freegossip.gr

Breaking news,news,lifestyle,

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1! Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! Διά στόματος της ίδιας της αγαπημένης πεντάμορφης παρουσιάστριας, μάθαμε όχι μόνο την πρόθεση της να σταματήσει το πρωινό, αλλά και τις προτάσεις που έχει από άλλα κανάλια για δύο εκπομπές.

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1! Είναι τώρα δυνατόν, επαγγελματίας άνθρωπος με συνεργασία εν ισχύ, να βγαίνει σε άλλο κανάλι και να διαμηνύει ότι έχει άλλες προτάσεις. Υπάρχει περίπτωση επαγγελματίας, ν’ ανακοινώνει χωρίς κανείς να τον προκαλέσει μάλιστα επί της ουσίας, ότι τώρα σκέφτεαι να αφήσει την εκπομπή που κάνει

Φαίη Σκορδά Επικό ιστορικό ανεπανάληπτο: Το ‘σύνδρομο Downtown’ της Σκορδά!

Ακόμα, που κόλαγε το όιτ έχει μάθει εκείνη να κάνει και τις εμπορικές συμφωνίες γιατί δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και επειδή έτσι έχει μάθει να λειτουργεί;

Φαίη Σκορδά: “Μπανάκι για δυο”

Βάζει και τις επιθυμίες της και τους δικούς της όρους στο παιχνίδι για την ενδεχόμενη διαπραγμάτευση με άλλον σταθμό; Αν δείτε μάλιστα, το απόσπασμα στο βίντεο, δεν κολλάει ούτε το πριν, ούτε το μετά της κουβέντας που έτσι στο ξεκάρφωτο πέταξε στον αέρα.

Τόσο άγχος να τακτοποιηθούν τόσο κρίσιμα ζητήματα, πριν καν καταλήξει οριστικά στην επόμενη συμφωνία.

 

Μια απόλυτα ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Φαίη Σκορδά: ΤΕΛΟΣ από τον Αντ1! Βέβαια η φωτιά που άναψε ήλπιζε να είναι μεγάλη, αλλά αυτό το να βγεις και να διαδηλώνεις πως σε θέλου και άλλα κανάλια και πως προτίθεσαι να σταματήσεις το πρωινό αφού είναι κάτι που ήδη έχεις ξεκινήσει να σκέφτεσαι τι άλλο μπορεί να έιναι παρά ¨απειλητικές” κραυγές προς τον νυν εργοδότη σου.

Άκης Πετρετζίκης: ΚΑΡΦΩΣΕ την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Σκορδά

Πις επαγγελαμτίας ενώ βρίσκεται σε μια ομάδα, δεν γνωρίζει τι σημαίνει να δίνεις συνέντευξη σε άλλον σταθμό και από εκεί ν’ ανακοινώνεις όχι μόνο τα σχέδια σου, αλλά και τις προτάσεις που σου γίνονται;

Ρητορικό το ερώτημα φυσικά!
Σκεφτείτε ακόμα το αν προσφέρει κάτι στον κόσμο αυτού του είδους η πληροφορία. Σκεφτείτε αν και σε τι εξυπηρετεί τηνΦαίη Σκορδά να δώσει μια συνέντευξη σε άλλο κανάλι και να μιλήσει για την καριέρα της.

Φαίη Σκορδά Επικό ιστορικό ανεπανάληπτο: Το ‘σύνδρομο Downtown’ της Σκορδά!

Σκεφτείτε σε τι τσατίλα βρίσκεται και πόσο κίνηση πανικού ήταν αυτή.

Μια κίνηση που προδίδει μεγάλο άγχος και πως βρίσκεται στην…γωνία. Εάν τα πράγματα δεν ήταν ορικά, δεν βρίσκονταν δηλαδή και με τα…δύο πόδια εκτος Αντ1, υπήρχε περίπτωση να βγει και να πει τέτοια πράγματα. Φανταστείτε να βρισκόσασταν στηνθέση του Θοδωρή Κυριακού – εάν η προοπτική να συνεχίσετε συνεργασία υπήρχε – και να την ακούγατε να καυχιέται με αυτόν τον τρόπο.

