Φαίη Σκορδά: Αυτοκινητάκια, τουβλάκια, αρκουδάκια και παιχνίδια παντού
Φαίη Σκορδά: Αυτοκινητάκια, τουβλάκια, αρκουδάκια και παιχνίδια παντού Σε παιδική χαρά έχει μετατραπεί πια το σπίτι της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Το ζευγάρι τον Μάη 2014 απέκτησε και το δεύτερο αγοράκι του και τώρα η Φαίη τα βρίσκει… σκούρα, με τρεις άντρες στο σπίτι!
ΛΙΩΝΟΥΝ ΛΙΠΟΣ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ! Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟΣ
Η αλήθεια, είναι πως ο Γιώργος την βοηθά όσο περισσότερο μπορεί, αλλά σαν γνήσια “χαζομαμά” εκείνη περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τους δυο γιους της και τους… κακομαθαίνει!
Αυτοκινητάκια, τουβλάκια, αρκουδάκια και παιχνίδια παντού είναι η εικόνα το δωματίου των μικρών όταν παίζουν με τους γονείς τους, κάνοντας τους να νιώθουν και πάλι παιδιά. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δηλώνει κατενθουσιασμένη κάθε φορά που αφήνει στην άκρη τα επαγγελματικά της και ασχολείται με τα αγόρια της.
ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΜΕΝΕΓΑΚΗ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ Η ΤΖΕΝΗ
Ο Γιαννάκης έχει γίνει πια 3,5 χρόνων… Γεμίζει με τις πιο έξυπνες απορίες τους διάσημους γονείς του, κάνει μαθήματα ντραμς, πάει θέατρο με τον μπαμπά του και συνοδεύει την Φαίη σε εξόδους της. (Να όπως αυτή που έγινε στο εστιατόριο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με όλη την ομάδα του Πρωινού)
ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙ!
Α! και πηγαίνει και στο πλατό της εκπομπής… Εντάξει πίσω από τις κάμερες, αλλά από μικρός είναι στα τηλεοπτικά πράγματα…
Όσο για τον βενιαμίν της οικογένειας; Έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους… Ο Δημητράκης είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και όλοι του έχουν αδυναμία, με την μαμά του συχνά να ανεβάζει φωτογραφίες του στο Instagram.
Και μπορεί ο μικρότερος γιος να είναι μόλις 6 μηνών, η Φαίη όμως δεν θα έλεγε όχι σε ένα ακόμη παιδάκι… Λες να πηγαίνει για την κόρη τώρα;
Σε συνέντευξη, πάντως, είχε αποκαλύψει: “Τρέχω πίσω από τα παιδιά όλη μέρα. Εγώ χάρηκα και τις δύο εγκυμοσύνες. Μακάρι να έρθει και μια τρίτη. Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος για τη γυναίκα. Πρέπει να τη χαίρονται κάθε στιγμή. Από εκεί και πέρα τα κιλά είναι το λιγότερο που πρέπει να μας ανησυχεί”.
ΣΚΟΡΔΑ, ΜΑΛΕΣΚΟΥ, ΜΠΑΡΚΑ! ΣΤΟΥΣ “ΤΥΦΛΟΥΣ” ΒΑΣΙΛΕΫΟΥΝ…ΤΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΑ!
Η αγάπη της για τα παιδιά, δεν σταματά όμως μόνο στα δικά της. Η Φαίη συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που έχουν να κάνουν με τους μικρούς της φίλους. Μια από αυτές είναι και η δράση της ως ambassador της Playmobil για τον Σύλλογο “Ελπίδα”.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
