στην τριχα αρα χρονος υπαρχει …..για botox χρονο βρισκεις και για θεραπειες κυτταριτιδας….για ταξιδια σε εξωτικα μερη επίσης….μην δουλευεις αλλο τις νοικοκυρες…εχει και το δούλεμα τα ορια του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button