freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που την ρώτησε “ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ κυρία Σκορδά;” και θύμησεο ΒΙΝΤΕΟ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ! Είναι απίστευτο το ότι κανείς από τους παρουσιαστές, δεν ανέχεται να κρίνεται από τις τηλεοπτικές του στιγμές, αλλά θέλει, να κρίνει άπαντες, χωρίς εκείνοι ν’ απαντούν!

Δεν ξέρει που ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ η Φαίη Σκορδά: “ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ” της είπε ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Ανδρέας Θεοδωρόπουλος!!!

Μία ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά την στιγμή που …ανέκρινε καλεσμένο της διαπίστωσε πως κανείς δεν ξεχνά όλες τις επαγγελαμτικές μας στιγμές. Πως όλοι κρινόμαστε όταν λειτουργούμε δημόσια και δεν έχουμε μόνο το δικαίωμα να κρίνουμε σαν δικαστές.

Ειδικά, υποθέσεις που δεν έχουν δικαστεί και που οι παρουσιαστές δεν πρέπει να υποκαθιστούν τους δικαστές. Πως δεν πρέπει σαν δημόσιοι κατήγοροι να βγάζουν συμπεράσματα γι ανθρώπους, για συνειδήσεις.

Πως γίνεται άραγε μία ακόμα φορά η Φαίη Σκορδά να κάνει το λάθος αντί να ρωτά, να συμπεραίνει.

Είναι απίστευτο το ότι κανείς από τους παρουσιαστές, δεν ανέχεται να κρίνεται από τις τηλεοπτικές τους στιγμές, αλλά θέλει να κρίνει άπαντες, χωρίς εκείνοι ν’ απαντούν!

 

Είναι ερώτηση δημοσιογραφική το να ρωτήσεις τον δικηγόρο: “Έτσι θα κανετε καριέρα;”. Πόρισμα είναι αυτό. Γνώμη της Φαίης Σκορδά που την λέει ενώπιον όλης της Ελλάδας για έναν άνθρωπο που κάλεσε για να του κάνει δημοσιογραφικές ερωτήσεις. Όχι για να να τον χαρακτηρίσεις, όχι για να πεις το συμπέρασμα σου.

Η Φαίη Σκορδά δεν έκανε ερωτήσεις, είχε χάσει τελείως την…μπάλα.

Έβγαλε στον αέρα της εκπομπής της, τον Ανδρέα Θεωδωρόπουλο στον αέρα για να του πει τα συμπεράσματα της.

Που είναι οι ερωτήσεις της; Με το που ξεκίνησε η σύνδεση με τον δικηγόρο του ιερέα, έλεγε όλα όσα πίστευε πως το κοινό θα ήθελε ν’ ακούσει. Υποθέτουμε πως ένοιωθε μεγάλη…ασφάλεια μιας και το θέμα είναι η καταγγελία ανήλικης.

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ! Φαίη Σκορδά σε Λιάγκα: ”Δεν ντρέπεσαι;”

Οπότε ίσως περίμενε πως ότι κι αν πει, το κοινό θα σκεφτεί : “γεια στο στόμα σου Φαίη”.

ΔΕν λογάριασε τον δικηγόρο. Καθόλου φαίνεται.

Το άφησε εκτός των υπολογισμων της και προφανως το…πλήρωσε. Πολύ πιο άσχημα απ όσο προσπαθεί να δείξει!

Όπως καταλάβαμε βλέποντας την εκπομπή του πρωινού Αντ1, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας γνώριζαν το επεισόδιο που έγινε στην εκπμπή του Γιώργου Παπαδάκη όταν ο δικηγόρος του ιερέα Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, του είπε πως “κατηγορήθηκε από την συνεργάτιδα του Μπάγια Αντωνοπούλου και κείνος, οπότε δεν πρέπει να δικαζει στην εκπομπή ανθρώπους πριν τους δικάσει η δικαιοσύνη”.

Αυτό, που φρίκαρε κυριολεκτικά τον Γιώργο Παπαδάκη τόσο ώστε να καταγραφεί για πάντα μια ιστορική τηλεοπτική στιγμή ακόμα, δεν πτόησε την Φαίη Σκορδά ούτε τον Γιώργο Λιάγκα που έβγαλαν τον Ανδρέα Θεοδωρόπουλο.

Η Φαίη Σκορδά έδειξε αποφασισμένη να το πάριε πάνω της και άρχισε να του κάνει κατήχηση για τον τρόπο που υπερασπίζεται τον πελάτη του. Το ύφος της γινόταν όλο και πιο έντονο, εκνευρισμένο και δεικτικό.

Μία ακόμα φορά ( το έκανε και με τον Παύλο Χαικάλη που παρακινούσε τον κόσμο εμμέσως πλην σαφώς να μην δει τις παραστάσεις του αφού κατηγορήθηκε από μία ηθοποιό για…φλερτ,, αλλά και στον δικηγόρο που την μήνυσε αφού την άκουσε να λέει στον αέαρ πως ως γυναίκα δεν θα πήγαινε ποτέ στο γραφείο του, οπότε ελπίζει να μην το κάνουν και οι άλλες γυναίκες, αφού εκείνος σχολίασε στο facebook τις εύσωμες που βγαίνουν με μαγιό στην παραλία), η Φαίη Σκορδά νόμισε πως βρήκε την…ουσία της στάσης του δικηγόρου.

Φαίη Σκορδά ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ! Τα 101 ΜΑΓΙΟ της! Ψήφισε το καλύτερο!

Τον..διάβασε ρε παιδί μου! Γι αυτό μάλλον αποφάσισε να κάνει την…τρομερή ερώτηση: “Έτσι θα κανέτε καριέρα νομίζετε; Τον ρώτησε, ξανά και ξανά. Οπότε ο Ανδρέας Θεωδωρόπουλος, παρά το ότι ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε να λέει διάφορα μήπως και τον παρασύρει και ξεχαστεί ώστε να μην “πληρώσει” άσχημα η Φαίη αυτό που είπε.

Όμως ο δκηγόρος είχε “παγώσει” στο πριν! Οπότε, μετά από λίγα δευτερόλεπτα σκέψης επέστρεψε την επίθεση στην Φαίη Σκορδά και είπε: ‘θέλετε να σας θυμίσω εγώ πως κάνατε εσείς καριέρα; Θέλετε να σα θυμίσω εγώ;”

Η Φαίη Σκορδά μία ακόμα φορά τα έχασε (δεν είχε πάρει μάθημα από τον Παύλο Χαικάλη). Μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας χωρίς να καταλάβουμε ακόμα τι ήθελε να πει. Ακούσαμε και ένα “ντροπή σας! Μιλάτε έστι σε μια γυναίκα” από την άλλη συνεργάτιδα στο πάνελ.

Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που την ρώτησε "ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ κυρία Σκορδά;" και θύμησεο ΒΙΝΤΕΟ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ
Φαίη Σκορδά: Ποιος είναι ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που την ρώτησε “ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΡΙΕΡΑ κυρία Σκορδά;” και θύμησεο ΒΙΝΤΕΟ του ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ

Λες και μία γυναίκα μπορεί να κάνει τόσο καταφρονιτικές ερωτήσεις σε έναν άντρα. Να τον “σφάζει” τηλεοπτικά αντί να του κάνει ερωήσεις.

Δημοσιογραφικές ερωτήσεις ήταν αυτές;

Δημοσιογραφική ερώτηση είναι να λες στον καλεσμένο σου: “Έτσι θα κάνει καριέρα;”

 

«Εγώ θα κινηθώ εναντίον του κ. Παπαδάκη, γιατί ο κ. Παπαδάκης, όταν θα μιλάει για το κίνημα #metoo…».

Η Φαίη Σκορδά τον διέκοψε λέγοντας: «Δεν σας ρωτήσαμε για τον κ. Παπαδάκη». Μετά από μια έντονη στιχομυθία, ο δικηγόρος έβγαλε το ακουστικό του για να αποχωρήσει.

Τελικά ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παρέμεινε στην εκπομπή και λίγο αργότερα έκανε χαμό…

«Μην φωνάζετε. Είστε λίγο επιθετικός. Εσείς αυτή τη στιγμή «οφείλετε» να δημιουργήσετε ντόρο γύρω από το όνομά σας με τις δηλώσεις που κάνετε από το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, μέχρι το σόου που κάνατε στον κ. Παπαδάκη, μέχρι αυτά που λέτε τώρα.

Είπατε ότι είναι μόδα οι βιασμοί για να παίζει το δικό σας όνομα στα site και να σας καλούν στις εκπομπές. Έτσι κάνετε καριέρα; Κάνετε έτσι καριέρα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά και ακολούθησαν τα εξής:

Δικηγόρος: Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Φ. Σκορδά: Με πάρα πολλή δουλειά.

Φαίη Σκορδά: Τι ΚΑΝΕΙ μετά το ΣΑΛΟ με το ΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΙΚΟ βιντέο με τον ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ

Δικηγόρος: Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι νέες απαράδεκτες εκφράσεις οδήγησαν στη λήξη της σύνδεσης, ενώ προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στους συντελεστές της εκπομπής.”Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV…”, είπε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος στη Φαίη Σκορδά.

Μετά τον κακό χαμό που έγινε με τον Γιώργο Παπαδάκη στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος -δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη στα Κάτω Πατήσια- βγήκε ζωντανά και στο Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά ήταν αυτή που βρέθηκε στο στόχαστρό του αυτή τη φορά και ο διάλογός τους είχε επεισοδιακή κατάληξη…

Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! Πάνε τόσα χρόνια από το αλησμόνητο εκείνο βιντεάκι που προβλήθηκε – και δεν έπαψε – από την εκπομπή του Θέμου! Βέβαια η εκπομπή δεν έκανε τίποτα άλλο από το να συνθέσει όλα τα …καυτά πλάνα από την ομολογουμένως πρωτότυπη συνέντευξη που π’ηρε η Φαίη Σκορδά από τον τότε πρωταγωνιστή ριάλιτι, Αγαμέμνωνα!

ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ! Φαίη Σκορδά σε Λιάγκα: ”Δεν ντρέπεσαι;”

Ήταν μια τηλεοπτική στιγμή πολύ απρόσμενη και δυνατή, η οποία αντέχει πολλές ερμηνείες και εξηγείται ανάλογα με την οπτική του καθένα. Πάντως η Φαίη Σκορδά μόνο μπορεί να πει – αν ποτέ θελήσει, τι είχε στο μυαλό της τότε, τι αισθανόταν σ’ αυτήν την τόσο μα τόσο έντονη δημ΄σοια πολιορκία του Αγαμέμνωνα.

Φαίη Σκορδά ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
Φαίη Σκορδά ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!

Ο Αγαμέμνωνας δεν κρατιόταν σε κείνη την συνέντευξη! Και όταν λέμε δεν κρατιόταν, εννούσαμε αυτό ακριβώς! Δεν κρατιόταν.

Δεν τον ένοιαζαν κάμερες, τυπικότητες, μάρτυρες στο στούντιο. Όλοι στο πλατό βέβαια ακούγονται στο βίντεο να γελούν. Μαζί και η Φαίη Σκορδά. Ο μόνος που δεν γελά τόσο και κυρίως βγάζει κραυγές εκστασιασμού!

Τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ για την Φαίη Σκορδά! Νέα, κουτσομπολία, gossip, ανακοινώσεις

Το υπέροχο αυτό τηλεοπτικό συμβάν θύμησε ο Παύλος Χαικάλης πρώτα και σήμερα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, έκανε ένα αφιέρωμα – συνέντευξη στον Αγαμέμνωνα! 13 χρόνια μετά μαθαίνουμε από τον ίδιο πως σπούδασε ψυχολογία εγκεφάλου στην Αμερική (τι μαθαίνεις όσο βλέπεις πρωινές εκπομπές).

 Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! 1
Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! 1

Με το βίντεο στο “ΌΛΑ” του Θέμου Αναστασιάδη που έκανε γνωστό και άφησε “κληρονομιά” ο τωρινός συνεργάτης της Βαγγέλης Περρής, κανείς δεν ξεχνά εκείνη την ασσύληπτη μακράς διαρκείας τηλεοτπική συνεύρεση!

Φαίη Σκορδά: Το ύψος και τα κιλά της στο μικροσκόπιο

Σοκ στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ με την Φαίη Σκορδά, τον Αγαμέμνων και την …Σεξουαλική Παρενόχληση μπροστά στην Κάμερα
Δεν υπήρχε κανένας άλλος λόγος να κάνει…ρεπορτάζ για την ζωή του Αγαμέμνωνα σήμερα! Ήρθε όμως η προ λίγων ημερών κόντρα της Φαίης Σκορδά στον αέρα με τον Παύλο Χαικάλη, ο οποίος φρόντισε να θυμήσει στην Φαίη Σκορδά αυτή την…άτυχη στιγμή της.

Ανέβασε βίντεο λοιπόν, αυτό το περιβόητο με τον Αγαμέμνωνα από την εκπομπή της Φαίης στο πλατό του tv makedonia!

Λίγες μέρες αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη του κάνει αφιέρωμα…

Φαίη Σκορδά σε αυτοσχέδιο ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ”Θα του σπάσω το …”

Τυχαίο; Δεν νομίζω!«Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία», λέει ο Αγαμέμνων.

Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! 2
Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! 2
Φαίη Σκορδά: ΒΟΗΘΕΙΑ! Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ την ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΚΟΜΑ!!! 2

Ο Αγαμέμνων έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό πριν από αρκετά χρόνια, όταν είχε λάβει μέρος στο Fame Story. Η κάμερα του «Mega καλημέρα» τον συνάντησε και ο ίδιος αποκάλυψε με ποιους συμπαίκτες του έχει κρατήσει ακόμα επαφές, ενώ μας ενημέρωσε και για τις σπουδές που έχει κάνει στην Αμερική.

Φαίη Σκορδά: Μαρτύρησε το ύψος, τα κιλά της και το πρόγραμμα γυμναστικής της!

«Όχι, δεν έχω κρατήσει επαφές ούτε με τον Γιώργο Λιανό, ούτε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Με τον Περικλή Στεργιανούδη έχω κρατήσει επαφές και με τον Ανδρέα Κωνσταντινίδη, είμαστε καλοί φίλοι και με τους δύο», είπε αρχικά ο Αγαμέμνων.

«Θα σκοτωθείτε; Μην τσακώνεστε, εντάξει…» σε Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά.

Ο Αγαμέμνων είπε στη συνέχεια: «Εγώ είχα πάει στην Αμερική για να σπουδάσω ψυχολογία, αυτό δεν το ξέρει ο περισσότερος κόσμος γιατί και το show τότε προέβαλε μόνο τις πτυχές του θεατρικού Αγαμέμνονα. Αλλά είχα κάνει συζητήσεις με τους συντελεστές της εκπομπής».

«Σπούδασα στην Αμερική για 13 χρόνια, πήρα διδακτορικό στην ψυχολογία. Η ειδικότητά μου είναι οι εγκεφαλικές λειτουργίες και αυτόν τον καιρό γράφω ένα σύγγραμμα το οποίο θέλω να εκδώσω», πρόσθεσε επίσης ο Αγαμέμνων.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner