Φαίη Skorda Ηλιόπουλος: Η δίαιτα με τα ψάρια! Πόσα κιλά έχασε ο γοητευτικός σύντροφος της;

Αργά στεθερά. με το σωστό τρόπο δηλαδή. Όχι πως χρειαζόταν να διώξει από πάνω του περιτό βάρος. Αλλά είναι το πως αισθάνεται ο καθένας.

Η Φαίη Σκορδά Skorda και ο Νίκος Ηλιόπουλος δείχνουν ν’ ακολουθούν πιστά όσα πιστεύουν ως ευεργετικά για τη διατροφή τους. Δεν θα τους δεις εύκολα έξω να τρώνε τζανκ. Εύκολα όμως θα τους δεις να ψωνίζουν οτιδήποτε βοηθά στο κάψιμο λίπους.

Η Φαίη δεν διστάζει να διαφημίζει και στην εκπομπή της και το γνωστό ψαράδικο στη Βάρης απ όπου ψωνίζει …καλό ψάρι! Μάλιστα φέτος το χειμώνα την ακούσαμε να κάνει αναφορά στην εκπομπή της με αφορμή το ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος φωτογραφήθηκε να ψωνίζει από κει.

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ : ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΛΙΟ ΠΡΩΙΝΟ, ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ!! {ΕΙΚΟΝΕΣ}

Η Φαίη Σκορδά Skorda και ο Νίκος Ηλιόπουλος, φαίνεται πόσο πολύ προσέχουν την διατροφή τους. Ειδικά ο σύντροφος της που μέσα σ΄έναν χρόνο από πέρυσι το καλοκαίρι συγκεκριμένα, αποφάσισε να χάσει κιλά και έχασε αρκετά όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες που έχουμε στο αρχείο μας.

Αυτό που γράφουμε το επιβεβαίωσε η ίδια η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της.

Τότε που η Φαίη, ακόμα δεν είχε αποκαλύψει την καινούργια σχέση με τον γοητευτικότατο Νίκο. 

Μαντέψτε λοιπόν εσείς που ασχολείστε με τους διάσημους κι διασκεδάζετε με το να τους παρατηρείτε, πόσα κιλά μείον είναι σ΄ένα  χρόνο μέσα; Τυχαίο δεν είναι που τον φωτογραφίσαμε έξω από ψαράδικο και όχι κάπου αλλού!

ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ: Η ΜΟΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

4 Σχόλια

  1. Όλη τη γοητεία τούτος δω τη κουβαλάει μαζί με τα ψάρια

    1. Η καλύτερη συστατική επιστολή είναι το παρουσιαστικό, οπότε γοητευτικός

  2. Χαχαχα σας πληρωσε η Σκορδα για να τον αποκαλεσετε γοητευτικο απο το αρθρο σας ??

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.