Hit enter after type your search item

Φαίη Σκορδά: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Πως την…ΕΦΑΓΑΝ από το πρωινό! Πίσω από την βεβιασμένη γλυκειά “καλημέρα” της κάθε πρωινό με την έναρξη της εκπομπής, κρύβονταν ένταση και πολλά – πολλά νεύρα!

Παράπονα έκανε η Φαίη στα “κρυφά” έτσι, για να γνωρίζουν οι…δημοσιογράφοι όταν θα ρθει η ώρα να το…διαλύσουν. Αυτή την εμπειρία είχαμε μιες τουλάχιστον!

Φαίη Σκορδά: Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Πως την...ΕΦΑΓΑΝ από το πρωινό!

Ήταν η συνεργασία με τον Αντ1, σαν τους συμβατικούς γάμους. Που διαιωνίζονται επειδή κάποιους σκοπούς εξυπηρετούν. Θα μοαιζαμε με …πρωινάδικο, αν υποθέταμε ποιοι είναι οι σκοποί αυτοί. Εκείνο που σίγουρα βλέπαμε έιναι ότι όχι απλά δεν υπήρχε έρωτας, αλλά μη σας πούμε και απέχθεια από την μεριά της παρουσιάστριας.

Από την μεριά του καναλιοπύ ως άνθωρποι που παρατηρούμε, βλέπαμε και λε΄γαμε συχνά πως δεν είναι δυνατόν με τέτοια απ΄ποδοση στην τηλεθέαση, οι σχέσεις των δύο να είναι ομαλές.

Σοκ και ΘΛΙΨΗ! Από ποια ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ η Φαίη Σκορδά!

Αντίθετα γράφαμε συχνά πως είναι απίστευτο το ότι ανανεώθηκε και πριν δυο χρόνια το συμβόλαιο της. Το αποδώσαμε στο ότι αυξήθηκαν τα κανάλια τα δυνατά, αυξήθηκα οι εκπομπές και μάλιστα οι πρωινές, αλλά δεν είχε προκύψει ακόμα κάποια παρουσιάστρια που να έχει χτίσει “σιγουριά”γύρω από το όνομα της.

Η Φαίη Σκορδά με χάλια νούμερα, ήταν το λαμπερό π΄ροσωπο που επί 15 χρόνια ίσως και παραπάνω κατάφερε να είναι στην καλύτερη ζώνη στα καλύτερα κανάλια.

Κατερίνα Καραβάτου: Ακολούθησε τον γιο της Αρίωνα στις δραστηριότητές του – Φωτογραφίες

Υποθέσαμε λοιπόν από το…μη χείρον βέλτιστο για τον Αντ1. Δεν θ’ άφηνε τη Φαίη να κάνει αλλού πρωινάδικο, γιατί, που ξέρεις, μπορεί να πήγαινε περίφημα αλλού!

 

Κάπως έτσι ανέχτηκαν ο ένα τον άλλο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν που δεν κρατήθηκαν να μην ακδηλωθούν. Άσε που η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα πέρυσι επιβεβαίωνε το ότι η Φαίη είχε αποτύχει παταγωδώς!

Μεγαλύτερη απόδειξη από την επιστροφή του Γιώργου δεν υπήρχε.
Η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Παρασκευής, την ομάδα της και τους τηλεθεατές, καθώς μετά από 10 χρόνια ολοκληρώθηκε η συνεργασία της με το κανάλι του Ant1.

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που μιλούν για το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Από την άλλη πλευρά, όπως φαίνεται ο Γιώργος Λιάγκας θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου, εκεί όπου θα αναλάβει μία ενημερωτική εκπομπή, χωρίς ψυχαγωγία.

 

Στην εκπομπή αυτή προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του, ωστόσο έχει ακουστεί έντονα πως στο νέο του αυτό ξεκίνημα θα τον ακολουθήσει ο Τάσος Τεργιάκης.

Ποια παρουσιάστρια αναμένεται να βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα;
Για την παρουσιάστρια που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα έχουν -επίσης- ακουστεί πολλά ονόματα, από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέχρι την Ιωάννα Μαλέσκου.Κατερίνα Καραβάτου βιογραφηκό: η σχέση, το διαζύγιο, η εγκυμοσυνη, το ύψος, τα κιλά και η ηλικίαΩστόσο σύμφωνα με το tv24, ένα νέο όνομα «έπεσε» στο τραπέζι. Φημολογείται πως η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία έριξε αυλαία με το «Τι Λες Τώρα» στο Mega την προηγούμενη εβδομάδα, έχει δρομολογήσει ένα νέο τηλεοπτικό βήμα.

Κατερίνα Καραβάτου

Η παρουσιάστρια ενδέχεται να βρεθεί από τον Σεπτέμβρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα. Η ίδια βέβαια δεν έχει μιλήσει για την πρόταση που έχει δεχθεί, αν και έχει αποκαλύψει πως έχει συζητήσει για πολλά και ωραία πράγματα για τη νέα

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :