Φαίη Σκορδά ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: “Τις έδωσα στον Νίκο, τον δικό μου Νίκο…”

Φαίη Σκορδά ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ: “Τις έδωσα στον Νίκο, τον δικό μου Νίκο…” Η Φαίη Σκορδά είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει πια! Ο Νίκος Ηλιόπουλος φαίνεται πώς έχει κλέψει την καρδιά της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1, η οποία χαμογελά ξανά στο πλευρό του και δείχνει στα καλύτερά της.

Μαρία Μπεκατώρου: Η ερώτηση της Σκορδά για την Ηλιάκη της έφερε αμηχανία…

Μάλιστα, στο Πρωινό της Τετάρτης, η Φαίη αναφέρθηκε για πρώτη φορά on air στον αγαπημένο της, παρόλο που μέχρι στιγμής δεν έχει μιλήσει ακόμα ανοιχτά για τη σχέση τους, την οποία προσπαθεί να προφυλάσσει από τα Μέσα.

ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ: Η ΚΟΥΖΙΝΑ, ΟΙ ΛΙΓΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΛΟΓΗΜΑΤΑ…

Συγκεκριμένα, καθώς ο Νίκος Κωνστάντης έδειχνε, μέσω Skype, έξυπνους τρόπους για να καθαρίσουμε τα φωτιστικά του σπιτιού μας, στο πλάνο εμφανίστηκε μια πανέμορφη γάτα, που κέρδισε την προσοχή της Φαίης.

ΠΡΩΤΗ φορά! Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ κουζίνα της Φαίης Σκορδά

Τότε, λοιπόν, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: “Εγώ τώρα, επειδή με όλο αυτό που έγινε δεν μπορούσα να προσέχω τις γάτες και τις έχω δώσει για φιλοξενία. Μου λείπουν. Τις έδωσα στον Νίκο, όχι τον Νίκο Κωνστάντη, τον δικό μου Νίκο. Το λέω για να καταλάβουμε τη διαφορά…” , με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να… κοκαλώνει στο πλατό.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Σχολιάστε

Αρέσει σε %d bloggers: