Φαίη Σκορδά – Μαρία Μπακοδήμου! Αδειασαν τα ΚΛΑΘΙΑ της ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣΣυγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» που προβλήθηκε την Τετάρτη, ο Άγγελος Βουράκης θα αξιοποιηθεί πλέον μόνο στο ενημερωτικό – δικαστικό κομμάτι της εκπομπής «Πρωινό Μας» και δεν θα βρίσκεται στη διάρκεια όλης της εκπομπής.

Φαίη Σκορδά: Κι όμως, έπαιξε την… Φαίη Σκορδά στα Νούμερα

Παράλληλα, αναζητείται νέο πρόσωπο για το πάνελ με εμπειρία στο lifestyle. Λίγη ώρα αργότερα, στην έναρξη της εκπομπής του ΣΚΑΪ την Τετάρτη, η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε ότι θα γίνουν αλλαγές επισημαίνοντας πως αυτές θα είναι για καλό. Μάλιστα, η αρχισυντάκτρια Ελεάννα Τρυφίδου βρέθηκε στην παρέα καθώς η Αφροδίτη Γραμμέλη απουσίαζε σήμερα.

Οι αλλαγές, όμως, αφορούν και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» αποχώρησε η Νεφέλη Μεγκ. Η δικηγόρος και youtuber, η οποία είχε συμφωνήσει να κάνει τα πιο εναλλακτικά θέματα, αποχώρησε σε πολύ καλό κλίμα καθώς η εκπομπή κάνει στροφή σε πιο lifestyle περιεχόμενο, με περισσότερα βίντεο και λιγότερο σχόλιο.

Φαίη Σκορδά ΕΚΠΟΜΠΗ! Πρεμιέρα με ΕΞΩΔΙΚΑ

Η ίδια η Νεφέλη Μεγκ επιβεβαίωσε την αποχώρησή της με ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Έφυγα οικειοθελώς, τους ευχαριστώ όλους» είπε χαρακτηριστικά χωρίς να δείχνει την ενόχλησή της για όσα έγιναν.

Φαίη Σκορδά - Μαρία Μπακοδήμου! Αδειασαν τα ΚΛΑΘΙΑ της ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ
Φαίη Σκορδά – Μαρία Μπακοδήμου! Αδειασαν τα ΚΛΑΘΙΑ της ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Τις επόμενες ημέρες θα φανεί ποια πρόσωπα θα αναλάβουν δράση και θα προστεθούν στα πάνελ των εκπομπών, με στόχο να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι η φετινή σεζόν βάζει δύσκολα στους παρουσιαστές, καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλα κρίνονται στη λεπτομέρεια.

Φαίη Σκορδά! «Δεν την παλεύω».

Ειδικά στην πρωινή ζώνη, τις καθημερινές, οι μάχες είναι σκληρές και η Φαίη Σκορδά προσπαθεί να κερδίσει πίσω τις χαμένες πρωτιές και τα ποσοστά που ήταν συνηθισμένη να κάνει.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :