Hit enter after type your search item

Φαίη Σκορδά: Η …ΚΑΚΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ της Μενεγάκη! Το …ΜΥΣΤΙΚΟ της ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ

/
/
img

Το θέμα έχει γίνει σίριαλ. Πρέπει κάτι να γράφουμε και κείνοι, πρέπει κάτι να μας δίνουν ν’ ασχολούμαστε (και μεις και σεις) για να νοιώθουν πως υπάρχουν.

Βέβαια η Φαίη Σκορδά και όλοι της σόου μπιζ δίνουν συχνά την εντύπωση, πως ο κόσμος δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει από το ν’ ασχολείται μαζί τους. Μόνο τα περιοδικά και τα σάιτ το κάνουν. Αυτός ο κόσμος ο μικρός και …καθόλου μέγας!

Τα προβλήματα λοιπόν είναι πολλά φέτος για τη Φαίη μας! Πως λέμε, ‘δεν ξέρει και κείνη τι θέλει” ;

Από τη μία δεν είχε χρόνο για έρωτες και το τόνιζε. Από την άλλη όπως η ίδια δήλωνε στο Γεωργαντά, είναι μια φυσιολγική γυναίκα αλλά και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία είναι απόλυτη προτεραιότητα της.

Ξαφνικά, αποφάσισε, ν’ αφήνει μέσω συνεργατών δικών της αλλά και του Αντ1 ολάκερου όπως ο Παπαδάκης (που απεχθάνεται το κουτσομπολιό υποτίθεται), ν’ αφήνουν υπονοούμενα για την καινούργια της σχέση και κείνη, να εύχεται, μάλιστα, να εύχεται, να ερωτευτεί.

Αυτά συγκυριακά εντελώς, τώρα, που η εκπομπή δεν δείχνει καμία ελπίδα ανάκαμψης.

Να πούμε, πως έγινε η ανάγκη φιλότιμο και για τη Φαίη Σκορδά; Εμείς μαζί της είμαστε. Την κατανοούμε απόλυτα. Όταν βγάζεις τόσα λεφτά από τα σόσιαλ, βλέπεις το πρόσωπο σου εξώφυλλά, όπου πας σου κάνουν ντεμενάδες, πως θα ζήσεις σαν απλός πολίτης αυτής της χώρας; Το αντέχεις; Όχι βέβαια!

 

Η πλάκα είναι πως μας τηλεφωνούν συνάδελφοι και μιλούν έχοντας πια δεδομένη τη σχέση της με τον συγκεκριμένο κύριο!

Η Φαίη Σκορδά όμως, το έχει πια αποφασίσει. Να διαψεύσει τον ίδιο της τον εαυτό και κει που δεν δεχόταν να κάνει κουβέντα για καινούργια σχέση – λες και το απολύτως φυσιολογικό είναι αμαρτία – ξαφνικά, της γύρισε αλλιώς!

Εδώ και δεκαπέντε ίσως 20 μέρες, η Φαίη Σκορδά έχει μπει σε μία άλλη στρατηγική, εντελώς διαφορετική. Γιατί, δεν νομίζουμε ακόμα και για σας τους πιο…ανυποψίαστους, πως ότι λέει ή και ότι αφήνει τους συνεργάτες της λένε είναι τυχαία.

Όταν τα λες δημόσια, μόνο τυχαία δεν είναι. Απεναντίας είναι εντελώς, όσο δεν πάει δηλαδή, ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ!

Η Φαίη λοιπόν πέρυσι που γράψαμε και το όνομα του νέου της συντρόφου, όχι απλά διέψευδε, αλλά “τα χε πάρει” κιόλας άγρια μαζί μας. Πρώτον ξεχνούσε τι εκπομπή κάνει από την αρχή της καριέρας της (πάει για …20ετία), ξεχνά πόσο ασχολείται με τις ζωές των άλλων διάσημων αλλά κυρίως, ξεχνά με ποιο τρόπο το κάνει.

Σίγουρα, χωρίς να είναι εκεί για ν’ απαντήσουν, όταν πετάγονται από τον κάθε πανελίστα αλλά και την ίδια τη Φαίη σε ρόλο “μαέστρου” στον αέρα του πρωινού, …ρουκέτες για διάσημους, που δεν είναι παρόντες.

Ξέρετε τι άλλο πρέπει να σας θυμίσουμε;

ΟΤΙ Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας και στις ΔΥΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, διεψευδαν αρχικά σε όλους τους δημοσιογράφους, πως θα γεννήσουν σε λίγους μήνες. Λες και ήταν γεγονός που μπορούσαν να κρύψουν.

