Φαίη Σκορδά: Φαντάσου τι συναισθήματα της γεννούσε ο Λιάγκας τότε… Τώρα που πρέπει να φύγει κι από το σπίτι…

Φαίη Σκορδά: Φαντάσου τι συναισθήματα της γεννούσε ο Λιάγκας τότε… Τώρα που πρέπει να φύγει κι από το σπίτι… Μπορεί σαφώς να ήταν μια άτυχη στιγμή αυτή που έπιασε ο φακός. Εδώ όμως την έχουμε ακούσει από τον καιρό που έκαναν ακόμα εκοπομπή στο mega, να τον κράζει live πολύ χοντρά!

Φαίη Σκορδά: Ποιός είναι μαζί της στη selfie του 2014 ο Νίκος Ηλιόπουλος ή ο Βαγγέλης Ζάχος;

Τώρα που έχουμε απ’ ότ φαίνεται εκείνη να θέλει να μείνει στο σπίτι στη Βούλα και κείνος να μη θέλει, τώρα που τον βελούδινο χωρισμό, με όσα βγαίνουν στον αέρα δεν τον βλέπουμε και τόσο βελούδινο, αλλά όπως τον περιμέναμε, τώρα, τέτοιες φωτογραφίες τσιμπάνε τις στιγμές που της έβγαινε όλος ο έρωτας για τον Γιώργο!

Φαίη Σκορδά: Η ΦΩΤΟ και το μήνυμα “μου λείπεις” στον κολλητό της!

Έχουμε καταλάβει με όσα δημοσιεύονται αλλά και όσα οι ίδιοι λένε, πως η Φαίη το τρενάρει. Δεν θέλει να φύγει από το σπίτι. Γι αυτό υποτίθεται, ζήτησε από το Γιώργο να το γράψει στα παιδιά τους Εκείνος απάντησε, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς για να γράψει την…διαθήκη του. Πολύ ξεκάθαρα μας έγιναν με μιας τα πράγματα. Καμία μετάφραση δεν χρειάζονται.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: Η ΑΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΓΙΑ SELFIE ΠΟΖΕΣ

Σκορδά Λιάγκας μήλο ΞΙΝΙΣΜΕΝΟ

Slide Up
x

Related Articles

Close

Συνεχίστε την ανάγνωση

Ο συγκεκριμένος ιστότοπος λειτουργεί με διαφημίσεις. Ευχαριστούμε για την επιλογή σας. Μπορείτε να κάνετε κλικ και να επιλέξετε την εμφάνιση τους.