<

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση της και τα ‘σενάρια’ γάμου! Comments Off on Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση της και τα ‘σενάρια’ γάμου!

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση της και τα ‘σενάρια’ γάμου! Comments Off on Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση της και τα ‘σενάρια’ γάμου!

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Η αλήθεια για την σχέση της και τα ‘σενάρια’ γάμου! Πριν λίγες μέρες έσκασε σαν «βόμβα» η είδηση πως η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι ένα βήμα πριν το γάμο. Μάλιστα η φωτογραφία της Φαίης από έξοδό της με λευκό outfit και ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδι που ήταν εμφανές στη φωτογραφία έκανε πολλούς να μιλήσουν μέχρι και για κρυφό γάμο. Τι συμβαίνει τελικά;

Ξέρουμε που μπορείτε να βρείτε το ρομαντικό καρό φόρεμα της Φαίης Σκόρδα

Όπως γράφει στην εφημερίδα «On time» η Σάσα Σταμάτη, η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι στα καλύτερά τους και οσονούπω πρόκειται να μείνουν πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Ωστόσο, τα σενάρια γάμου αργούν ακόμη. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος απαρνήθηκε τα βόρεια προάστια και μετακόμισε στα νότια σχεδόν δίπλα στο σπίτι που μένει η Φαίη Σκορδά με τους γιους της: Γιάννη και Δημήτρη.

Φαίη Σκορδά: Οι χοροί με τους γιους της

Το ζευγάρι θέλοντας να κάνει ένα test συμβίωσης, αποφάσισε να μείνει πολύ κοντά, αλλά σε ξεχωριστά σπίτια ο καθένας, μιας και η Φαίη Σκορδά θέλει λόγω των παιδιών να είναι πολύ σίγουρη πριν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Το θετικό πάντως είναι πως το ζευγάρι θα έχει τώρα τη δυνατότητα να συναντιέται πιο συχνά και όχι κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο, όταν ο Γιώργος Λιάγκας έπαιρνε τα παιδιά και η Φαίη έμενε μόνη.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΠΟΖΑΡΕΙ ΜΕ ΡΟΖ ΜΠΙΚΙΝΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ SIZE ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ!

Όσο για τις καλοκαιρινές διακοπές τους; Η Φαίη, μόλις ολοκληρώσει τις συναντήσεις για τη νέα σύνθεση της εκπομπής της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, θα ανέβει με τους γιους της στη Χαλκιδική και εκεί θα βρεθεί για λίγες μέρες και ο σύντροφός της!

Previous ArticleNext Article

Σφάγη στη ΣΟΟΥΜΠΙΖ! Θ. Παπαθωμά και Γ. Πετράκος σε Λιάγκα ”Με την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του” Comments Off on Σφάγη στη ΣΟΟΥΜΠΙΖ! Θ. Παπαθωμά και Γ. Πετράκος σε Λιάγκα ”Με την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του”

Σφάγη στη ΣΟΟΥΜΠΙΖ! Θ. Παπαθωμά και Γ. Πετράκος σε Λιάγκα ''Με την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του''

Σφάγη στη ΣΟΟΥΜΠΙΖ! Θ. Παπαθωμά και Γ. Πετράκος σε Λιάγκα ”Με την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του” Ο Γρηγόρης Πετράκος βρέθηκε σήμερα απέναντι από τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και έδωσε τις απαντήσεις του στα ερωτήματα των παρουσιαστών. (Δες εδώ όλα όσα είπε ο μουσικός στο Πρωινό)

Λίγες ώρες μετά τη συνέντευξή του στην πρωινή εκπομπή, ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook το σχετικό απόσπασμα, με την πλειοψηφία των διαδικτυακών του φίλων να τον επευφημούν για όλα όσα είπε.

”ΕΚΛΕΨΕ” ο Γιώργος Λιάγκας! Πήγε και έδωσε συνέντευξη στη …. γλυκούλα Γερμανού

Ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία έδωσε τα συγχαρητήριά της στον Γρηγόρη Πετράκο και άφησε υπονοούμενα για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας σε Γρηγόρη Πετράκο: ”Αισθάνεσαι ότι είσαι Δον Κιχώτης, Ρομπέν των Δασών;”

Ειδικότερα, η Θεοφανία Παπαθωμά έγραψε: «Ο Λιάγκας πονηρά δεν μιλούσε όση ώρα μιλούσες γιατί ξέρει να χειρίζεται το ανήθικο παιχνίδι της ζωντανής συνέντευξης και την εξουσία του οικοδεσπότη και κράτησε τα τελευταία λεπτά για το λογύδριο του για να δημιουργήσει ανυπόστατες εντυπώσεις με ευτελή επιχειρήματα βασιζόμενα σε φράσεις όπως “είσαι λάθος πάρτο αλλιώς, τι νομίζεις ότι είσαι ο Δον Κιχώτης” και άλλες χαζομάρες. Στα τελευταία λεπτά κ κλείνει στερώντας σου το δικαίωμα να τοποθετηθείς. Πάγια τακτική προπαγάνδας. Το ήθος όμως φαίνεται κι αλήθεια λάμπει. Μπράβο σου!».

Γιώργος Λιάγκας: ΜΑΥΡΑ ΔΑΚΡΥΑ! Απαρηγόρητος στη μέση του ΔΡΟΜΟΥ!!!

Και ο Γρηγόρης Πετράκος όμως άφησε τα δικά του «καρφιά» του για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Απαντώντας σε διαδικτυακό του φίλο, έγραψε:

«Αν ξαναδείς το βίντεο για δεκαπέντε λεπτά τους πήρα μονότερμα και έλεγα μόνος μου κάποια πράγματα που ήθελα να ακουστούν χωρίς καν να με ρωτήσουν… Στο τέλος επειδή η κουβέντα δεν εξελισσόταν όπως ήθελαν, έκανε ένα μονόλογο ο Λιαγκας προσπαθώντας να με κοροϊδέψει και να το κλείσει έχοντας πει την τελευταία κουβέντα. Πιστεύω όμως ότι πρόλαβα να διευκρινίσω κάποια πράγματα που ήθελα.

”Να δω αν θα βγει πάλι να βρίσει εμένα” Γιώργος Λιάγκας ΠΡΟΚΑΛΕΙ την Super Κική

Τώρα για τα επιστημονικά στοιχεία που λες, δεν υπήρχε περίπτωση να με αφήσουν να πάω προς τα εκεί για αυτό και δεν το επιχείρησα… Αν άρχιζα να λέω για τις ΜΕΘ θα πέφτανε διαφημίσεις σε δέκα δευτερόλεπτα και δε θα προλάβαινα να πω τίποτα άλλο. Έπαιζα εντός της έδρας τους και αυτό έχει κάποια όρια. Όμως θεώρησα χρήσιμο να ακουστούν έστω κάποια πιο γενικά πράγματα στο κοινό που βλέπει τηλεόραση».

Άραγε, θα υπάρξει άμεση αντίδραση από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στην αυριανή εκπομπή;