Πότέ δεν θα μάθουμε, ούτε μας ενδιαφέρει το πραγματικό σκεπτικό τους. Δεν νομίζουμε να υπάρχει δικαιολογία, που να μην υποτιμά όλους εμάς που θα την ακούσουμε! Θα πούμε και δω το αυτονόητο: Όποιος δεν θέλει, απλά, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ.

Πάμε τώρα στο περσινό δημοσίευμα μας σχετικά με τον έρωτα της Φαίης Σκορδά! Υπήρχε περίπτωση να μας επιβεβαιώσει; Υπήρχε περίπτωση να την πιστέψουμε; η δική μας πληροφόρηση, ήταν από πολύ …ΜΕΣΑ. Τόσο μέσα που και η ίδια η Φαίη δεν θα περίμενε!

Λέμε λοιπόν ότι πέρυσι είχε σχέση με το γνωστό μεγαλοεισαγωγέα Π.Σ.

Τι κάνει τώρα, τους τελευταίους μήνες δηλαδή, αποφάσισε και μας “απειλεί” πως θέλει να …ερωτευτεί.

Ξαναλέμε λοιπόν: Τώρα που η θέση της στον Αντ1 αλλά και στην τηλεόραση είναι ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ λόγω τηλεθέασης, τώρα ξεπέρασε όλες τις αναστολές της και ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

Τρέξτε παπαράτσι για να δούμε ξανά εξώφυλλά και αναρτήσεις στα σάιτ!.

…συνεχίζεται

Τι γράφαμε πέρυσι για τη σχέση τους:
“Η Φαίη Σκορδά έχει τους δικούς της λόγους να ΚΡΥΒΕΙ τη νέα πολυκαιρισμένη ήδη ΣΧΕΣΗ της!

Αυτά που έχουμε αναφέρει μέχρι στιγμής θα τα ανακεφαλαιώσουμε, έτσι με αυτόν τον παιχνιδιάρικο τρόπο. Λέμε λοιπόν, τα χουν καιρό, δεν κυκλοφορούν (αναμενόμενο βέβαια), τον επισκέπτεται και ..ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ. Το τελευταίο, αυτό με την ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ, αν σας φαίνεται υπερβολή, σκεφτείτε, εμείς το γράφουμε, αλλά η Φαίη είναι εκείνη που το κάνει.

Σκεφτείτε την όλη της συμπεριφορά!

Θα το πλατιάσουμε λίγο, όχι για να σας ψήσουμε (πιστέψτε ότι θέλετε, ξέρετε τι κοτσάνες διαβάζετε στο διαδίκτυο και ποιες είναι αλήθεια).

Θα το πάμε μέσω …Λαμίας, επειδή, για να φτάσετε ως εδώ το διάβασμα, σημαίνει πως έχετε χρόνο και διάθεση και δεύτερον, θυμίζοντας σας πως λειτουργεί η Φαίη στην εκπομπή της, θα δείτε πιο καθαρά, πως λειτουργεί και στα συναισθηματικά της.

Στα αισθηματικά της, ξεκάθαρα, μας περνά το μήνυμα, ότι δεν την αφορούν. “ΈΚΛΕΙΣΕ”! Τέλος. Μέχρι που σκεφτόμαστε, τρία χρόνια μετά τον χωρισμό της με το Λιάγκα, πως θα ΚΑΛΟΓΕΡΕΨΕΙ.

Στην εκπομπή της καταρχήν. Δεν τσακώνεται με κανέναν…υποτίθεται! Καλή, γλυκιά με όλους, απορεί με κείνους, που τολμούν και σχολιάζουν τους διάσημους. Πόσο στεναχωριέται όταν δεν τους προλαβαίνει τους συναδέλφους της στο στούντιο να τους κόψει στον αέρα, πριν πουν κακά πράγματα με τα οποία γίνεται Έξαλλη! Τελικά, πως αυτοαναιρείται η Φαίη;

Αφού ξεκινήσουν οι πανελίστες, θέμα που δεν γνωρίζει υποτίθεται,…

όταν τ’ ακούσει,παίρνει φόρα και ΧΩΝΕΙ. Όποιες παρουσιάστριες η επίδοξες παρουσιάστριες ή απλά όμορφες δεν πηγαίνει, τις “σφάζει” στον αέρα με τον τρόπο που πλασάρει θέματα ή μιλά για κείνες. Βλέπε Σπυροπούλου, Ιωάννα Μπέλλα.

Μετά α’ αυτό την τεράστια παρένθεση επιστρέφουμε στο ζητούμενο στη ΣΧΕΣΗ της Φαίης Σκορδά.

Είναι ήδη μεγάλο το διάστημα – και δεν μιλάμε για μήνες μόνο – που τα χουν βρει. Υπήρξε η περίοδος της γνωριμίας. Τον γνωρίζει και ο Λιάγκας. Είχαν και κάποια συνεργασία. Μετά τον χωρισμό της Φαίης με το Γιώργο, ΔΕΝ προέκυψε αμέσως η σχέση.

Εκείνος προσέγγιζε, εκείνη έκανε πως δεν καταλάβαινε. Τα συνηθισμένα. Μετά όμως, η Φαίη έδειξε και να καταλαβαίνει και ν’ ανταποκρίνεται (Τα συνηθισμένα και δω). Τα πρώτα ραντεβού, ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ επί γης!

Έλα όμως που σαν αόρατη, ούτε μπαίνεις, ούτε βγαίνεις….

Θα πούμε λοιπόν το γράμμα από το όνομα του νέου της συντρόφου, φυσικά εκμεταλευόμενοι το ενδιαφέρον προς το συγκεκριμένο θέμα! Το αρχικό του ονόματος τους λοιπόν, είναι “Π”. Το δεύτερο γράμμα του ονόματος είναι “ο”. Αυτό, για να μην πηγαίνει το μυαλό σας , το “Πέτρος”. Έχουμε λοιπόν το παιχνίδι, που λεγόταν “κρεμάλα”; Πάμε έτσι να βρούμε το όνομα που δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, αλλά Ελληνικότατο! Πο _ _ _ _ _ _ _ Σ.

Προσπαθείστε να το βρείτε!!!”

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
  • Pinterest

20 Comments

  1. δεν ξερω ρε παιδια αλλα οι οροι που χρησιμοποιουνται παρακάτω ως χαρακτηρισμοι,περισσότερο παραπέμπουν σε γυναικες πιο χυμώδεις παρα σε τουτη δω!

  2. η Σκορδα δεν μπορει να σταθει μονη της ειναι ανευρη , ανενημερωτη , εχει αυλικους που σερνει μονιμως ξωπισω της τωρα πχ Γραμμελη και το κατοικιδιο που λεει και ο Γουμενιδης ,για κανα οπεν καλα θα ταιριαζε αλλα για ΑΝΤ με τιποτα ριχνει το επιπεδο , του χρονου μαντευω οτι θα επιστρεψει ο Τσουρος αν και ο ιδιος την εκραψε για τρας εκπομπη και σκληρο κουτσομπολιο , αλλα μετα την απολυση του απο την Γερμανου ψαχνεται

  3. καμια σχεση με την Μενεγακη , αυτη κανει σκληρο κουτσομπολιο και το επιπεδο της ειναι δαπεδο , η Μενεγακη δεν ασχολειται με μαλακιες εχει ποιοτητα η εκπομπη και οι δημοσιογραφοι που την απαρτιζουν ειναι ενας και ενας ,κυριως ο Τεργακης ; ετσι λεγεται και η Καλια επισης και η αλλη δημοσιγραφος απο τις ειδησεις

  4. Παλι την Μενεγω αντιγραφει το Σκορδο.Καριερα στις πλατες της Μενεγω κανει. Μεχρι λαξ η Καινουργιου την ξεσκιζει και χωρις να κρυβει γκομενους πρωην, νυν και επομενους οπως κανει το Σκορδα.

  5. σαν ξεπεσμένη πορνη μοιαζει η Φαιη της γειτονιας μας. ουτε στην εμφανιση ούτε στο ταλεντο δεν πρόκειται να φτασει τη Μενεγω

  6. Η Φαίη ”μας”, γράφουν ,έχει λυσσάξει που την περνάει πολλές φορές η Καινούριου , καθώς τη θεωρεί κατώτερή της και η ίδια απαιτεί απο τον αντέννα να βγάζει δελτία τύπου όταν είναι πρώτη.Τα δε νεύρα της και οι παραξενιές της πολλές, δεν την αντέχουν άλλο.”Καημένη Φαίη μας”, ούτε η Καινούριου είναι κατώτερή σου, ούτε εσύ ανώτερή της..Δε σ’ έκανε ανώτερή της, ούτε το ντύσιμο, ούτε οι επεμβάσεις, ούτε το κανάλι.Η ανικανότητά σου ως παρουσιάστρια σε κάνει ίσα κι όμοιά της

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :