freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: ΟΥΡΛΙΑΖΑΝΕ τα δάχτυλα της! Η φτέρνα στον αέρα!  Ήταν ένα αγόρι, ήταν ένα κορίτσι, ήτανε καλοκαίρι, στο χέρι παγωτό. Το πήρε να δροσίσει μ’ αυτό τα δυο της χείλη μα και ο παπαράτσο, να κάνει “κλικ” καλό! Η Φαίη Σκορδά τότε την εποχή της ..αγάπης – ΄συμφωνα με όσα βλέπαμε – με τον Γιώργο Λιάγκα. Χέρι με χέρι και ήλιος να καίει στην ακρογιαλλιά. Όμως μας έκανε μεγάλη εντύπωση που διάλεξε πολύ μικρότερα σε μέγεθος ψηλοτάκουνα, πολύ στενά ρούχα ενώ ακόμα δεν είχε προβεί σ’ αυτές τις καταπληκτικές δίαιτες που ψάχνεις και συ να βρεις αλλά και τη δύναμη για να τις κάνεις. Τότε λοιπόν, ενώ η Φαίη Σκορδά ήρθε για φωτογράφηση με το Γιώργο Λιάγκα, απορήσαμε από την ενδυματολογική της επιλογή.

Φαίη Σκορδά: Ζητείται ΒΟΗΘΕΙΑ! Το ντύσιμο που θέλει να ΞΕΧΑΣΕΙ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: ΟΛΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ PEOPLE ΤΟΥ 2015! ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ

Πολύ στενά αλλά καθόλου κολακευτικά ρούχα,…

…που στην περίσταση αυτή δεν έπρεπε με τίποτα να προτιμήσει. Τις αμέσως επόμενες σεζόν θα της πήγαινενα περίφημα. Αυτή λοιπόν ήταν μια όχι τόσο πετυχημένη εμφάνιση της πανέμορφης, γοητευτικόταητς Φαίης…Δείτε με προσοχή τα καρέ…

Ελένη Μενεγάκη: H ΑΤΥΠΗ τηλε-κόντρα με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Ζητείται ΒΟΗΘΕΙΑ! Το ντύσιμο που θέλει να ΞΕΧΑΣΕΙ

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: Η ΔΙΔΥΜΗ ΤΗΣ ΚΕΛΛΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ.

Διαβάστε ακόμα:Βόμβα! ΖΗΤΗΣΕ το χέρι της Φαίης Σκορδά ο Νίκος Ηλιόπουλος! Πως αποδεικνύεται αυτό; Το είπε καταρπόσωπο στην Φαίη Σκορδά ο κουμπάρος της Νίος Χατζηνικολάου και φυσικά εκείνη το επιβεβαίωσε με το να μην το αρνηθεί και να χαμογελάσει! Τι ΔΗΛΩΣΕ η ίδια!.

Μόνοι τους πετούν την είδηση, την..ανακεύουν ενώ η αλήθεια..

…έχει ήδη κάνει τον γύρο της και την γνωρίζουν πια όλοι. Η Φαίη Σκορδά βλέπει πολύ σοβαρά την σχέση της με τον νεαρό και γοητευτικό Νίκο Ηλιόπουλο και μόνη τη αποφάσισεε να κάνει τις αποκαλύψει που καίνε όσους ασχολούνται με το θέμα!

Φαίη Σκορδά: Covid-19 με trendy mask και ΑΨΟΓΟ μανικιούρ

Ανοιχτά, χωρίς περιστροφές έδωσε πληροφορίες για το ποια συγγενικά της πρόσωπα ταξίδεψε για να τα συναντήσει και να τα γνωρίσει από κοντά, αφού κάνει σχέδια για την ζωή του με τη Φαίη. Έτσι έκανε και με τη θεία της Φαίης το καλοκαίρι. Έχει πολύ καλή προοπτική αυτή η σχέση” απάντησε τότε, μεταξύ άλλων στο Νίκο Χατζηνικολάου. Θα φάμε ΚΟΥΦΕΤΑ! Ορίστηκε ο γάμος της Φαίη Σκορδά με το Νίκο Ηλιόπουλο! Η πανέμορφη Φαίη Σκορδά είπε πρόσφατα σχετικά στην συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου όταν εκείνος την ρώτησε αν ο σύντροφος της έχει ζητήσει το “χέρι της”και την προοπτική για τον γάμο με το Νίκο Ηλιόπουλο!

“Έχει πολύ καλή προοπτική”.

Η Φαίη Σκορδά βρίσκεται στην καλυτερη αισθηματική της φάση και η συνέντευξη που έδωσε ουσιαστικά δηλώνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της. Για τον γάμο με τον Νίκο Ηλιόπουλο και το τρίτο παιδί! Όλα φαίνεται τα έχει οργανωμένα και με απόλυτο κοντρόλ, δεν τ’ αφήνει να παρεκλίνουν της πορείας που έχει σχεδιάσει για την ζωή της. Την κοινή ζωή της με τον γοητευτικό Νίκο. Τα νέα, οι πληροφορίες αυτή την στιγμή δεν αναγγέλουν την ανακάλυψη της Αμερικής, αλλά εκείνο που όλοι υποθέταμε και εμείςπου είμαστε πιο κοντά “στα πράγματα” προβλέπαμε εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο! Ότι δηλαδή, η Φαίη Σκορδά, όταν αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της με τον Νίκο Ηλιόπουλο, είχε ήδη αποφασίσει τι ήθελε από την σχέση αυτή και πόσο προγραμμάτιζε τη ζωή της μαζί του.

Ήδη σύμφωνα με τα όσα εκείνη έχει πει και όσα επίσημα το …φιλικά προσκείμενο στην Φαίη έντυπο έχει γράψει, η σχέση δεν έπεσε από τον ουρανό μια μέρα και ανακοινώθηκε.

Αντίθετα, υπήρχε πολύ καιρό νωρίτερα και όσο η Φαίη δεν το αποφάσιζε, ουδείς είχε γράψει το παραμικρό γι αυτήν. Τώρα λοιπόν, τα νέα δεδομένα θέλουν τη σχέση να κάνει πραγματικά το επόμενο βήμα. Όχι της συγκατοίκησης μόνο αλλά και του γάμου. Η απόφαση είναι γεγονός εδώ και πολλούς μήνες. Αν δεν αλλάξει κάτι, του χρόνου και πριν την αρχή της νέας σεζόν, θα φάμε κουφέτα. η ημερομηνία ακριβώς δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά τοποθετείται από τέλη Αυγούστου έως τέλος Σεπτεμβρίου!

…συνεχίζεται!

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner