<

Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο! Comments Off on Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο!

Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο! Comments Off on Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο!

Φαίη Σκορδά Πέτρος: Αυτό είναι το Ε9 του Φιλιππίδη! Πριν σκάσει το σκάνδαλο! Η συνάντησή τους έδωσε ειδήσεις και το βίντεο επέστρεψε στην επικαιρότητα λόγω των τελευταίων καταγγελιών για τον γνωστό ηθοποιό.
Πέτρος Φιλιππίδης – Φαίη Σκορδά:

Καραβάτου, Μαλέσκου, Μενεγάκη, Πατέρα, Σκορδά, Λιάγκας, Μπάρκα στο στόχαστρο της…

Καιρό πριν… σκάσουν οι πολύ σοβαρές καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σεξουαλική παρενόχληση συναδέλφων του από τον ίδιο, ο γνωστός ηθοποιός είχε δώσει μία συνέντευξη που συζητήθηκε πολύ, ενώ εσχάτως επέστρεψε στην επικαιρότητα, λόγω της απομόνωσής του.

Η γνωσή παρουσιάστρια λοιπόν, τον είχε καλέσει στο Πρωινό και αντί να τον ρωτήσει για την παράσταση του, να του κάνει διαφήμιση, θέησε να τον ρωτήσει για τα οικονομικά του. Για τα σπίτια του, για τις αποταμιέυσεις του. Έφερε και ως παράδιεγμα τον Σπύρο Μπιμπίλα, που έχει αγοράσει σπίτια και τα…δίνει!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι ο γιος του έψαχνε να βρει ένα σπίτι να ζήσει μόνος του. «Αν έχει κανείς ένα σπίτι να μας νοικιάσει φθηνό…», είπε ο ηθοποιός, Τότε Η Φαίη Σκορδά Του Είπε: «Συγγνώμη Που Ρωτάω, Αλλά Σπίτια Δεν Έχεις Εσύ;». «Σπίτια; Όχι! Ένα Σπίτι Που Μένουμε Αλλά Δεν Είναι Δικό Μας. Όπως Όλοι Οι Έλληνες! Και Μάλλον Δεν Θα Γίνει Ποτέ!», Της Απάντησε.

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ! Φαίη Σκορδά σε Λιάγκα: ”Δεν ντρέπεσαι;”

Όσο για τον τρόπο που διαχειριζόταν τα χρήματα του είχε πει: «Δεν έχω κάνει ποτέ κομπόδεμα. Επένδυσα σε ένα σπίτι. Τελικά όμως αποδεικνύεται το να πάρεις ένα σπίτι δεν είναι επένδυση, αλλά καταστροφή! Είναι ένα σπίτι που το έχω πληρώσει τρεις φορές και δεν το έχω ξεχρεώσει».

ΣΟΚ για Σκορδά – Λιάγκα! Ο ΓΙΟΣ τους ΑΝΟΙΞΕ το ΣΤΟΜΑ του! Που και πως τους ΕΞΕΘΕΣΕ!

«Και τα χρήματα που έβγαζες;», τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά. Η επιμονή όμως της παρουσιάστριας φαίνεται ότι εκνεύρισε τον ηθοποιό: «Τώρα αυτά θα πούμε;», τη ρώτησε.

Δείτε ξανά το βίντεο:

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρος Φιλιππίδης ΑΧΤΑΡΜΑΣ Comments Off on Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρος Φιλιππίδης ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρος Φιλιππίδης ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρος Φιλιππίδης ΑΧΤΑΡΜΑΣ «Εγώ είχα καθηγητή τον Δημήτρη Λιγνάδη και δεν είχα κανένα παράπονο προσωπικά. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτα. Για τον άλλο κύριο που έχει προφυλακιστεί, είχα ακούσει πολύ κακά πράγματα, τύπου πρόσεχέ τον και μην πας να δουλέψεις μαζί του», ανέφερε.

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού αντέδρασε, αφού θεώρησε πως τα ονόματα των Λιγνάδη – Φιλιππίδη δεν θα έπρεπε να έχουν συμπεριληφθεί στο βίντεο.

 

Βανέσα Αδαμοπούλου βιογραφικό: Η ηλικία, η καταγωγή, οι σπουδές και το αληθινό όνομα

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Ναταλία Γερμανού, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρος Φιλιππίδης ΑΧΤΑΡΜΑΣ