Ποιος έχει άνεση και την δηλώνει; Απλά την δείχνει όταν φτάσει η ώρα.

Ποιος “καγχάζει” πως έχει ζήτησει εάν πραγματικά έχει;…

Το ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΑΔΕΙΑΣΜΑ του Γιώργου Λιάγκα στην Φαίη Σκορδά! Και ο τσακωμός!

Ποιος αποκαλύπτει πως έχει προτάσεις εάν πραγματικά αυτές που έχει – εάν έχει – τον καλύπτουν;

Ποιος έχει ανάγκη να…φοβίσει τον εργοδότη του, αν έχει εξασφαλισει τον επόμενο;

Κάτι ακόμα που είναι αποκλειστικά δική μας εκτίμηση: Γιατί η Φαίη Σκορδά είπε και τόνισε πως τώρα έχει αρχίσει να σκέφτεται και να επεξεργάζεται το να σταματήσει το πρωινό; Πιστεύουμε πως όσο τόνιζε πως εξαιτίας της ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στο πρωινό και δεν μπορεί να το εννοούσε, αφού η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα, ένα πράγμα αποδείκνυε: Την δική της ανικανότητα να κρατήσει μόνη της την εκπομπή!

Φαίη Σκορδά! Τρέξιμο στην παραλία και ασκήσεις με το βάρος της στην ΥΠΑΙΘΡΟ

Κατά την ίδια ειλικρινη στάση – πιστεύουμε – προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι δική της σκέψη να σταματήσει το πρωινό. Άρα όχι του Αντ1! Οκ, μας έπεισε!

Πάμε να δούμε τώρα το βίντεο που λέει τα πάντα. Εσείς θα βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ στο Open! Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1! Ο οποίος Αντ1, έκανε το λάθος να της αναενώσει συμβόλαιο. Πήγε χάλια στα νούμερα. Μόνη της έφερνε απογοητευτικό αποτέλεσμα. Ο ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Γιώργο Λιάγκα αφήνωντας την να μας πει ότι ήταν δική της επιλογή και να μας το τονίσει μάλιστα. Μόνο που έχεις όμως αυτο το άγχος…Πάμε στο σήμερα! Και πάλι χάνουν από την Κατερίνα Καινούργιου. Πολλε΄ς φορές δεν τερματίζουν ούτε δεύτεροι ούτε τρίτοι.

Φαίη Σκορδά: ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΡΤΑ στο Open! Προσπαθεί να…ΨΑΡΩΣΕΙ τον Αντ1

Η Φαίη Σκορδά βγαίνει τρεις ώρες καθημερινά στο γυαλί. Δεν έχει ουσοαστικά καμία ανάγκη να δώσει συνέντευξη στην οποία την ρωτούν αν είχε άλλες προτάσεις και έαν σκέφτεται ν’ αφήσει τον πρωινό για να κάνει μια άλλη εκπομπή.

Δεν θα έλεγε ποτέ πως έχει και άλλες προτάσεις, δεν θα προειδοποιούσε πως εκείνη διαχειρίζεται και τα διαφημιστικά πακέτα της εκπομπής.

Ξεκάθαρα, άνοιξε πόρτα στο Open και ταυτόχρονα ν’αποχτήσει μοχλό πίεσης στον Αντ1. Μήπως φοβηθεί και της ξανακάνει συμβόλαιο.

Ο «Άγριος» τσακωμός ανάμεσα σε Φαίη Σκορδά και Σάσα Σταμάτη – Έφυγε η ΣΚΟΡΔΑ!

Όμως η Φαίη Σκορδά ήταν να φύγει και πριν τέσσερα χρόνια. Και πολύ κράτησε η συνεργασία με τον Αντ1.

Ακόμα δεν φαίνεται πια ο Αντ1 να στηρίζει το σάιτ της. Που σημαίνει πως μια ακόμα συνεργασία έχει λήξει και μαρτυρά το κλίμα! Δεότε την συνέντευξη στην Ναταλί Κάκκαβα

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
WordPress Cookie Plugin by Real Cookie Banner