Hit enter after type your search item
freegossip.gr

News, lifestyle, bio and…more

Φαίη Σκορδά ΤΕΛΟΣ! Γιατί φεύγει από τον Αντ1! Όλο το παρασκήνιο Είναι τρομερά μεγάλη επιτυχία, όχι το ότι ακούγεται πως την θέλουν Star και Σκάι, αλλά πως έμεινε τόσα πολλά χρόνια σε ΄δυο από τα μεγαλύτερα κανάλι της χώρας, με ότι αυτό συνεπέγεται ειδικά για την ζώνη την πρωινή. Απίστευτες απολαβές, απίστευτη δύναμη στα σόσιαλ που εξαργυρώνεται με απίστευτα ποσά για κάθε ποστ. Όλα αυτά αθροιστικά επί τόσα χρόνια σημαίνουν πως αν αποφάσιζε να σταματήσει σήμερα, θα επιβίωναν οικονομικά ολόκληρες γενιές. Αυτό είναι η ουσία. Όμως ποιος ή ποια αναγνωρίσημη συνάνθρωπος μας είναι σε θέση να την εκτιμήσουν αυτή την επιτυχία;

Φαίη Σκορδά ΤΕΛΟΣ! Γιατί φεύγει από τον Αντ1! Όλο το παρασκήνιο
Φαίη Σκορδά ΤΕΛΟΣ! Γιατί φεύγει από τον Αντ1! Όλο το παρασκήνιο

Έχονατς την δεδομένη, μένουν στο να μην τελειώσει ποτέ αυτή η…ηδονή να είσαι στα φώτα της δημοσιότητας και να σεπερυτριγυρίζουν τόσοι και τόσοι που προσφέρονται για αυλικοί.

Φαίη Σκορδά! «Δεν την παλεύω».

Τελικά οι τηλεπερσόνες, όσα και αν κερδίσουν μένουν ανικανοποίητες. Φυσικά, δεν έχουμε ούτε ένα παράδειγμα διάσημης, πρωτοκλασάτης παρουσιάστριας που να έχει σταματήσει με δική της πρωτοβουλία. Αντίθετα, τις…παίρνουν…ΣΗΚΩΤΕΣ!

Θυμηθείτε τη Ρούλα Κορομηλά, την Ελένη Μενγάκη πιο πρόσφατα, τον Ανδρά Μικρούτσικο!…

Είμασταν οι μόνοι που αναρωτιόμασταν πως γίνεται να κρατά ο αντ1 την συνεργασία του στο πρωινό με την Φαίη Σκορδά, από την στιγμή που τα νούμερα είναι απογοητευτικότατα όλα τα προηγούμενα χρόνια μετά το διαζύγιο της με τον Γιώργο Λιάγκα!

Φυσικά και δεν μπορείς να είσαι στο μυαλό κάθε καναλάρχη, ούτε στις συσκέψεις που κάνει για να μαθαίνεις τους λόγους των

Παπαδάκης για ΔΙΑΖΥΓΙΟ Σκορδά – Λιάγκα!

αποαφάσεων του.

Το γραψαμε μία, δύο, τρεις…ώσπου συνέβει αυτό που κάποια στιγμή θα συνέβαινε και όχι επειδή εμείς είμαστε μάντεις, πως η Φαίη Σκορδά αναμένεται ν’ αποχωρήσει από τον Αντ1. Όχι επειδή φυσικά εκίνη το θέλει!
Οι συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν απέδωσαν καρπούς και σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει ότι δεν θα είναι στο κανάλι του Αμαρουσίου την επόμενη χρονιά.

Όλα θα έχουν τελειώσει στις 30 Ιουνίου όπου και θα δούμε με ποιο τρόπο θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές η Φαίη Σκορδά.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Σκρομπόλας τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν ότι Φαίη και ΑΝΤ1 παίρνουν οριστικό διαζύγιο.

Η παρουσιάστρια μετά την κακή συνάντηση που είχε με τον σταθμό την περασμένη Πέμπτη, πήρε την μεγάλη απόφαση να αποχωρήσει.

Την ίδια στιγμή, το κανάλι από την πλευρά του θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να διαπραγματευτεί, ότι ικανοποίησε το 90% των αιτημάτων της Φαίης και ότι δεν πρόκειται να κάνει άλλο βήμα πίσω σχετικά με το ζήτημα της ώρας.

Σε αυτό το σημείο, λοιπόν, αν δεν υπάρξει καθοριστική παρέμβαση -και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από ένα πρόσωπο- η Φαίη Σκορδά θα πει γεια σας και χαρά σας στον ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες. Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, η ίδια νιώθει πια αρκετά καλύτερα με την απόφαση της αυτή και είναι έτοιμη για την επόμενη μέρα.

Όσο για το ποια θα είναι η επόμενη μέρα… Η συνάντησή της με πολύ γνωστό πρόσωπο του Star σε πρόσφατη εκδήλωση και τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους, στρώνουν το χαλί για να περπατήσει η παρουσιάστρια από το Μαρούσι στην Κηφισιά.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :