Φαίη Σκορδά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στη Φάρμα αγρότισσα! Θα δείξει τις ικανότητές της στις αγροτικές δουλειές.

Φαίη Σκορδά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στη Φάρμα αγρότισσα! Θα δείξει τις ικανότητές της στις αγροτικές δουλειές. Μια έκπληξη περιμένει του τηλεθεατές της εκπομπής “Πρωινό” το πρωί της Παρασκευής. Η Φαίη Σκορδά μάλλον θα βγει εκτός πλατό και θα πάει στη Φάρμα.

Φαίη Σκορδά ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: “Τις έδωσα στον Νίκο, τον δικό μου Νίκο…”

Η Φάρμα είναι το νεό ριάλιτι επιβίωσης του ANT1 που ξεκίνησε με το δεξί. Φαίνεται πως κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού και τα πάει αρκετά καλά. Και τα προγράμματα του σταθμού το προωθούν αρκετά, δίνοντας πολλές φορές και οι ίδιοι τα spoiler.

Φαίη Σκορδά: Η κουζίνα, οι λιγούρες και τα τσιμπολογήματα…

H Φαίη Σκορδά, εμμέσως πλην σαφώς χθες, άφησε να εννοηθεί ότι σήμερα θα μπει στη Φάρμα και θα γίνει αγρότισσα. Η παρουσιάστρια πολλές φορές έχει δηλώσει ότι θα ήθελε να πάει στις εγκαταστάσεις, να ξεναγηθεί αλλά και να δει πως είναι οι δουλειές που κάνουν οι υπόλοιποι.

ΠΡΩΤΗ φορά! Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ κουζίνα της Φαίης Σκορδά

Μάλιστα έχει πει ότι θέλει και να συμμετέχει σε κάποιες από αυτές. Μένει να δούμε αν σήμερα θα τα καταφέρει και θα δείξει τις ικανότητές της στις αγροτικές δουλειές. Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Σάκης Τανιμανίδης, γράφοντας: “Σε περιμένω Φαίη μου”.

Φαίη Σκορδά: Επικοινώνησε με την Μαίρη Συνατσάκη για το σύμφωνο συμβίωσης με τον Μουτσινά

Φαίη Σκορδά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στη Φάρμα αγρότισσα! Θα δείξει τις ικανότητές της στις αγροτικές δουλειές. Φαίη Σκορδά ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Στη Φάρμα αγρότισσα! Θα δείξει τις ικανότητές της στις αγροτικές δουλειές. 

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: