Ροή ειδήσεων

Φαίδων Κεφαλέας: «Στη Νέα Υόρκη ο κάθε άνθρωπος υπερασπίζεται τα «θέλω» του»

Για την απόφαση του να ταξιδέψει τη Νέα Υόρκη και όλα όσα έμαθε εκεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Φαίδωνας Κεφαλέας.
«Θα μπορούσα να παραμείνω στην Ελλάδα και να παρακολουθήσω μαθήματα σε πολύ αξιόλογες σχολές, με σπουδαίους Έλληνες δασκάλους. Μέσα μου, όμως, ήμουν πολύ ανήσυχος. Πήρα, λοιπόν, τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψω υπερατλαντικά για να ζήσω το όνειρο μου εξολοκλήρου. Στη Νέα Υόρκη το πέτυχα! Εκεί ο κάθε άνθρωπος υπερασπίζεται τα «θέλω» του, τους στόχους του, τα όνειρα του, τη διαφορετικότητα του. Σε ένα πεζοδρόμιο μπορεί να συναντήσεις ανθρώπους από όλες τις γωνιές του κόσμου να σου χαμογελούν ανθρώπινα. Νομίζεις ότι υπάρχουν πολλά τέτοια πεζοδρόμια στον κόσμο; Οι διαστάσεις και οι ρυθμοί της πόλης είναι κάτι το εξωπραγματικό. Αυτή η μαγική πόλη που δεν κοιμάται ποτέ σε κάνει να ξεχνάς το «θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου». Όλα αυτά ήταν μια ωραία αρχή για να βρω το δρόμο μου» ,λέει στο Intsyle.
Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από την εκπομπή της Ελένης. Τι κρατά από εκείνη την εποχή; «Η εκπομπή της Ελένης έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με την πρώτη μεγάλη μου σχέση με την τηλεόραση και την επαφή με την εικόνα μου. Η πρώτη μας συνάντηση στα τότε γραφεία της εκπομπής έμελλε να διαρκέσει τέσσερα όμορφα χρόνια, με πολύ γέλιο, με ωραία και ανάμεικτα συναισθήματα, με πολλά πειράγματα, πολλή δουλειά, ταξίδια απ’ άκρη σε άκρη στην Ελλάδα και βεβαίως πολύ τραγούδι».

Back to top button