Ευαγγελία Αραβανή: Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως ΔΕΝ τα ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ με Οικονομόπουλο!!!

Επειδή όταν ποζάρει κάποιος δείχνει φυσικά, αυτό που θέλει να δούμε.

Εμείς την πείρα μας καταθέτουμε και αυτή αν θέλετε την λαμβάνεται υπόψη σας. Δεν κοστίζει τίποτα. Η σχέση λοιπόν της Ευαγγελίας Αραβανή με το Νίκο Οικονομόπουλο το μόνο πάθος που βλέπουμε σίγουρα να έχει, είναι αυτό της προβολής!
Και οι δύο στις μέχρι τώρα σχέσεις τους, δεν ήταν αποκαλυπτικοί, δεν γούσταραν να τις προβάλλουν, απεναντίας, έδειχναν όχι μόνο άβολα, αλλά να τους ενοχλεί.
Σημειώστε, πως όχι μόνο λόγω εξασθένισης του ευγενούς επαγγέλματος των φωτορεπόρτερ, δεν πετύχαινε – παρά μόνο από τύχη – ούτε καν την Αραβανή με σύντροφο.
Για τον Οικονομόπουλο, δεν συζητάμε. Ποτέ! Μα, ΠΟΤΕ;!
Έφτασε λοιπόν η διαβολική σύμπτωση, η pr μανατζερ να συνεργάζεται και με τους δύο, εκείνη να πηγαίνει πρώτο τραπέζι ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ. Μετά, η αναφορές στις εκπομπές. Αλλά μαζί με τα ονόματα των δύο πάντα ΣΦΗΝΑ, εκείνο του pr μάνατζερ.
Εκεί που απέφευγαν τα παπαρατσικά σαν το διάολο, ξαφνικά, το ένα πίσω από το άλλο. Με απροκάλυπτη πληροφορία φυσικά του μάναζτερ και ΑΚΟΜΑ με την παρουσία του στις…παπαρατσικές φωτογραφίες του ζευγαριού.
Δεν έφταναν οι δυο τους στις φωτογραφίες, έπρεπε να ναι και ο μάνατζερ.
Πρόσφατα όπως φυσικά θα ξέρετε ήδη, χώρισαν…λες και τα είχαν ποτέ!
Μετά, με΄σα σε λίγες μέρες και αφού έγινε βαβούρα που τους ωφέλησε φυσικά από πλευράς προβολής, ΤΣΟΥΠ ξανά: Η φωτογραφία που αποδείκνυε πως τα ξαναβρήκαν. Μόνοι; ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Στό ίδιο τραπέζι ο pr μάνατζερ!
 

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.