Η εξομολόγηση της Μαίρης Βιδάλη: «Μετά τα 70, που έρχονται όπου να ‘ναι, θα…»!

3

Η Μαίρη Βιδάλη έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Πρωινό! Αναφέρθηκε στους δυο γάμους, που έκανε, τα τρία παιδιά που απέκτησε, πως πήρε την απόφαση να πάει στα καλλιστεία αλλά και την εποχή της βιντεοκασέτας!

Η ηθοποιός για την εποχή που γύριζαν βιντεοκασέτες είπε με ειλικρίνεια στον Άρη Καβατζίκη: «Δεν έχω κάνει ποτέ βιντεοκασέτα σε λιγότερο από 14 μέρες, την εποχή που γυριζόντουσαν μέσα σε δύο μέρες»!

Όσο για την ηλικία της κι αν την αγχώνουν οι ρυτίδες της, είπε: «Με αγχώνει που περνάνε τα χρόνια και θέλω να παίξω ρόλους μεγάλης γυναίκας και θέλω κάποια στιγμή να καταλάβουν ότι γέρασα… Μετά τα 67, άντε 70, που έρχονται όπου να ‘ναι θα αφήσω τα μαλλιά μου λευκά, ε δε γίνεται να μην το καταλάβουν τότε…»!

Μοιραστείτε το!

Σχολιάστε το άρθρο Η άποψη του καθενός είναι ελεύθερη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχόλια σας, ΔΕΝ υιοθετούνται! Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε, παρουσιάσει έννομο συμφέρον!

3 Σχόλια

  1. Ξεμωραινει στο άρθρο

    Αει μαρή που σε παιρνούν για παιδούλα… Βγήκες να κανεις δήλωση ότι πια σε κούρασε να σε βρίσκουν πολύ μικρότερη. Ματαιοδοξία