Φαίη Σκορδά (παρουσιάστρια): Τον…καταδίκασε!
Φαίη Σκορδά (παρουσιάστρια): Τον…καταδίκασε! Αυτό το συνήθειο που βαστάει πάνω από 15 χρόνια και εξελίσσεται πιο έντονα όσο περνά ο καιρός, αντιλαμβάνεσετ για πιο λόγο “πέτυχε”; Διότι τα κανάλια χωρίς να πληρώνουν συνεργεία για να παράγουν αποκλειστικό οπτικό υλικό, πέρνουν δηλώσεις που έκανε κάποιος σε μια πρεμιέρα, και τις αναλύουν σαν ψυχολόγοι, δικαστές και λιγότερο τηλεκριτικοί. Γισατί πληρώνετα κάποιος παρουσιαστής για να πει τηνπρωτότυπη ιδέα του ή την τρομερή άποψη του;
Ακούτε άραγε πολλούς, να σκέφτονται κάτι περισσότερο από σας; Έχετε ανάγκη να βλέπετε την ανάλυση που κάνει η Φαίη Σκορδά στον χαρακτήρα κάποιου διάσημου;
Κυρίως, ο παρουσιαστής κάθεται στην καρέκλα του για να αναλύει τον χαρακτήρα και την συμεπριφορά ανθ΄ρωπων ή για να παρέχει πληροφορίες;

Μήπς βλέπετε εσείς κάποιον παρουσιαστή να κάνει αυτό για να μας τον υποδείξετε;
Τες πα, το θέμα είναι πως με 5 άτομα μπροστά από τις κάμερες πληρώνεις μόνο τα μεροκάματα όσων βρισκονται στο στούντιο…
Τι είπε σήμερα η πανέμορφη Φαίη Σκορδά:
Τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη για τον χωρισμό τους σχολίασαν, το πρωινό της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά με την τηλεοπτική της παρέα στο Buongiorno του MEGA. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αναφέρθηκε στον τρόπο που επέλεξαν ορισμένοι να χειριστούν την απόφαση του ζευγαριού.
Πιο συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αν είχα κάτι να σχολιάσω για το παιδί, δεν θα σχολίαζα τη στάση των γονιών αυτή τη στιγμή. Γιατί πάντα σέβονται το παιδί τους και προσπάθησαν με κάθε τρόπο να το κάνουν σε χαμηλούς τόνους».
«Εγώ θα σχολίαζα για το παιδί αυτούς που είπαν και υπονοήσαν. το ανέφερε και ο Γιάννης Αϊβάζης, ότι μπορεί να το χρησιμοποίησαν (σ.σ. το διαζύγιο) για διαφήμιση για το θεατρικό που έρχεται. Αυτό είναι μεγάλη ντροπή! Μεγάλη ντροπή! Εκεί να σταθούμε».
«Θεωρώ πάντως ότι όπως ότι όπως μιλάμε για τον γάμο και τη βάπτιση, έτσι αν θέλει κάποιος μπορεί να μιλήσει και για κάτι που δεν είναι ευχάριστο αλλά ώριμα μπορεί να οδηγήσει τους ανθρώπους στην ευτυχία. Το να πάρει ένα ζευγάρι διαζύγιο, προφανώς κανείς δεν θέλει να πάρει διαζύγιο, δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να μιλάνε για αυτό και να πρέπει να απαντάνε: δεν θέλουμε να μιλήσουμε για το παιδί» πρόσθεσε ακόμα η Φαίη Σκορδά για το δημοφιλές ζευγάρι το πρωινό της Τρίτης στο Μεγάλο Κανάλι.
Discover more from FreeGossip.gr Lifestyle News
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
